Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Kupno Bmw serii 8 - recenzje ogłoszeń, rady przed zakupem. CZ.II

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez Fatandre Zobacz posta
    Co wy sie spinacie Panowie. Przeciez wiecie ze cena tych aut rosnie
    Mozna by rzec że rosną jak wielkanocna babka
    ... all we know is, he's called the Stig.

Komentarz

• ale zejdzie.
      Ktoś kto będzie szukał 840tki i nie będzie w danym czasie nic innego kupi ją.
      Jakiś czas temu oglądałem 840 ze stanów auto beż większej rewelacji raczej egzemplarz do odnowienia i za 45+ opłaty poszła i gość był bardzo zadowolony z niej.

Komentarz

• Zamieszczone przez Pysio Zobacz posta
        ale zejdzie.
        Ktoś kto będzie szukał 840tki i nie będzie w danym czasie nic innego kupi ją.
        Jakiś czas temu oglądałem 840 ze stanów auto beż większej rewelacji raczej egzemplarz do odnowienia i za 45+ opłaty poszła i gość był bardzo zadowolony z niej.
        Po pierwsze takiego auta nie kupuje się z dnia na dzień
        Po drugie jak ktoś ma na wydanie 60 tys to pojedzie szukać na zachodzie
        Po trzecie jak czyta to forum to nie kupi bo będzie miał nalepke"wydymany"
        Tak mi się wydaje

Komentarz

• No czas pokaze co z tego wyniknie.
          Mozemy tez wiekszosc na forum wystawic auta z wygurowanymi cenami i podnosic wartosc rynkowa.

Komentarz

• nie każdy czyta forum i nie każdy szuka wszystkiego za granicą...

Komentarz

• Zamieszczone przez Pysio Zobacz posta
              nie każdy czyta forum i nie każdy szuka wszystkiego za granicą...
              widzisz Pysio, kto nie czyta forum ten jest niedoinformowany czego skutkiem sa pózniejsze rozczarowania typu "a ja miałem e36 i myslałem ze z e31 TEŻ bedzie tanio" co skutkuje kolejnym błedem " a to sie naprawi na drucik, tam sie zaszpachluje a tam da silikon łazienkowy" co do drugiej Twojej tezy to owszem nie wszyscy szukają za granica, ale rozsadni ludzie z takimi pieniędzmi to i owszem, bo w kraju to sie szuka auta za 3dychy. mam kilku znajomych którzy sprowadzają auta z zagranicy oczywiście te przysłowiowe "okazje od dziadka albo zony doktora " i wierz mi ze to co potrafią zrobić handlarze to Perfekcyjna Pani Domu musiałaby sie jeszcze długo uczyć

Komentarz

• Zamieszczone przez darek325i Zobacz posta
                Pawle Twoje uznanie przekierowuje do Kincka. To on recenzowal stan tej 8.
                Kincek moje uznanie))
                BMW Isetta 250. 1962
                BMW E20 2002 Turbo 1974
                BMW E9 3.0 CSL. 1973
                BMW E3 3.0 SI 1973
                BMW 2000 tii lux. 1971
                BMW E21 323i 1980
                BMW E26 M1 1980
                BMW E24 633 CSI 1982
                BMW E24 M6 1987
                BMW E30 M3 1990
                BMW E31 850 CSI 1994
                BMW E36 318IS 1995
                BMW E36 M3 3.2 1996
                Polski Fiat 125p 1972
                GAZ 69 1972

Komentarz

• Handlarze istnieją także za granicą! Nie tylko my Polacy potrafimy działać cuda) a przy autach 20 letnich nie ma co szukać w cenie parudziesięciu tysięcy auta w stanie kolekcjonerskim.

Kto mądry o tym wie...

No i każdy wycenia auto na tyle na ile uważa że jest warte.

Mając swoją ósemkę wystawioną za 100tys zł otrzymywałem przeważnie śmieszne maile z pytaniami "czy dobrze się czuje" lub "jeb** się Pan w łeb" itd. po co ktoś coś takiego pisze? Jak Cię nie interesuję dane ogłoszenie to szukaj dalej.

Według mnie ta 840 ma duże szanse się sprzedać za tą cenę. Ja kupując swoją nie interesowałem się żadnymi forami, świadom za to byłem że utrzymanie tego auta jest kosztowne. Forum i innych użytkowników poszukiwałem dopiero po roku czasu od zakupu.
                  Ostatnio edytowany przez kuchel; [ARG:4 UNDEFINED].
                  Pozdrawiam wszystkich klubowiczow...

Komentarz

• http://otomoto.pl/bmw-850-csi-C28542946.html
                    Pozdrawiam wszystkich klubowiczow...

Komentarz

• No, panowie... widać, że "ósemki" drożeją!
                      Było Mercedesa Wziąć.

Walczmy z białaczką! Daj szansę sobie i innym. Odwiedż stronę...
                      http://www.dkms.pl/kontakt/index.html

Komentarz

• Zamieszczone przez kuchel Zobacz posta

Według mnie ta 840 ma duże szanse się sprzedać za tą cenę. Ja kupując swoją nie interesowałem się żadnymi forami, świadom za to byłem że utrzymanie tego auta jest kosztowne. Forum i innych użytkowników poszukiwałem dopiero po roku czasu od zakupu.
                        Jeżeli ktoś ją kupi ZA TĄ CENĘ, to będzie chyba wtopa roku. Jak ją z Kinckiem oglądaliśmy, to później żeśmy się licytowali za jaką kwotę byłby sens - coś chyba stanęło na 34 tys i to z dużymi wątpliwościami.

Komentarz

• od coś ok 34 zaczynał (+opłaty, +"błotniczek" i jak się okazuje +kupa innych rzeczy), oby powisiała jak najdłużej to może cena podskoczy bliżej 100tys
                          za to CSi Kuchela... nie widziałem na żywo ale założe się że warta więcej niż 85...

Komentarz

• każdy potrafi zdziałać cuda czy w PL czy za granicą. Znajomy kupił E30 M3 wydał ponad 100k tak aby egzemplarz był do jazdy nie do reaktywacji. Co się okazało po roku jak dał auto do detalingu zaczęło coś wychodzić jak wyjął dywaniki to chyba z tydzień chodził w cugu. Jest wiele 8 których na forum nie ma czy nie było w ogłoszeniach a sprzedają się. Jak sprzedawałem graty wiele osób do mnie przyjeżdżało nawet z okolic o czym nigdy nie wiedziałem że taki samochó jest. Kupiłem niedrogo do drobnego remontu. Tylko później w brodę plucie jak trzeba coś kupić z używki albo z aso .
                            Był u mnie typ z pod Lubartowa co powiedział "jak mnie stać utrzymać E46 to takiej starej 8 nie?" ...

Komentarz

• Drogie samochody trzeba kupować z renomowanych źródeł. Są na świecie handlarze o ugruntowanych pozycjach, nie pozwalający sobie na wciskanie kitu, nie kupujący na handel byle czego. W naszym pięknym kraju takich nie znam.
                              www.automobile-catalog.com
                              http://www.facebook.com/automobilecatalog

Komentarz

• zgadzam się z tobą.

Komentarz

Pracuję...
                                X