Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Kupię tylny błotnik od strony kierowcy ćwiartka od drzwi.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Kupię tylny błotnik od strony kierowcy ćwiartka od drzwi.

Szukam tylnego błotnika do BMW e31 od strony kierowcy, ćwiartka od drzwi.

IMG_4181 sm.jpg

[email protected]
    600 995001
    Ostatnio edytowany przez lerektor; [ARG:4 UNDEFINED].

To Twój pierwszy post na tutejszym forum?
    Było Mercedesa Wziąć.

Walczmy z białaczką! Daj szansę sobie i innym. Odwiedż stronę...
    http://www.dkms.pl/kontakt/index.html

Komentarz

Czy to jest naprawdę takie trudne???
      http://www.e31-klub.pl/showthread.ph...arejestrujesz-!
      ... all we know is, he's called the Stig.

Komentarz

Swego czasu musiałem protekcji szukać, by się tu zarejestrować. A teraz nasze forum działa jak zwykły portal ogłoszeniowy.
        Było Mercedesa Wziąć.

Komentarz

Zaraz zaczniemy rozdawać miesięczne bany na naukę czytania

Komentarz

Panowie, litości .....

Odkupiłem rozgrzebany projekt, co mam Wam pokazać, takie zdjęcia :

Bez tytułu1.jpg

IMG_3839.JPG

IMG_3723.JPG

A kogo to interesuje.

Zapewniam Was, że jak skończę za rok to zaprezentuje Wam moją 8er, a nie zamierzam oszczędzać i planuję odnowić każdy najmniejszy detal czy śrubkę.
            Błotnik, którego szukam to jedyna uszkodzona część karoserii. Można ją szpachlować, ale wolałbym wymienić na nieuszkodzony.
            Mój błąd, nie wypełniłem regulaminu.
            Przepraszam, ale nie zamierzam czytać wszystkich regulaminów forów samochodów i motocykli, które odnawiałem czy tuningowałem.
            Proszę o pomoc w znalezieniu części, jeśli ktoś nie zamierza mi pomóc (niezależnie czy ma status admina czy początkującego) to niech przynajmniej nie zachowuje się jak flustrat czy belfer.
            Niespełnionym radzę zapisać się do Business Clubu lub wystartować w wyborach parlamentarnych.

Ponawiam prośbę o pomoc w znalezieniu błotnika od strony kierowcy.

Komentarz

Koledzy chyba mocno lewą nogą wstali dziś z łóżek to chyba pierwsza osoba której się dostało za napisanie czegoś "anonimowo" w dziale giełda

chociaż też z drugiej strony patrząc na to, to przeczeczytanie tego nieszczęsnego 20-kilko zdaniowego "przeczytaj zanim się zarejestrujesz" to trochę jak przejaw kultury i dobrego wychowania

poszukaj na allegro użytkownika napomucen, jak on nie ma to jeszcze dam Ci namiar na inną osobę.

Komentarz

Jestem z Nim w kontakcie, kupiłem w Łyszkowicach już sporo części, bardzo porządny Gość, ale mojego błotnika nie ma.
                Jeśli znasz jeszcze kogoś to daj znać.

Komentarz

Spokojnie Panowie.
                  Lerektor, znalazłeś czas żeby trafić na forum, znalazłeś żeby napisać, wkleić zdjęcia. Zabrakło żeby się przedstawić, napisać krótko o projekcie?
                  Będziesz chciał to założysz galerie auta, nawet namawiam Cie do tego, bo proces odbudowy ósemki może przynieść korzyści Tobie i następnym, którzy będą chcieli się z tym zmierzyć.
                  Poza tym czytając wstęp dowiedzialbys się że po podaniu adminowi VIN dostalbys dostęp do całości forum.
                  Podsumowując, kulturalnie jest się przywitać jak wchodzimy w nowe towarzystwo, a nie od progu "ustawiać" domowników.
                  Ostatnio edytowany przez TheStig; [ARG:4 UNDEFINED].

Komentarz

Zamieszczone przez TheStig Zobacz posta
                    Spokojnie Panowie.
                    Lerektor, znalazłeś czas żeby trafić na forum, znalazłeś żeby napisać, wkleić zdjęcia. Zabrakło żeby się przedstawić, napisać krótko o projekcie?
                    Będziesz chciał to założysz galerie auta, nawet namawiam Cie do tego, bo proces odbudowy ósemki może przynieść korzyści Tobie i następnym, którzy będą chcieli się z tym zmierzyć.
                    Poza tym czytając wstęp dowiedzialbys się że po podaniu adminowi VIN dostalbys dostęp do całości forum.
                    Podsumowując, kulturalnie jest się przywitać jak wchodzimy w nowe towarzystwo, a nie od progu "ustawiać" domowników.
                    ale ja nie mam Pana płaszcza i co mi Pan zrobi - tak bardzo po polsku

Komentarz

Zamieszczone przez amtechnic Zobacz posta
                      ale ja nie mam Pana płaszcza i co mi Pan zrobi - tak bardzo po polsku
                      Wątek nie dotyczy Ciebie, więc tak po polsku, po diabla wsadzasz kij w mrowisko?

Komentarz

Zamieszczone przez TheStig Zobacz posta
                        Wątek nie dotyczy Ciebie, więc tak po polsku, po diabla wsadzasz kij w mrowisko?

Ok Ok nie miałem zamiaru się "wtrancać" cel jedynie taki, aby rozładować napięcie ale OK OK

Komentarz

Lerektor czy to ma być cały błotnik,czy może być kawałek od drzwi do nadkola? Bo takie coś bym miał.
                          Załączone pliki
                          BMW 850 CSi .... no prawie

Komentarz

lerektor, zrobisz jak uważasz (auto nie moje), ale gdyby zamienić się rolami, to wspawywanie tylnego panela byłoby ostatecznością.
                            Jeśli stary błotnik nie jest jeszcze dziurawy, to zamówił bym sobie fachowca od wyciągania wgniotów.
                            Trochę kosztowny gips, ale warto jak dla mnie, bo wstawienie nowego błotnika i tak wiąże się z zastosowaniem szpachli, tyle że w innych miejscach.
                            Wiem, że nowoczesnych metod spawania, zgrzewania jest dużo, ale w praktyce idzie się po najmniejszej linii oporu.
                            Mechanicy nigdy nie widzą problemów, bo one zazwyczaj wychodzą po latach, a autko zazwyczaj już dawno zmieniło właściciela. No, chyba że o to biega.

Było Mercedesa Wziąć.

Komentarz

Chris,
                              Wystarczy mi kawałek, który masz.
                              Podaj telefon to zadzwonię. Nie mam daleko bo auto stoi pod Włocławkiem.
                              Moje namiary : 600 995001, [email protected] , Marcin.

Komentarz

Pracuję...
                              X