Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Kupno Bmw serii 8 - recenzje ogłoszeń, rady przed zakupem. CZ.II

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez guest Zobacz posta
    Nie wiem czy te sport fotele tak bardzo pasują do e31, 80%
    Guest, Ty chyba nie siedziałeś nigdy na fotelach sportsitze Usiądź, a najlepiej zrób trase na jednych i drugich Jak dla mnie jest to obowiązkowa opcja, no i pozostaje jeszcze funkcja estetyczna jaką pełnią te fotele.

Komentarz

• Jak widac, to nie jestem sam

Komentarz

Rexman tylko jedna wycieraczka jest dociskana(od kierowcy) ... czy angliki to miały nie wiem ...

Synek powiem Ci, że te poduszki lubią się psuć wraz z wiekiem, tzn bardzo szybko tracą powietrze. Ten patent z e32 pewnie trwalszy ....

Dzięki wielkie! To by się zgadzało. Wycieraczka pasażera gorzej zbiera. Na wszelki wypadek wymienię obydwie (gumy). Pewnie swoje przeżyły.
        Co do mechanizmu (elektryczny) podpierania lędźwi, miałem okazję montować sobie w E34. Jak dla mnie - zbawienie!
        Mam nadzieję, że do obecnej e31 ze sportowymi fotelami da się to zamontować. Zaślepki na przyciski są przy siedzeniach.
        Było Mercedesa Wziąć.

Walczmy z białaczką! Daj szansę sobie i innym. Odwiedż stronę...
        http://www.dkms.pl/kontakt/index.html

Komentarz

• siedziałem na tych fotelach, co więcej, częściej zdarzało mi się wsiadać do ósemek wyposażonych w sport fotele niż komforty na pewno są fajne ale powiem, że bardziej wolałbym EDC niż te fotele, niestety nie mam obydwu opcji ...

Rexman, sporty nie miały podparcia lędźwi, te opcje się wykluczały, nie wiem czy się ta poduszka tam zmięści, ten fotel ma trochę inną budowę ... ale sądze, że nie powinnieneś mieć problemu ze znalezieniem osoby która wymieniłaby swoje lędzwiowe komforty na Twoje sporty
          Ostatnio edytowany przez guest; [ARG:4 UNDEFINED].

Komentarz

• Chciałbym mieć w mojej EDC i wogóle wiele innch bajerów których nie mam.

Komentarz

• Ja u siebie mam EDC ale,że tak powiem jeżdżę ciągle na trybie komfort.

Komentarz

Rexman, sporty nie miały podparcia lędźwi, te opcje się wykluczały, nie wiem czy się ta poduszka tam zmięści, ten fotel ma trochę inną budowę ... ale sądze, że nie powinnieneś mieć problemu ze znalezieniem osoby która wymieniłaby swoje lędzwiowe komforty na Twoje sporty
                Dzięki!
                To może ja już nic nie będę kombinował. Niech jest jak jest.
                Było Mercedesa Wziąć.

Komentarz

• Ogólnie wg mnie sporty rządzą, na zwykłych fotelach to ja już siedzieć nie mogę, chyba że w rekinie (przez chwile miałem sporty ale zaraz wywalilem), do E46 też wrzuciłem sporty i jest rewelacja. Z kolei staruszkowi ostatnio nabyłem w drodze kupna E36 z el. sportami z grzaniem, to jest dopiero wypas. Raz, że sporty są wygodniejsze - dłuższe siedziska, to na dodatek mają dużo lepsze trzymanie boczne, jeżeli ktoś trochę ostrzej zakręty bierze to doceni to. Poza tym dużo lepiej wyglądają.
                  Andrzej, przecież wiesz, że nie przez to sprzedałem swoją osiem, ale fakt to byłby jedyny upgrade, który bym dołożył.

A tu fotki moich sportów.

BMW - Bron Masowego Wrażenia
                  www.funkyking.eu - profesjonalny detailing aut.

Komentarz

• Zamieszczone przez KinceK Zobacz posta
                    Ogólnie wg mnie sporty rządzą, na zwykłych fotelach to ja już siedzieć nie mogę, chyba że w rekinie (przez chwile miałem sporty ale zaraz wywalilem), do E46 też wrzuciłem sporty i jest rewelacja. Z kolei staruszkowi ostatnio nabyłem w drodze kupna E36 z el. sportami z grzaniem, to jest dopiero wypas. Raz, że sporty są wygodniejsze - dłuższe siedziska, to na dodatek mają dużo lepsze trzymanie boczne, jeżeli ktoś trochę ostrzej zakręty bierze to doceni to. Poza tym dużo lepiej wyglądają.
                    Andrzej, przecież wiesz, że nie przez to sprzedałem swoją osiem, ale fakt to byłby jedyny upgrade, który bym dołożył.

A tu fotki moich sportów.
                    Przeciez wiesz ze sobie jaja robie, ale zawsze ci dokuczalem tym brakiem ich

Komentarz

• KinceK, to są Vader'y?
                      Było Mercedesa Wziąć.

Komentarz

• znowu na sprzedaż jest ta czarna na blachach pz
                        http://moto.allegro.pl/bmw-850-i3018119462.html
                        Mam na imię Yeti i nie znam zasad polskiej gramatyki i ortografii ...

Komentarz

• Najwyraźniej jest to ustawiona aukcja. Gdy się ktoś złapie na licytację podciągną cenę pod niebo.
                          www.automobile-catalog.com
                          http://www.facebook.com/automobilecatalog

Komentarz

• Zamieszczone przez rexman Zobacz posta
                            KinceK, to są Vader'y?
                            Nie to zwykle sportsitze. Ale vadery są jeszcze bardziej cenne, choć mniej wygodne.
                            BMW - Bron Masowego Wrażenia
                            www.funkyking.eu - profesjonalny detailing aut.

Komentarz

• Zamieszczone przez PZ Zobacz posta
                              Najwyraźniej jest to ustawiona aukcja. Gdy się ktoś złapie na licytację podciągną cenę pod niebo.
                              mozliwe bo o 19 bylo wczoraj 10k a o 23 juz 12.600
                              Mam na imię Yeti i nie znam zasad polskiej gramatyki i ortografii ...

Komentarz

• Zamieszczone przez PZ Zobacz posta
                                Najwyraźniej jest to ustawiona aukcja. Gdy się ktoś złapie na licytację podciągną cenę pod niebo.
                                nie sądze, właściciel raczej modli się by ktoś tego trupa od niego zabrał ...

Komentarz

Pracuję...
                                X