Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Kupno Bmw serii 8 - recenzje ogłoszeń, rady przed zakupem. CZ.II

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Haha, Dlaczego myslisz ze Kincek swoje auto sprzedal? Brak sportowych foteli. Caly czas mu to mówilem

Komentarz

• szwajcaria podchodzi pod EUR/Niemcy.
      Rynek USA był specyficzny, szyberdach, skóra, wentylacja postojowa, pamięć foteli i grzanie w standardzie a na liście nie było w ogóle sport foteli, spryskiwaczy, nie było też elektrycznie dociskanej wycieraczki i pewnie jeszcze paru detali o których nie wiem.

Nie wiem czy te sport fotele tak bardzo pasują do e31, to przedewszystkim luksusowe GT więc komfortowe siedzenia brzmią bardziej luksusowo od sportów, wydaje mi się, że podobnie myśleli kupujący, spotsitzle były jedną z tańszych opcji a mimio to wzięło ją tylko 17% kupujących .... dla porównania 4,5 krotnie droższe EDC wzięło 32%, i 4 krotnie doższy szyberdach aż 80% ...

Komentarz

• Zamieszczone przez guest Zobacz posta

Nie wiem czy te sport fotele tak bardzo pasują do e31, to przedewszystkim luksusowe GT więc komfortowe siedzenia brzmią bardziej luksusowo od sportów, wydaje mi się, że podobnie myśleli kupujący, spotsitzle były jedną z tańszych opcji a mimio to wzięło ją tylko 17% kupujących .... dla porównania 4,5 krotnie droższe EDC wzięło 32%, i 4 krotnie doższy szyberdach aż 80% ...
        Jak sie ich nie ma, to sie trzeba pocieszac

Komentarz

• no jakoś musze, też bym wolał sporty na pocieszenie zostaje mi pompowanie pleców..(podparcie lędźwi)

Komentarz

• Pompka tez byla fajna opcja

Komentarz

• To jest pompka czy silnik i siłownik ? Też to mam...
              www.automobile-catalog.com
              http://www.facebook.com/automobilecatalog

Komentarz

• zwykły worek/poduszka pompowany powietrzem.

Komentarz

• wyciąg z autochecka dla tej CSi:

Vehicle: 1994 BMW 8-Series 850CSi (WBSEG9325RCD00157)
                  Event date Location Odometer reading Data Source Details
                  06/06/1995 RAMSEY, NJ
                  60
                  Motor Vehicle Dept. ODOMETER READING FROM DMV 06/30/1996 RAMSEY, NJ
                  Motor Vehicle Dept. REGISTRATION EVENT/RENEWAL 06/30/1997 TENAFLY, NJ
                  Motor Vehicle Dept. REGISTRATION EVENT/RENEWAL 06/30/1998 TENAFLY, NJ
                  Motor Vehicle Dept. REGISTRATION EVENT/RENEWAL 06/30/1999 HASBROUCK EIGHTS, NJ
                  Motor Vehicle Dept. REGISTRATION EVENT/RENEWAL 05/03/2002 SECAUCUS, NJ
                  67,058
                  Motor Vehicle Dept. TITLE (Title #:BG200212300000293) 05/06/2002 NORTH BERGEN, NJ
                  Motor Vehicle Dept. TITLE (Title #:BG200212600000082) 05/31/2002 NORTH BERGEN, NJ
                  Motor Vehicle Dept. REGISTRATION EVENT/RENEWAL 05/31/2005 HOBOKEN, NJ
                  Motor Vehicle Dept. REGISTRATION EVENT/RENEWAL 05/31/2006 HOBOKEN, NJ
                  Motor Vehicle Dept. REGISTRATION EVENT/RENEWAL 05/31/2007 HOBOKEN, NJ
                  Motor Vehicle Dept. REGISTRATION EVENT/RENEWAL 05/31/2008 HOBOKEN, NJ
                  Motor Vehicle Dept. REGISTRATION EVENT/RENEWAL 05/31/2009 HOBOKEN, NJ
                  Motor Vehicle Dept. REGISTRATION EVENT/RENEWAL 05/31/2010 HOBOKEN, NJ
                  Motor Vehicle Dept. REGISTRATION EVENT/RENEWAL 05/31/2011 HOBOKEN, NJ
                  Motor Vehicle Dept. REGISTRATION EVENT/RENEWAL 01/07/2012 VANCOUVER, BC
                  Motor Vehicle Dept. CANADIAN RENEWAL 01/12/2013 VANCOUVER, BC
                  Motor Vehicle Dept. CANADIAN RENEWAL

przebieg 67tys mil ?

Komentarz

• Popatrz, popatrz, na to wygląda... Przy 67.058 zmiana właściciela...
                    www.automobile-catalog.com
                    http://www.facebook.com/automobilecatalog

Komentarz

zwykły worek/poduszka pompowany powietrzem.
                      Właśnie że nie, bo silniczek!

Komentarz

• http://bmwfans.info/parts/catalog/E3...le_components/
                        nr 10 - worek, silniczek też jest ale do pompowania.

Komentarz

...elektrycznie dociskanej wycieraczki i...
                          No właśnie jedna wycieraczka mi nie dociska... a już chciałem gumę wymieniać...
                          Było Mercedesa Wziąć.

Walczmy z białaczką! Daj szansę sobie i innym. Odwiedż stronę...
                          http://www.dkms.pl/kontakt/index.html

Komentarz

• Synek myślałem że jest jak w E34 i E32, one miały silniczek, mechanicznie wypychał podparcie.

Komentarz

• Rexman tylko jedna wycieraczka jest dociskana(od kierowcy) ... czy angliki to miały nie wiem ...

Synek powiem Ci, że te poduszki lubią się psuć wraz z wiekiem, tzn bardzo szybko tracą powietrze. Ten patent z e32 pewnie trwalszy ....

Komentarz

• dlatego synek pompuj

Komentarz

Pracuję...
                                X