Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Dokładke CSi przód

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Obie dokładki zostały juz wysłane.
    Też wydaje mi się, że dosyć ładnie wyglądają.

Komentarz

• Zamieszczone przez Fatandre Zobacz posta
      Kazdy moze sie ubrac jak Micheal Jackson, ale nie kazdy zaspiewa i zatanczy jak on
      haha, dobre
      gdzie tu się klika "lubię to"?

Komentarz

• Opinie są jak dziury w dupie... każdy ma swoją i w większości śmierdzi.

Panowie ANTY czy naprawdę tak boli, że ktoś chce mieć taką dokładkę? Niekoniecznie dokupując auto ?

Komentarz

• ELINWAR ma rację. Czy muszę kupować cały browar żeby napić się piwa?

Komentarz

• Zamieszczone przez DEMON Zobacz posta
            ELINWAR ma rację. Czy muszę kupować cały browar żeby napić się piwa?
            Jeśli chcesz napić się swojego piwa to musisz kupić ten browar.
            To co napisał Andrzej jest niepodobne do niego - ktoś musiał się pod niego podszyć

Komentarz

• Ale chłopaki ja się bardzo cieszę że zakładacie pakiet. Wcale nie jestem anty. Upiększajcie auta jak tylko Wam pasuje. A

Ale faktom nikt nie może zaprzeczyć że na zlotach pojawi się więcej auta w pakiecie niż zwykle...!!!
              Pozdrawiam wszystkich klubowiczow...

Komentarz

• Zamieszczone przez kuchel Zobacz posta
                Ale faktom nikt nie może zaprzeczyć że na zlotach pojawi się więcej auta w pakiecie niż zwykle...!!!
                W Łodzi z pakietem CSi były tylko 3 sztyki lub 4 na 14/15 aut.

Komentarz

• ale jak zaklada sie pakiet to powinno sie to juz zrobic do konca a nie etapowo

Komentarz

• Zamieszczone przez guest Zobacz posta
                    ale jak zaklada sie pakiet to powinno sie to juz zrobic do konca a nie etapowo
                    I dlatego u siebie wymieniam wydech, malowałem lampki aby był pełen komplet.

Komentarz

ELINWAR ma rację. Czy muszę kupować cały browar żeby napić się piwa?
                      Ma rację w Twoim mniemaniu bo zamiast napić się piwa możesz też przeżuć sobie słód, zagryźć chmielem i popić wodą ale do piwa to jeszcze daleko.
                      Ale co się tak spinacie - każdego indywidualna sprawa co robi ze swoim 8. To, że efekty potem mogą się komuś nie spodobać to chyba nic nowego.
                      A tekst o M.Jacksonie i tak dobry

Komentarz

• Gregor chyba nie zrozumiałeś tego co napisałem.

Czy muszę kupować cały browar żeby napić się piwa?

Nie nie muszę kupić całego browaru (Kasztelan, Okocim itd) idę do sklepu i kupuję jedno lub cztery piwa.

Pakiet CSI to tylko pakiet, CSI pozostanie CSI czyli prawie M. A moja 850i zawsze będzie 850,i mimo założonego pakietu CSI. A żaden łoś na ulicy i tak nie zauważy żadnej różnicy.

Komentarz

Gregor chyba nie zrozumiałeś tego co napisałem.

Czy muszę kupować cały browar żeby napić się piwa?

Nie nie muszę kupić całego browaru (Kasztelan, Okocim itd) idę do sklepu i kupuję jedno lub cztery piwa.

Pakiet CSI to tylko pakiet, CSI pozostanie CSI czyli prawie M. A moja 850i zawsze będzie 850,i mimo założonego pakietu CSI. A żaden łoś na ulicy i tak nie zauważy żadnej różnicy.
                          Niech Ci będzie, że to ja nie zrozumiałem
                          Wytłumaczę to w takim razie na tym samym przykładzie: nie musisz kupować fabryki BMW żeby kupić 8... zgadza się?
                          I tak samo z piwem: żeby napić się piwa musisz kupić gotowy produkt składający się z odpowiednich składników zalany np do butelki. A nie tylko tego część. Mam nadzieje, że tym razem jaśniej jest. W ogóle dyskusja bez sensu
                          Chcesz to zakładaj przód od CSi, lotkę od M3, felgi Schnitzer a znaczki Alpiny - nic mi do tego bo to Twoje auto a mi się wcale to nie musi podobać.

Komentarz

• Oczywiście ze dyskusja bez sensu, każdy robi co mu się podoba i każdy ma własne zdanie na każdy temat, zgodnie ze starym powiedzeniem "Gdzie dwóch polaków tam trzy partie polityczne".

Komentarz

• Tak dla rozluźnienia atmosfery

Główny Urząd Ceł postanowił przeprowadzić ankietę wśród celników na temat łapówkarstwa.
                              Jedno z pytań zadawanych przez komisję brzmiało:
                              "Ile czasu potrzebujesz aby za łapówki kupić BMW?"
                              Celnik na polsko-niemieckiej granicy odpowiada:
                              - Dwa, trzy miesiące.
                              Celnik na polsko-czeskiej granicy:
                              - No, z pół roku.
                              Celnik ze "ściany wschodniej" po dłuższym zastanowieniu:
                              - Dwa, trzy lata.
                              Komisja zadziwiona:
                              - Tak długo?
                              Celnik ze "ściany wschodniej":
                              - Chłopaki, nie przesadzajcie, BMW to w końcu duża firma...
                              ... all we know is, he's called the Stig.

Komentarz

• Dobre

Komentarz

Pracuję...
                                X