Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Kupno Bmw serii 8 - recenzje ogłoszeń, rady przed zakupem. CZ.II

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Rozmawiałem właśnie z byłym właścicielem tej zielonej i podobno nowemu właścicielowi się już znudziła a odda prawdopodobnie za tyle co kupił czyli niby 38. Do zrobienia "parchle na lakierze" a tak to raczej ok.

Komentarz

• Zamieszczone przez Gregory Zobacz posta
      Rozmawiałem właśnie z byłym właścicielem tej zielonej i podobno nowemu właścicielowi się już znudziła a odda prawdopodobnie za tyle co kupił czyli niby 38. Do zrobienia "parchle na lakierze" a tak to raczej ok.
      No ja podjade w sobotę do Koszalina, jak możesz to podaj mi proszę namiar na Twojego mechanika - poprzedniego właściciela.

PS Rowiński musi drzeć bo musi na kredyt i nowy salon zarobić

Komentarz

• Zamieszczone przez JaraK Zobacz posta
        No ja podjade w sobotę do Koszalina, jak możesz to podaj mi proszę namiar na Twojego mechanika - poprzedniego właściciela.

PS Rowiński musi drzeć bo musi na kredyt i nowy salon zarobić
        Niestety rdza wyłazi na obu tylnych błotnikach, z przodu czai się także; ponadto krawędź maski pod reflektorem od strony kierowcy też próchnieje - jak to powiedział gościu z "salonu" - Panie mnie włosy też wyłażą ... - to by było na tyle
        Na temat auta nie wiedzieli nic, ja nie chciałem ich uświadamiać - może kiedyś to było fajne auto, teraz zdecydowanie nie jest warte tej ceny...

Komentarz

• o cholera... aż tak? szkoda jak będzie stać pod chmurką bo klimat nadmorski zrobi swoje i po zimie nie będzie czego już ratować :/
          Panowie z komisów jak zawsze z wiedzą o autach i z komentarzem na poziomie

Komentarz

teraz zdecydowanie nie jest warte tej ceny...
            nie chce robić tu jakiejś burzy w szklance wody ale za 10k euro nie można się spodziewać ideału .. za sprawne 5.4 ze steptronic;iem i gazem to i tak dobra cena (o ile to wszystko dobrze jeździ .,. ).

Komentarz

• JaraK a ile ósemek już oglądałeś (i które to były) ?
              Może warto mieć jakiś punkt odniesienia bo cena wydaje mi się, że faktycznie nie jest zła (aczkolwiek to już ponad rok jak nie widziałem tego auta więc nie wiem w jakim jest stanie).

Komentarz

• Zamieszczone przez guest Zobacz posta
                nie chce robić tu jakiejś burzy w szklance wody ale za 10k euro nie można się spodziewać ideału .. za sprawne 5.4 ze steptronic;iem i gazem to i tak dobra cena (o ile to wszystko dobrze jeździ .,. ).
                No słyszałem, że jeździ, zresztą przez wakacje kręcili się nią po okolicy... aczkolwiek po bliższym obejrzeniu nie chciałem tracić czasu.

Komentarz

JaraK a ile ósemek już oglądałeś (i które to były) ?
                  Może warto mieć jakiś punkt odniesienia bo cena wydaje mi się, że faktycznie nie jest zła (aczkolwiek to już ponad rok jak nie widziałem tego auta więc nie wiem w jakim jest stanie).
                  15 na pewno: u burzy(czarna); we wrocławiu 2; w szczecinku (za 32kPLN z NL); pabianice (czarna); u Sebastiana 1; koło Tomaszowa 1 niebieska; w poznaniu 1; drugą chce obejrzeć jest w promocji za zdaje sie 69kPLN teraz ; w koszalinie (andrykowski); reszta to niemcy

Komentarz

• A w Pabianicach jaką oglądałeś?

Komentarz

15 na pewno: u burzy(czarna); we wrocławiu 2; w szczecinku (za 32kPLN z NL); pabianice (czarna); u Sebastiana 1; koło Tomaszowa 1 niebieska; w poznaniu 1; drugą chce obejrzeć jest w promocji za zdaje sie 69kPLN teraz ; w koszalinie (andrykowski); reszta to niemcy
                      O Cie parasol. To wybredny jesteś jak tyle obejrzales i nic.
                      ... all we know is, he's called the Stig.

Komentarz

• A to doświadczenie masz niezłe i wybredny jesteś coś mi się wydaje jak za te pieniądze. Andrykowski sprzedaje swoje 840???

Komentarz

• Zamieszczone przez SławekS Zobacz posta
                          A w Pabianicach jaką oglądałeś?
                          Twoją ))

na tą za 69k szkoda czasu. Jeśli nie spodobały Ci sie obie czarne 840ki to żadnego z aut z ogłoszeń nie polecam nawet jechać oglądać ...
                          Ostatnio edytowany przez guest; [ARG:4 UNDEFINED].

Komentarz

A to doświadczenie masz niezłe i wybredny jesteś coś mi się wydaje jak za te pieniądze. Andrykowski sprzedaje swoje 840???

Ja po prostu nie chce przerdzewiałej, serce na nowe łatwiej zmienić

zabawny jest, chciał mi kiedyś za 17kEUR sprzedać ... powiedziałem, żeby się zastanowił się nad sobą; no ale w porównaniu do tej zielonej to oczywiście jest przepaść

Komentarz

• Zamieszczone przez guest Zobacz posta
                              Twoją ))

na tą za 69k szkoda czasu. Jeśli nie spodobały Ci sie obie czarne 840ki to żadnego z aut z ogłoszeń nie polecam nawet jechać oglądać ...
                              ja szukam z auta z określonymi opcjami, ale jest dość ciężko, nie powiem; chyba będę musiał w części detali spasować - nauczyłem się też zaglądać pod samochód...

A propos : SlawekS mam nadzieję, ze patrzyłeś na spód w okolicach tylnego siedzenia od strony pasażera, tam było coś czym trzeba by sie zająć czym prędzej jak dobrze pamiętam

Komentarz

A propos : SlawekS mam nadzieję, ze patrzyłeś na spód w okolicach tylnego siedzenia od strony pasażera, tam było coś czym trzeba by sie zająć czym prędzej jak dobrze pamiętam
                                Jedyne ognisko rdzy było pod kołem zapasowym przy przewodach od zbiornika płynu do spryskiwacza.
                                Reszta czysta i całe podwozie zabezpieczone przezemnie

Komentarz

Pracuję...
                                X