Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Kupno Bmw serii 8 - recenzje ogłoszeń, rady przed zakupem. CZ.II

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez guest Zobacz posta
    . dla mnie np elektryka w aucie to pikus, a innym juz na starcie rece sie zaczynaja pocic ...
    Paweł jak się będziesz tak chwalił to w końcu moje Auto zawita do Ciebie na elektryczne porządki.
    ... all we know is, he's called the Stig.

Komentarz

• Zamieszczone przez darek325i Zobacz posta
      Grzegorz wszystko fajnie. Ty pojechałeś do Holandii i trafiłeś dobry egzemplarz jak mniemam. ( "koledzy" ocenią na pierwszym zlocie) . A jak ktoś szuka w Polsce to wiesz jak może trafić. To jest loteria. Nie powiedziane ze tani egzemplarz musi być od razu szrotem, jak również najdroższy z listy wcale nie musi być "igłą" . Dobry przykład to ten Mustang z TVN Turbo odbudowywany przez miłośnika marki który "zapomniał"o podłodze. Te które ostatnio się pojawiają na rynku Sa zazwyczaj w rękach handlarzy, a osobiście nie znam takiego co by podchodził do naprawy z należytą starannością a raczej z chęcią szybkiego i pokaźnego zysku. Sam widziałeś jak szybko i tak naprawdę nie wiadomo z jakim skutkiem została naprawiona po kolizji ta szpila ze Szwajcarii co wisi na Alledrogo za 100k
      Dokładnie, dlatego zalecam poszukującym odstawić komputer i ruszyć tyłek żeby zobaczyć czy modele po 20-30tys straszą czy nie i/lub obrać kierunek zachód gdzie jakby nie patrzeć są lepsze drogi, inna kultura na drodze i auta chyba mniej wyeksploatowane, bardziej zadbane. Co do ósemek od handlarzy to... szkoda nawet zdjęcia oglądać

Zamieszczone przez darek325i Zobacz posta
      Paweł jak się będziesz tak chwalił to w końcu moje Auto zawita do Ciebie na elektryczne porządki.
      też mi się marzy taki magik bo z alarmem mam chyba coś nie halo i telefon nie działa :/

Komentarz

• chodzilo mi ogolnie o elektryke a nie konkretnie model e31. Ja sie nie przechwalam, brakuje mi doswiadczenia w serwisie osemek, ale ktory elektryk niby ma ? przeciez tych aut jest jak na lekarstwo .. po prostu wiem ze jak bede mial jakis problem to go rozwiaze, nie wazne czy zajmie mi to jeden dzien czy jeden tydzien. A rezerwowo zawsze mam jeszcze do pomocy ojca ktory ma pojecie o takich rzeczach.

mnie ciagle zastanawia w jakim stanie jest ten egzemplarz http://otomoto.pl/bmw-850-C32533505.html
        na gieldzie jest duzo wiecej zdjec http://www.gieldaklasykow.pl/bmw-850i-e31-1990-32900/
        i wyglada to naprawde dobrze.

Komentarz

• Trochę a propos: http://motoryzacja.interia.pl/hity_d...w,2009258,5905
          www.automobile-catalog.com
          http://www.facebook.com/automobilecatalog

Komentarz

• Guest jak będzie trzeba to możesz dostać auto na całą jesień
            ... all we know is, he's called the Stig.

Komentarz

• i od razu genialny komentarz pod artykulem "znawcy"
              ~bmw fan - Dzisiaj (16:35)

Z autopsji:jeśli BMW (bardzo dobre samochody)to TYLKO nowe bądź od znajomego gdzie historia samochodu jest znana.Zadnych BMW z zachodu to w 90% skladane złomy powypadkowe.W BMW jeśli przód był mocno bity to jest koniec dla tego auta.Pozdrawiam szcześliwych użytkowników bawarek

Komentarz

• Zamieszczone przez darek325i Zobacz posta
                Guest jak będzie trzeba to możesz dostać auto na całą jesień
                rezerwuję zimę lub w ramach rozliczenia zapraszam nad morze

Komentarz

• W sumie nie wiem o co te pretensje. Gość chciał samochód za pół ceny, a dostał dwie połówki. Jedna gratis, można rzec, bonus...

