Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Kupno Bmw serii 8 - recenzje ogłoszeń, rady przed zakupem. CZ.II

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez Pawel Zobacz posta
    Wszystkie sa malowane...te samochody maja po okolo 20 lat. Wiekszosc ( bardzo przewazajaca) ma wypadkowa przeszlosc a juz prawie wszystkie byly lakierowane. Kwestia tylko jak i kiedy...
    W tym akurat przypadku mą uwagę przykuła czerwona naklejka przy tylnym zderzaku (pod klapą bagażnika). Pewnie ją umiejętnie zaklejono przed malowaniem. A może idzie taką dokupić, co?
    Było Mercedesa Wziąć.

Walczmy z białaczką! Daj szansę sobie i innym. Odwiedż stronę...
    http://www.dkms.pl/kontakt/index.html

Komentarz

• cytat pochodzący z innego forum recenzujący ten egzemplarz ze szwajcarii

Byłem w Radomiu. Oględziny trwały ok 10 minut.

Mimo kilkukrotnych zapewnień sprzedawcy o oryginalnym lakierze na całości poza lewym przednim błotnikiem ZAPEWNIAM, że cały samochód był malowany. Na całości posiadał lakier miejscami, a dach wygląda jak tona posadzonej szpachli. Są też jakieś dziwne jakby przytarcia/przypalenia lakieru w kilku miejscach. Grubość powłoki to od 105 do 200 mikronów i do 400 na tym lewym przednim błotniku. Nie jest bardzo grubo, bo już w Polsce mocno go przycięli - w każdym możliwym miejscu zaschnięta pasta.

Fotel kierowcy słaby jak dla mnie. Kierownica to samo.
      Widać, że prana na szybko.

Pod maską nie zauważyłem nic niepokojącego, poza odkurzem lakierniczym na wnętrzach błotników.

Na zdjęciach wygląda jak nowa, przez telefon jest nawet kolekcjonerska... w rzeczywistości to samochód, który jest śliczny tylko z daleka.

Oglądałem w ciszy. Na koniec podałem rękę i podziękowałem. Nikt mnie nawet nie zapytał co tak szybko.

Komentarz

• Zamieszczone przez guest Zobacz posta
        cytat pochodzący z innego forum recenzujący ten egzemplarz ze szwajcarii
        Opinia łudząco podobna do Kinckowej
        ... all we know is, he's called the Stig.

Komentarz

• to Kincek ją oglądał ? gdzie jest ta opinia Kincka ?

Komentarz

• Zamieszczone przez guest Zobacz posta
            to Kincek ją oglądał ? gdzie jest ta opinia Kincka ?
            A propos kolegi Kincka... dawno tu chyba nie zaglądał. Co się z nim dzieje?
            Na pw nie odpowiada.
            Było Mercedesa Wziąć.

Komentarz

• http://tablica.pl/oferta/bmw-840ci-a...5-ID3eACJ.html
              nie wiem czy te auto jest w pl (niby sprzedawca zaprasza na oględziny) ale jest też na mobile http://suchen.mobile.de/auto-inserat...180227295.html (drobna różnica w przebiegu)

Komentarz

• Podobaja mi sie takie stwierdzenia " Auto całkowicie w stanie idealnym " , "od dziadka" , "mało jeździł" Tylko dlaczego silnik po kapitalnym , a wydechy nieoryginalne ? I jak na stan całkowicie idealny to panel pod kierownicą trochę oddstaje i przy fotelu kierowcy oberwany plastik przy podłodze.
                BMW 850 CSi .... no prawie

Komentarz

• Zamieszczone przez rexman Zobacz posta
                  A propos kolegi Kincka... dawno tu chyba nie zaglądał. Co się z nim dzieje?
                  Na pw nie odpowiada.
                  Dzwoń do Kinca na komórkę, nie zagląda tu bo kto by chciał po sprzedaniu 8ki się tu katować... Był na zlocie, więc żyje chyba.
                  www.automobile-catalog.com
                  http://www.facebook.com/automobilecatalog

Komentarz

• Ale chyba po zlocie zamknol sie w pokoju i teraz zaplakuje sie na smierc bo teskni za e31

Komentarz

• Zamieszczone przez Chris Zobacz posta
                      Podobaja mi sie takie stwierdzenia " Auto całkowicie w stanie idealnym " , "od dziadka" , "mało jeździł"
                      bardzo ciekawy egzemplarz wersja indywidułal od księcia Arabii Saudyjskiej Jego Królewskiej Wysokości Księcia Turki Mohammad Al-Abdullah Al-Faisal

Komentarz

• Adam i to ja jestem mongoł hahhaha
                        Mam na imię Yeti i nie znam zasad polskiej gramatyki i ortografii ...

Komentarz

• Zamieszczone przez PZ Zobacz posta
                          Dzwoń do Kinca na komórkę, nie zagląda tu bo kto by chciał po sprzedaniu 8ki się tu katować... Był na zlocie, więc żyje chyba.
                          A, to takie "buty"! No to się nie dziwię...
                          Być może któregoś dnia, Kincek nas czymś wyjątkowym zaskoczy...?
                          Dzięki PZ!

Co do tej ósemki z ogłoszenia... miło popatrzeć, jak cenę trzymają!
                          A z drugiej strony, żal mi przyszłego nabywcy.
                          Było Mercedesa Wziąć.

Komentarz

• prawda jest taka, że E31 pchnęła się do góry jeśli chodzi o cenę.
                            Sporo osób wyciąga z garaży auta i chce się ich pozbyć co widać po ogłoszeniach nieraz.
                            Kiedyś było po 2,3 auta na allegro teraz ponad 10.

Komentarz

• Mysle Pysio,ze w Polsce to po czesci Twoja zasluga...Twoja zielona pieknosc zrobila reklame E31
                              BMW Isetta 250. 1962
                              BMW E20 2002 Turbo 1974
                              BMW E9 3.0 CSL. 1973
                              BMW E3 3.0 SI 1973
                              BMW 2000 tii lux. 1971
                              BMW E21 323i 1980
                              BMW E26 M1 1980
                              BMW E24 633 CSI 1982
                              BMW E24 M6 1987
                              BMW E30 M3 1990
                              BMW E31 850 CSI 1994
                              BMW E36 318IS 1995
                              BMW E36 M3 3.2 1996
                              Polski Fiat 125p 1972
                              GAZ 69 1972

Komentarz

• bez przesady ale miło to słyszeć.
                                Dziwi mnie bo np. Mercedes R129 zawsze był w cenie czy to było 5 lat temu czy teraz żużle zawsze były tanie. a 8er swego czasu były nawet po 10 000pln ...

Komentarz

Pracuję...
                                X