Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Dokładke CSi przód

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Ja mam taka dokładne z urwanym dołem. Ale da się z tego zrobić formę. Mogę przekazać

Komentarz

Chętni na te dokłądki?

Komentarz

Ja bym się pisał, tylko chciałbym znać cenę
        ... all we know is, he's called the Stig.

Komentarz

Jak będzie wiecej osob napisze do Gościa o wycene. Dla 2 osob wątpie zeby się fatygował.

Komentarz

Ja też się piszę.Dopiero odczytałem posta...

Komentarz

No to jest nas troje na chwile obecną.

Komentarz

To ja też się piszę

Komentarz

1. elinwar
                  2. adam
                  3. słejzik
                  4. DEMON
                  5. darek325i
                  6. .....

Dopisujcie się proszę. Poinformowałem gościa ze aktualnie mamy 5 osob chetnych.

Komentarz

Jakby juz robił przód to może smignąłby też tylną dokładkę
                    ... all we know is, he's called the Stig.

Komentarz

Jak by co mogę tylną udostępnić na odlew bo mam jeszcze nie zamontowaną

Komentarz

Ja chyba sobie zdejme te CSI jak tak dalej pójdzie

Komentarz

Zamieszczone przez Fatandre Zobacz posta
                          Ja chyba sobie zdejme te CSI jak tak dalej pójdzie
                          nie pękaj - to nie to samo co oryginał a poza tym zostanie im tył a lusterek i tak nie będą mieli
                          a jak się uda to chłopaki powymieniają podsufitki, kierownice i fotele i same pakiety CSi będą w klubie (zapewne poza konserwatystami) i wtedy moda pójdzie w drugą stronę: zamienię CSi na serię

Komentarz

Kiedyś nie zwracałem uwagi na ten pakiet aerodynamiczny. I nie mogłem zauważyć, bo jeszcze kilkanaście lat temu śledziłem europejskie ogłoszenia (stare roczniki w najniższym zakresie cenowym). Ale odkąd ktoś mi na to zwrócił uwagę, już wiedziałem, że tylko w takim wydaniu będę poszukiwał tego modelu.
                            Jednak ostatnio zacząłem przyglądać się tym "seryjnym" i doszedłem do wniosku, że są bardziej praktyczne. Nie są tak nisko. Przynajmniej w czołowej części, co chroni go przed wyższymi przeszkodami. Chodzi o dojeżdżanie np. do krawężników parkingowych. Zauważyłem na zdjęciach, że ma chyba więcej elementów składowych.

Z bliska nie miałem i pewnie jeszcze długo nie będę miał okazji się przyjrzeć, bo e31 na drogach, to rzadkość. Tym bardziej w IRL, gdzie jeśli już się pojawia, to właśnie w pakiecie CSI.
                            Było Mercedesa Wziąć.

Walczmy z białaczką! Daj szansę sobie i innym. Odwiedż stronę...
                            http://www.dkms.pl/kontakt/index.html

Komentarz

Zamieszczone przez rexman Zobacz posta
                              Jednak ostatnio zacząłem przyglądać się tym "seryjnym" i doszedłem do wniosku, że są bardziej praktyczne. Nie są tak nisko. Przynajmniej w czołowej części, co chroni go przed wyższymi przeszkodami. Chodzi o dojeżdżanie np. do krawężników parkingowych.
                              w standardzie też jest nisko, tylko, że owiewka jest bardziej schowana do środka. A i faktycznie wszystkie CSi i te oryginalne m-looki miały zawieszenie m-pakiet czyli 15mm w dół z przodu.

Komentarz

wszyscy na pewno nie będą mieli pakietu CSi, mi się przód i lusterka nie podobają w sensie do mojego auta bym tego nie założył

Komentarz

Pracuję...
                                X