Każdy nowy tutaj zaczyna poszukiwania od najtańszych śrutów na rynku i jeszcze cały rozczarowany że to badziew. To się już staje nudne. Powinniśmy zamknąć to forum dla tych co "poszukują", wszyscy tacy sami nudziarze.

Ja nikomu głowy nie zawracałem gdy kupowałem auto. Jak zresztą i wielu innych tutaj zgromadzonych.
                  Ostatnio edytowany przez PZ; [ARG:4 UNDEFINED].

Komentarz

• Ilu osobom dzięki forum łatwiej dokonało się zakupu ósemki?

A ile osób już miało ósemki i dzięki tym osobom powstało forum? Forum do celów wspólnego i łatwiejszego porozumiewania się, nie koniecznie to doradzania, odradzania i komentowania wszystkich możliwych ogłoszeń a wszelkie możliwe sposoby. Kto kiedykolwiek z posiadaczy ósemki ruszył tyłek żeby obejrzeć inną ósemkę? I dopiero wtedy rzetelnie i merytorycznie ją opisać? Większość komentowanych aut jest tylko na podstawie ogłoszenia, sprzedawcy i zdjęć)

Także kto chce kupić osiem to musi trafić w egzemplarz dla niego pasujący... Ja tylko dla formalności pojechałem do serwisu BMW przed zakupem na oględziny. Nawet do końca tych fachowców nie słuchałem, po pierwszej jeździe próbnej wiedziałem że to auto które teraz mam kupie i tak też się stało. Nie szukałem doradców, słabych punktów czy tego co jest zrobione a co nie. Po prostu auto trzymało się kupy, miało moc i jak dla mnie full bajere więc je kupiłem. Dopiero po zakupie zacząłem szukać sympatyków tego modelu i tak trafiłem na Marcina, PZ, Fatandre, Mirka z Raciąża i Romanka. I od tego czasu jest przygoda ze zlotami i forum....
                    Pozdrawiam wszystkich klubowiczow...

Komentarz

• niby tak ale z drugiej strony doradzilismy tez kilku osobom, Grzeskowi, Darkowi, defo tez tu zagladal, dzieki niemu keninga zobaczylismy Pawle

Komentarz

• No i mi też doradziliście, i to dobrze

Komentarz

• Mysle ze powinnismy stwozyc dzial procedury sparwdzania auta przed kupnem. Na co nalezy looknac itd.
                          Wuffer ma przeciez check liste dla kupujacego.
                          Na dalszy podróz przygody mamy na forum dzial gdzie mozna sie doradzic jak co naprawic i oczywiscie search

Komentarz

• No fakt, kenig to było coś, przygoda wręcz...

I tak nikt nie słuch naszych rad, dopóki sam się na paru, oczywiście tych najtańszych, nie przekona. Całe te nasze doradzanie, pięć razy w miesiącu to samo każdemu następnemu takiemu samemu zagubionemu poszukiwaczowi co i tak "wie lepiej", jest po prostu bezcelowe, nudne i kompletnie bez sensu. Jałowe mielenie klawiaturą. Faku wystarczy, jak ktoś potrafi czytać ze zrozumieniem to mu wystarczy, jak durny jest to i łopatą do zakutego łba nie wbijesz światłej porady opartej na wieloletnim doświadczeniu.

Poważnie mówię, zamknijmy pisanie na forum dla tych co nie mają 8ki. Jest nas już w klubie wielu, żadne zabłąkane satelity nie są tu kompletnie do niczego potrzebne ani przydatne.

No i wiadomo że nikt z nas dla żadnej sierotki marysi nie będzie jeździł oglądać samochodów.
                            Ostatnio edytowany przez PZ; [ARG:4 UNDEFINED].

Komentarz

• no tak trzeba by bylo tylko ta strone tytulowa rozbudowac, a ja ostatnio w ogole czasu nie mam tak zeby dluzej przysiasc ..

Komentarz

• Jeśli zapadnie decyzja o zablokowaniu pisania dla nieklubowiczów, rozbuduję odpowiednio faku.

Komentarz

Pracuję...
                                X