Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Kupno Bmw serii 8 - recenzje ogłoszeń, rady przed zakupem. CZ.II

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez Pysio Zobacz posta
    to maska alpiny. Mój kolega takie robi.
    Jaki jest koszt zrobienia takiej maski?

Komentarz

• Zamieszczone przez Pysio Zobacz posta
      to maska alpiny. Mój kolega takie robi.
      Ale tam są jeszcze jakieś wloty na samym zderzaku po obu stronach znaczka BMW. Jakoś do tej pory nie spotkałem się z takimi.
      Zewnętrzny design Alpiny w żadnym modelu BMW, nie robi dziś już na mnie wrażenia. Nie kryję, że gust mi się zmienił również w innych dziedzinach.
      Lata na forach BMW robiią swoje!
      Było Mercedesa Wziąć.

Walczmy z białaczką! Daj szansę sobie i innym. Odwiedż stronę...
      http://www.dkms.pl/kontakt/index.html

Komentarz

• defo tego nie powiem ci Fatandre chciał taką robic zapytaj jego.

Komentarz

• http://otomoto.pl/bmw-840-C29163295.html

nie chcę wyjść na profanata, ale mam pytanie, czy nie warto zrobić przekładki tej E31? cena jest śmieszna, a auto mimo że w automacie bardzo mi się podoba. czy ktoś z forumowiczów podchodził kiedykolwiek do tego tematu?

Komentarz

• te auto trochę ruszć bierze

przekładke da się zrobić, kilka takich e31 jest w pl - w niektorych wyszło to troche lepiej a w niektorych troche gorzej .... JAk chcesz zrobic idealnie to taniej wyjdzie zakup normalnej. Jak chcesz zrobic byle jak to Seba sprzedaje takie zestawy do swapa za 6tys chyba ...
            tylko, że w anglikach silnik kręci się w drugą strone i jak zamontujesz europejską skrzynie biegów to auto będzie jeździc do tyłu zamiast do przodu więc musisz szukać takiej z anglika ...

Komentarz

• no to nie, w takim razie zdecydowanie głupi pomysł... dzięx za info!

Komentarz

• Możesz w ogóle pójść po bandzie i zrobić tak, jak kolega Napomucen. Obejrzyj jego galerię.
                Gdybym miał kasę, to kupiłbym sobie drugą ósemkę, byle buda była zdrowa i właśnie tak zrobił jak w/w.
                A może nawet pokusił się o silnik m63 od M-6.

guest, aż tak nienawidzisz "anglików"?
                Było Mercedesa Wziąć.

Komentarz

• O kurwa !

Komentarz

• Zamieszczone przez kapitan_bomba Zobacz posta
                    O kurwa !
                    Kapitan, od kiedy Ty używasz takiego słownictwa ?!
                    ... all we know is, he's called the Stig.

Komentarz

• Darek, widać, że za mało rozmawiałeś z Mireczkiem na zlocie

Rexman, nie mam nic do anglików, dzięki temu forum dowiedziałem się że tak naprawdę to oni jeżdzą po właściwej stronie drogi ..

Komentarz

• Zamieszczone przez guest Zobacz posta
                        Darek, widać, że za mało rozmawiałeś z Mireczkiem na zlocie

Rexman, nie mam nic do anglików, dzięki temu forum dowiedziałem się że tak naprawdę to oni jeżdzą po właściwej stronie drogi ..

Tak jest!!!
                        BMW Isetta 250. 1962
                        BMW E20 2002 Turbo 1974
                        BMW E9 3.0 CSL. 1973
                        BMW E3 3.0 SI 1973
                        BMW 2000 tii lux. 1971
                        BMW E21 323i 1980
                        BMW E26 M1 1980
                        BMW E24 633 CSI 1982
                        BMW E24 M6 1987
                        BMW E30 M3 1990
                        BMW E31 850 CSI 1994
                        BMW E36 318IS 1995
                        BMW E36 M3 3.2 1996
                        Polski Fiat 125p 1972
                        GAZ 69 1972

Komentarz

• Spoko guest, mam nadzieję, że kolega caleem zna się na żartach.
                          Było Mercedesa Wziąć.

Komentarz

• Caleem
                            Ja przymierzałem się do anglika, ale to nie jest takie proste jak by się wydawało. Brakuje części do przekładki, nie wiadomo jak to wyjdzie. Jest dużo drobnych rzeczy do wymiany więc z efektem końcowym może być różnie.
                            Szukaj, czekaj i na pewno się doczekasz. Lekko zmienisz swoje założenia i kupisz wymarzone 8.

Komentarz

• pytałem o przekładkę z angola, bo wiem że każde auto inaczej znosi przerabianie. Np.Land Rover Freelander to de facto zabawa dla początkującego mechanika bez spawarki i biaxa
                              naprawdę jestem świadomy że na prawdziwego "rodzynka" czeka się miesiącami jeśli nie latami. jak mówiłem w wątku powitalnym mam czym jeździć a 8er jest moim ostatnim youngtimer'owym marzeniem, wszystkie poprzednie już spełniłem

Komentarz

• jedź oglądać tą fioletową 850 do szczecinka

Komentarz

Pracuję...
                                X