Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Kupno Bmw serii 8 - recenzje ogłoszeń, rady przed zakupem. CZ.II

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• A widział ją ktoś ?

Zamieszczone przez darek325i Zobacz posta

Komentarz

• było coś już o tym autku?
      http://olx.pl/oferta/bmw-850-v12-bar...tml#1cd78d643e
      wreszcie sprzedałem cabriioleta więc poważnie zaczynamy szukać 8er

o tym też nie kojarzę wątku?
      http://otomoto.pl/bmw-850-C32533505.html

bo z tą pisaliście kiedyś że była składana?
      http://otomoto.pl/bmw-850-faktura-va...C20373654.html
      Ostatnio edytowany przez Saillupus; [ARG:4 UNDEFINED].

Komentarz

• ta fioletowa to trup, granatowa gnije, jedynie ta bordowa z japoni moze byc cos warta ...

Komentarz

• A tą ktoś oglądał ? http://otomoto.pl/show?id=C29295227

Komentarz

• trup ... powinna byc na zlomie juz 8 lat temu.

Komentarz

• po tej czarnej widać że kiepsko malowana

bordowa na czarnych blachach, właściciel twierdzi że: jest idealna, ma ją od 98r... była malowana cała, ale brak szpachli i jakichkolwiek wypadków

Komentarz

• trup jak nie wiem 3 lata temu kwiatki na niej rosly .. ten silnik co tam zalozyli tez do najlepszych nie nalezal. Odpuscicie to z miejsca ...

Komentarz

• Moze kwiatki rosły ale ktoś ją zrobił ? W większości waszych sprzętów kwiatki rosły nim ktoś się za nie zabrał moja 8 też się wrastala w ziemię i jeśli ją zrobię to dalej będzie szrotem ?

Komentarz

• Martino, o naszych sprzętach lepiej się nie wypowiadaj, nie widziałeś ich jeszcze. Nie sądź innych podług siebie.
                    www.automobile-catalog.com
                    http://www.facebook.com/automobilecatalog

Komentarz

• moim zdaniem nierealne jest odbudowanie osemki w polskich warunkach... widzialem juz kilka takich projektow i jeszcze zaden sie nie skonczyl, a auta bazy byly w znacznie lepszym stanie niz te polskie igielki po polskich fachowcach. Samochod nie konczy sie na lakierze i felgach ...

Kazdy moze miec swoja opinie, ja jako troche bardziej obyty kazdemu kupujacemu stanowczo odrzadzam kupno osemki do obudowy, po prostu nie oplaca sie ...

Komentarz

• Potwierdzam slowa Guesta. Przerabialem to w E24 M6, duzo prostrzej konstrukcji. Odbudowa z bazy kupionej w Californi (naprawde nieskorodowanej,wiec nadwozie nie bylo ruszane) kosztowalo juz mnie dwukrotnosc wartosci stanu 2 na rynku niemieckim. Moja osemka kupiona w naprawde dobrym stanie , chociaz nie najlepiej polakierowana po stluczce kosztowala mnie juz 5 tys euro od chwili nabycia ( noe robie zadnych przerobek odstepstw od oryginalu) a wlasciwie zrobilem tylko pare detali,jak wymiana wszystkich przewodow gumowych i pare tam takich... Nic powaznego.
                        BMW Isetta 250. 1962
                        BMW E20 2002 Turbo 1974
                        BMW E9 3.0 CSL. 1973
                        BMW E3 3.0 SI 1973
                        BMW 2000 tii lux. 1971
                        BMW E21 323i 1980
                        BMW E26 M1 1980
                        BMW E24 633 CSI 1982
                        BMW E24 M6 1987
                        BMW E30 M3 1990
                        BMW E31 850 CSI 1994
                        BMW E36 318IS 1995
                        BMW E36 M3 3.2 1996
                        Polski Fiat 125p 1972
                        GAZ 69 1972

Komentarz

• To dziwne że chyba jestem jedyny ktory jeździł ponad 6 lat autem i nie włożył praktycznie złotówki w naprawy do momentu kiedy nie zagotowalem motoru . Widocznie Mialem super egzemplarz lub małe wymagania

Komentarz

• Ja wymienilem te czesci,ktore ze wzgledu na wiek a nie zuzycie mogly spowodowac awarie. Przy wysokich temperaturach zewnetrznych (powyzej 32'C w korkach) we wnetrzu czulem "zapach" paliwa. Wynikalo to ze zbyt twardych gum,ktore z wiekiem sztywnieja i parcieja.Podobnie bylo z zawieszeniem. Moj egzemplarz w chwili zakupu mial 77.000 km i wiekszosc elementow,ktore zmienilem nie bylo zuzyte eksploatacja a ze wzgledu na wiek. Wymiana wynikala raczej z prewencji niz ich awarii.
                            BMW Isetta 250. 1962
                            BMW E20 2002 Turbo 1974
                            BMW E9 3.0 CSL. 1973
                            BMW E3 3.0 SI 1973
                            BMW 2000 tii lux. 1971
                            BMW E21 323i 1980
                            BMW E26 M1 1980
                            BMW E24 633 CSI 1982
                            BMW E24 M6 1987
                            BMW E30 M3 1990
                            BMW E31 850 CSI 1994
                            BMW E36 318IS 1995
                            BMW E36 M3 3.2 1996
                            Polski Fiat 125p 1972
                            GAZ 69 1972

Komentarz

• no ok. tylko jesli dobrze licze to jezdziles 10letnim samochodem ... ale to bylo 13 lat temu.

Komentarz

• Mam w firmie stare e30 i jeździ cały czas do dziś bez awarii z wyjątkiem eksploatacji wiec nie zgodzę się do końca z twierdzeniem że że względu na wiek musi wszystko się psuć . Elementy takienjak węże , czy krucce nie są drogie i można wymieniać ale żeby niby wkładać w naprawę 20-30 tys ? Mam serwis samochodowy i coś tam wiem o samochodach i naprawach ale widocznie zbyt mało o serii e31 . Mnie podczas eksploatacji przy przebiegu 180 tys spotkała wymiana kopulek rozdzielaczy i przewodow , nie licząc tarcz , oleju itp , oraz wymiana przewodu metalowego od klimy .

Komentarz

Pracuję...
                                X