Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Dokładke CSi przód

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• A skąd dokąd to ma jechać jestem kierowcą, może będę mógł pomóc i przy okazji podotykał bym te dokładki

Komentarz

• Chłopaki co zamówili są z Płocka i Węgrówa. Dokładki są w Dębicy, ale moga być w Częstochowie.

Komentarz

• jeszcze kurjerzy.pl przez nich wysyłałem zderzak już 40zł wyszło

Komentarz

• Siemanko mała korekta ja jestem z Węgrowa może coś ci źle podałem to tak dla pewności.Miejscowość Węgrów.
          Pozdro

Komentarz

• Niedługo będę z (02.03) Radomska leciał na (03.03) Ostrowiec Świętokrzyski, a potem wracam pod koniec tygodnia na Warszawę także jeśli będzie to komuś bardziej pasowało, to jestem w stanie zabrać. Tylko za bardzo nie mogę nadrabiać km, bo samo zahaczenie o Radomsko (bliżej cz-wy zawsze) jest sprawą prywatną.

Komentarz

• W ogole nie ta strona. Ale mega dzieki za pomoc.
              Postaram się załatwić jakiegoś kuriera.

Komentarz

• Fajnie bylo by ogarnac dokladke Schnitzera i Alpina równiez

Komentarz

• Podrzucisz nakładkę na TIR-a do Częstochowy, taki transport mogę dla siebie załatwić.

Komentarz

• W cz-wie bywam czesto płocku też, daj mi tel. jak by co to zadzwonie

Komentarz

• Ja to odpadam z dojazdem w określone miejsce.Będę w Polsce dopiero w lipcu.:-/

Komentarz

• elinwar, podaj tel do siebie. Dotarła do Ciebie wiadomość.

Komentarz

• Jak tam z wysyłką tych dokładek? W marcu to już raczej jej nie założę.

Komentarz

• Dokładka dotarła w tamtym tygodniu, prawie cała kurier traktował ją tylko ze sobie znaną delikatnością i jeden róg wymagał drobnej naprawy. Dokładka wymaga dotarcia w kilku miejscach, dokładnie to wnętrze wlotu powietrza. Ogólnie jest bardziej niż OK. Najbardziej martwi mnie jak będzie się ją zakładało. Na chwilę obecną dopieszcza ją lakiernik.

Komentarz

• Czyli zmasowany atak CSi w tym roku na zlotach
                              Pozdrawiam wszystkich klubowiczow...

Komentarz

• Kazdy moze sie ubrac jak Micheal Jackson, ale nie kazdy zaspiewa i zatanczy jak on

Komentarz

Pracuję...
                                X