Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Kupno Bmw serii 8 - recenzje ogłoszeń, rady przed zakupem. CZ.II

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• to Magik i Shark muszą swoje 8 wystawić za min 60tys zł o ile chcą jeszcze sprzedać
    ... all we know is, he's called the Stig.

Komentarz

• przy tym składaku to musieliby chyba za 70 .....

http://otomoto.pl/bmw-850-ci-5-4-v12...C26073284.html - obniżka o 5tys.
      Ostatnio edytowany przez guest; [ARG:4 UNDEFINED].

Komentarz

• Zamieszczone przez darek325i Zobacz posta
        to Magik i Shark muszą swoje 8 wystawić za min 60tys zł o ile chcą jeszcze sprzedać
        rozumiem kontekst ale szczerze to raczej niech obniżą choć trochę to daję głowę, że i na jedno i na drugie auto zaraz się kupcy znajdą

a tej fioletowo-żółtej M73 to słaba obniżka - ja pamiętam, że na alledrogo ona kosztowała coś ok 47, założę się, że komis dał za nią ze 40-42 a reszta to już czysty zarobek pana handlarza także nie tyle obniżka co raczej mniejsze zdzierstwo

Komentarz

• wątpie by komis kupował takie samochody - za duże ryzyko, na handel bierze się ósemki za 20tys.

Patrząc na to jak długo auto Burzy szukało nabywcy to jednak wątpie by tak szybko się sprzedały ....

Komentarz

• no a ja Ci mówię, że jak i jeden i drugi opuści to dwaj chętni na te 840 są zakład?

Komentarz

• Zamieszczone przez kapitan_bomba Zobacz posta
              Nie za tanio to csi? Może kolejna ściema?!?
              Ostatnio kolega wpłacił zaliczke za samochód, facet wyłączył telefon...
              W zeszłym roku była oferta sprzedaży czerwonej ósemki (angielki) z bodajże 99roku. Powinniście ją pamiętać, bo na ogłoszeniu była tylko magika i tamta czerwona. Nie ukrywam, że ładnie się prezentowała.
              Kolo chciał za nią €3500 bez negocjacji. Puściłem maila do niego (heh... pewnie nie tylko ja). Odpisał, że stoi w Warszawie.
              No i stara śpiewka, że on pracuje na platformach wiertniczych i nie ma czasu tym jeżdzić. Zażyczył sobie korespondencję w j. angielskim, bo inaczej, to musi korzystać z tłumacza.
              Ok. myślę, świetnie się składa, że stoi w W-wie. Mogę po nią jechać.
              Niestety, umowa miała być taka, że ja wpłacam całą kwotę, a resztą zajmuje się doświadczona firma przewozowa i dostarczą mi autko pod dom w IRL.
              Odpisałem, że jak samochód ujrzę na własne oczy, to płacę gotówką na miejscu.
              Od tego momentu korespondencja się urwała.
              Było Mercedesa Wziąć.

Walczmy z białaczką! Daj szansę sobie i innym. Odwiedż stronę...
              http://www.dkms.pl/kontakt/index.html

Komentarz

• Kapitan Bomba z naszego forum ją kupił ... do teraz czeka na odbiór.

Komentarz

• Z Warszawy do Srzelec Opolskich jest kawał drogi więc pewnie jeszcze doświadczona firma przewozowa ją wiezie

Komentarz

• Ona płynie statkiem, bardzo starym, może za pare lat będzie!:
                    Ostatnio edytowany przez kapitan_bomba; [ARG:4 UNDEFINED].

Komentarz

• no jak płynie statkiem to może być ciężko bo nie słyszałem o żadnym szlaku wodnym pomiędzy strzylcami a warszawą ....

Komentarz

• Wisłą do morza, później odrą do Opola!

Komentarz

• Kolejna osiem http://allegro.pl/bmw-e31-840ci-1997...046044590.html

Komentarz

• nie kolejna tylko znów ta sama od kilku miesięcy już
                            miły gość, chce się jej pozbyć, nie ściemnia, pewnie odda za nieduże pieniądze, tylko jak liczyć 20 za przekładkę to się nie opłaca

Komentarz

• ups ja ją pierwszy raz widzę.Może z czasem zejdzie z ceny to na rozbiórkę mogła by iść na części...

Komentarz

• z rozmowy wywnioskowałem, że opuści jak się trafi ktoś z konkretną ofertą

Komentarz

Pracuję...
                                X