Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Kupno Bmw serii 8 - recenzje ogłoszeń, rady przed zakupem. CZ.II

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zobaczymy jak już się znajdzie odważny który tam pojedzie z licznikiem Geigera. Może to jest jakaś okazja) wersja dla lubiących oszczędzać energię, w nocy świeci za darmo
    Pozdrawiam wszystkich klubowiczow...

Komentarz

• gdzieś czytałem żeby uważać na okazyjne japończyki bo tego nie idzie hm.. wyczyścić, usunąć, zmyć, pozbyć się a skutki siedzenia w tym - wiadomo jakie mogą być
      no ale to już druga będzie płynąć do PL, ta pierwsza z tego co mówił właściciel już powinna być (w stolicy)

Komentarz

• Kolejną zarazę nam do kraju sprowadzają, to jest straszne. A pytałeś sprzedawce o promieniotwórczość?

Komentarz

• nie pytałem ale jak do mnie zadzwonił do mi się bateria w telefonie momentalnie naładowała
          a Ty Kuchel tą swoją CSi sprzedajesz czy nie?

Komentarz

• A chcesz kupić czy tylko pytasz?

Sprzedaje i nie sprzedaje. Trudno mi się z nią rozstać, chwilowo szykuję ją na wyjazd do Wiednia. Jak wrócę to będę dalej myślał czy sprzedaje czy nie)

Komentarz

• tylko pytam bo od 7 dni mam już swoje osiem
              nieważne, moim zdaniem Twoje CSi było okazją

Komentarz

• ja gdzieś czytałem, że te samochody są badane w bremerhaven przed odbiorem na obecność promieniowania ....

Komentarz

• To może dlatego stoją w Niemczech i nie jadą już dalej)

Komentarz

• Zamieszczone przez kuchel Zobacz posta
                    To może dlatego stoją w Niemczech i nie jadą już dalej)
                    Raczej by je zawrócili tam, skąd przyjechały. No, chyba, że jest jeszcze jakiś warunek np. że kraj docelowy, to nie Niemcy.
                    Było Mercedesa Wziąć.

Walczmy z białaczką! Daj szansę sobie i innym. Odwiedż stronę...
                    http://www.dkms.pl/kontakt/index.html

Komentarz

• Nie demonizujmy napromieniowania,przeżyliśmy Czarnobyl to jedna czy dwie "kupki metalu" nie zrobią nam krzywdy
                      W latach 60-tych sowieccy wojskowi czyścili ciężkie czołgi T10 na poligonie atomowym po próbnym wybuchu i sam czołg nie był bardzo groźny,ale jego gąsienice zrobione ze specjalnego stopu musieli zdjąć i zakopać, bo wyniki kilkukrotnie przekraczały wartości odnotowane dla pancerza i otoczenia czołgu.
                      BMW 850 CSi .... no prawie

Komentarz

• Nikt nie demonizuje!!! Tak tylko gdybamy co może być nie tak. Jak by nie patrzeć to Polak rzadko sprowadza coś dobrego w okazyjnej cenie więc coś musi się za tym kryć.

Komentarz

• Cześć, w sobotę umówiłem się na oglądanie i ewentualny zakup po negocjacjach tego auta:

http://www.autoscout24.eu/Details.as...000&asrc=st|fs

Auto ponoć odmalowane na oryginalny kolor. Widziałem zdjęcia przed malowaniem i jak dla mnie bylo rownie dobrze. Moze miejscami lekki róż.
                          To jest 3 właściciel od 2005. Do Holandii sprowadzone z Niemiec w 1998. W sumie to nic wiecej nie wiem. Będę z nią jechał do jakiegoś mechanika polaka żeby sprawdzić.

Przed chwilą pojawiło się naszczęście też to ogłoszenie:

http://www.autoscout24.eu/Details.as...000&asrc=st|fs

O tym aucie nie wiem nic. Nawet czy jest na chodzie. Jutro jeszcze będę dzwonił do sprzedawcy. Nie mam też żadnej wiedzy o tym pakiecie AC Shnitzer.

Macie jakieś rady albo spostrzeżenia tak na szybko? Bilet do NL mam na piątek. Dam znać czego się dowiedziałem o tej z AC Shnitzer.
                          Będę wdzięczny za pomoc.

Komentarz

• Pakiec schnitzer wyglada mi na orginalny.
                            Tak, byl taki oferowany.

Komentarz

• Mogę tylko powiedzieć że 8er w czerwieni wygląda pięknie
                              ... all we know is, he's called the Stig.

Komentarz

• kupując w tych pieniądzach zobacz obie i wybierz lepszą ...

Komentarz

Pracuję...
                                X