Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[K] Radio Bavaria C business

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Ja mam to 3 czesciowe, ale bede montowal Becker indianapolis dla BMW

Komentarz

Zamieszczone przez TheStig Zobacz posta
      Ten zestaw trzyczęściowy
      a ta trzecia część to co ? kabelek ?

a w ogóle moja firma w przyszłości powinna mieć do zaoferowania fajny produkt/gadżet do oryginalnych radyjek bmki. Odwtarzacz stacjonarny z możliwościa podpięcia karty SD i pendrajwa. Całość sterowana będzie z oryginalnego radyjka a tytuły będą wyświetlane na MID.

Komentarz

Dokładnie tam to się znajduje
        w tamtym miejcu oryginalnie jest wzmacniacz audio, w przypadku dwuczęściowych beckerów dodatkowo tuner radiowy

Komentarz

W swoim Mercu mam cos takiego. Mi sie swietnie sprawdza. Jakosc dzwieku nie jest powalajaca ale podoba mi sie ze lacze telefon przez bluetooth I fajne stare radio Beckera pelni swoja funkcje bez zadnych przerobek. No I zestaw glosnomowiacy tez zie przydaje.

http://www.audiopioneer.pl/parrot-mk...i-iphonem.html

Komentarz

Zamieszczone przez guest Zobacz posta
            a ta trzecia część to co ? kabelek
            Miałem na myśli jednostkę sterujacą-tuner radiowy-wzmacniacz
            ... all we know is, he's called the Stig.

Komentarz

a w ogóle moja firma w przyszłości powinna mieć do zaoferowania fajny produkt/gadżet do oryginalnych radyjek bmki. Odwtarzacz stacjonarny z możliwościa podpięcia karty SD i pendrajwa. Całość sterowana będzie z oryginalnego radyjka a tytuły będą wyświetlane na MID.
              Super sprawa. Jak daleka to przyszlosc guest?

Komentarz

Miałem na myśli jednostkę sterujacą-tuner radiowy-wzmacniacz
                wzmacniacz był niezależny od samochodu. I pewnie nawet beckera nie jest

Komentarz

A ta zabawka by dzialala równiez z tym RDS?

Komentarz

głównym problemem w tym momencie jest stary protokół zmieniarek pioneera, do którego przystosowane były radia przed 95 rokiem, nie wiem czy w rozsądnym czasie uda mi się go rozkminić, na pewno nikt jeszcze nie zrobił urządzenia kompatibilnego z tymi starymi radiami, jakby się powiodło zostałbym monopolistą

te stare dwuczęściowe beckery obsługiwały zmieniarki pioneer/bmw ale potrzebne jest do nich takie coś: http://www.caraudio-service.ru/publi...BE1920_enl.jpg drogie i unikatowe oczywiście

nie liczcie raczej, że uda się ogarnąć to w rozsądnym czasie... ledwie co testy w e38 zacząłem, ale tam mam prościej, bo dsp, więc wyjście cyfrowe, nie analogowe.
                    Ogółem sekcja analogowa (to co odpowiada za jakość) u mnie powinna być wypasiona, bo robiona na najwyższym układzie Wolfsona. (w wypasionych smartfonach jak SGS są wolfsony ze średniej półki)
                    Ostatnio edytowany przez guest; [ARG:4 UNDEFINED].

Komentarz

Nie rozumiem szczerze po co tyle kombinacji skoro dźwięk i funkcjonalność tych ori jednostek to jakiś żart
                      www.FirmaOrchidea.pl
                      www.zajazdpodsosnami.pl
                      http://i.imgur.com/9oQP8Wa.jpg

Komentarz

może niektórzy chcą mieć auto jak najbardziej w ori, a niekoniecznie zmodzone

Komentarz

Ja wole mieć ori radio, które komponuje się z deską niż najlepiej grające radio ale nijak nie pasujące. Taki właśnie przykład mam teraz u siebie i szczęśliwy nie jestem.

Komentarz

jak dla mnie stare radia beckera to brzmieniowa półka wyższa, ich wadą są kaseciaki w decku i brak bluetootha

Komentarz

Czekamy na bluetootha od Ciebie

Komentarz

retro+radio+with+gps+from+becker_691285288732.jpg becker zrobil takie radio dla Porsche classic. Ja jednak nie wlozylbym go do zadnego z moich cenniejszych klasykow,jak CSL albo Turbo. Moze do 633,ktory uzywam do codziennej jazdy jak jestem w Passau. Ale mam tam JVC z 1982 i pod wzgledem wygladu z eopki oraz parametrow w zupelnosci mi wystarcza. W swoim osiem pozostane rowniez przy OEMowym radiu. Mysle,ze Becker wyprodukuje takie radio,o ktorym pisze Guest rowniez do mlodszych klasykow. Z tego co wiem ten Becker a'la lata pozne szescdziesiate mimo wysokiej ceny,bardzo dobrze sie sprzedaje.
                                BMW Isetta 250. 1962
                                BMW E20 2002 Turbo 1974
                                BMW E9 3.0 CSL. 1973
                                BMW E3 3.0 SI 1973
                                BMW 2000 tii lux. 1971
                                BMW E21 323i 1980
                                BMW E26 M1 1980
                                BMW E24 633 CSI 1982
                                BMW E24 M6 1987
                                BMW E30 M3 1990
                                BMW E31 850 CSI 1994
                                BMW E36 318IS 1995