Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Kupno Bmw serii 8 - recenzje ogłoszeń, rady przed zakupem. CZ.II

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Ja mam gwarancje na 10 lat na blacharke i lakier na e24 M6.
    BMW Isetta 250. 1962
    BMW E20 2002 Turbo 1974
    BMW E9 3.0 CSL. 1973
    BMW E3 3.0 SI 1973
    BMW 2000 tii lux. 1971
    BMW E21 323i 1980
    BMW E26 M1 1980
    BMW E24 633 CSI 1982
    BMW E24 M6 1987
    BMW E30 M3 1990
    BMW E31 850 CSI 1994
    BMW E36 318IS 1995
    BMW E36 M3 3.2 1996
    Polski Fiat 125p 1972
    GAZ 69 1972

Komentarz

• Masz na piśmie ?
      www.automobile-catalog.com
      http://www.facebook.com/automobilecatalog

Komentarz

• Zamieszczone przez PZ Zobacz posta
        Masz na piśmie ?
        Tak. Mam podpisana umowe zawierajaca klauzule dot. Gwarancji.
        BMW Isetta 250. 1962
        BMW E20 2002 Turbo 1974
        BMW E9 3.0 CSL. 1973
        BMW E3 3.0 SI 1973
        BMW 2000 tii lux. 1971
        BMW E21 323i 1980
        BMW E26 M1 1980
        BMW E24 633 CSI 1982
        BMW E24 M6 1987
        BMW E30 M3 1990
        BMW E31 850 CSI 1994
        BMW E36 318IS 1995
        BMW E36 M3 3.2 1996
        Polski Fiat 125p 1972
        GAZ 69 1972

Komentarz

• Hej, trochę ostatnio przysnąłem

jadę w sobotę zobaczyć: http://otomoto.pl/bmw-850-klasyk-ins...C34279972.html

Patrzyłem na historię, ale zdaje sie że nikt tej 8 jeszcze jej nie opisywał

Komentarz

• Auto klubowiczki Blondi.
            Pozdrawiam wszystkich klubowiczow...

Komentarz

• Zamieszczone przez JaraK Zobacz posta
              Hej, trochę ostatnio przysnąłem

jadę w sobotę zobaczyć: http://otomoto.pl/bmw-850-klasyk-ins...C34279972.html

Patrzyłem na historię, ale zdaje sie że nikt tej 8 jeszcze jej nie opisywał
              Nie było nic o niej bo dopiero wypłynęła na sprzedaż
              ... all we know is, he's called the Stig.

Komentarz

• hmm, to jej facet robi w Koszalinie 7ki? dobrze łapie?

czy ona nie była kiedyś zielona?

Komentarz

• Zamieszczone przez JaraK Zobacz posta
                  hmm, to jej facet robi w Koszalinie 7ki? dobrze łapie?

czy ona nie była kiedyś zielona?
                  I nadal jest. Tylko to taka ciemna zieleń

Komentarz

• Fakt - napisane nawet w ogłoszeniu jest. Mam słabą jasność ekranu i niedowidzę...

jakby ktoś miał do niej tel albo maila - nie wiem czy wchodzi dalej na forum - to byłbym zobowiązany

Komentarz

• nadmienie że po swapie na m73 .. w sumie taka eko-ósemka, jestem bardzo ciekaw jak auto po takich przejściach (gaz+swap) wygląda w realu. Pamiętam, że był to dość ładny egzemplarz zanim trafił w ręce koszalińskich magików...

Komentarz

• Racja, kiedyś zdaje się była nawet dyskusja na ten temat na forum...

Obejrzę i dam znać - jeśli nie jest przegnita i szpachlowana to pomyślę

Komentarz

• W ogłoszeniu jest napisane 5l i 300KM wiec wygląda na M70. Ale na zdjęciu jest skrzynia 5 wiec juz nie wiadomo. . Gdzieś był wątek ze miała wszystko od e38 przekładać, silnik skrzynie kompy wiązki

Komentarz

• http://otomoto.pl/bmw-840-840-ci-alpina-C32800298.html

Komentarz

• mógłbym zabrać jej lusterka no i fotele...

Komentarz

• Zamieszczone przez darek325i Zobacz posta
                                Nie było nic o niej bo dopiero wypłynęła na sprzedaż
                                ej no chłopaki jak to nie było - nie raz i nie dwa było o tym aucie tylko chyba nie kojarzycie

ale powtórzę: auto było kilka lat w rękach u gościa który mi robi mechanikę i w 8 i w poprzednich bawarkach również,
                                owszem "robi 7ki" ale i także 5ki, trójki i ogólnie beemki (ostatnio bawi się w drift więc i takie rzeczy też robi)
                                autem jeździła też jego żona (Blondi na forum i nie bać się że kobieta jeździła bo zakochana w ósemce była bardzo i oboje należycie auto traktowali), w aucie zrobił swap na M73 (mechanik więc możliwości ma, problem jedyny jaki mi mówił po swapie to taki, że na desce rozdzielczej nie mogli dojść żeby się wyświetlał aktualny bieg ale to chyba pikuś), założył gaz i malował parę elementów bo coś tam wyłaziło ale to bardziej dla estetyki a nie że był jakiś dzwon czy coś

to autko kiedyś sam chciałem kupić bo ładne i zdrowe (nie że ideał ale na pewno nie jakiś szrot) tylko, że na początku chcieli 45 gdzie ja jeszcze 40 nawet nie miałem odłożonych, potem jak już miałem kasę i chęci to oni nie chcieli oddać, potem jak chcieli sprzedać to ja już byłem zbyt mocno ukierunkowany na V8 itd aż w końcu trafiłem swoją niunię a ich osiem jakoś na wiosnę z Koszalina pojechało do pobliskiego Białogardu (niby w dobre ręce), kilka razy widziałem je w Kołobrzegu także gość nim jeździł

namiary na poprzedniego właściciela (mąż Blondi) mogę podać na priv bo zapewne o aucie wie o niebo więcej niż aktualny właściciel (a kontakt ze sobą też na pewno mają) a komis w którym aktualnie stoi czy jest wystawione to ehkm..... szerokim łukiem bo to straaaaszni zdziercy i w Koszalinie mieli (może wciąż mają) opinię "pralni pieniędzy" i na bank te kilka tysięcy taniej można by ją kupić
                                z Koszalina do Białogardu poszła chyba za 35 czy 38? jakoś tak mi się kojarzy, głowy nie dam
                                dla mnie największa bolączka tego auta to był kolor ale to już kwestia gustu i w sumie dla niektórych drobiazg
                                ogólnie autko widziałem nie raz i polecam

Komentarz

Pracuję...
                                X