Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Kupno Bmw serii 8 - recenzje ogłoszeń, rady przed zakupem. CZ.II

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• No i tu sie jak najbardziej zgadzam. Zalezy od preferencji-celu zakupu-zasobnosci portfela ile w auto sie wklada. Jednak z tego co widze na necie to duzo szybciej sprzedaja sie auta ze sredniej i nizszej polki cenowej dla konkretnego modelu. Chociaz to tez pewnie juz bardziej zalezy od danej marki I modelu. Wiadomo ze polski handlarz wezmie slabszy egzemplarz podpicuje itp....27k przy sredniej cenie 20k wydaje sie ciezkie do osiagniecia. Jezeli bede mial chwile, to sprobuje sie z gosciem skontaktowac. Widzialem ze jest na 8er.org.

Komentarz

• A co Wy na m73 w welurze? To chyba prawdziwy unikat. Jest do kupienia za 17tys. euro.

http://www.mobile.de/pl/Samochod/BMW...216882834.html
      Ostatnio edytowany przez kuchel; [ARG:4 UNDEFINED].
      Pozdrawiam wszystkich klubowiczow...

Komentarz

• Przebieg masakryczny....

Komentarz

• Zamieszczone przez Miro850i Zobacz posta
          Przebieg masakryczny....
          jak na e31 to dużo, ale dla 20 letniego samochodu to standard.

Komentarz

• Zamieszczone przez Miro850i Zobacz posta
            Przebieg masakryczny....
            A może autentyczny ?

Komentarz

• Narazę się Piotrkowi, ale dla mnie jedyne BMW w którym może nie być skóry to seria 3
              www.FirmaOrchidea.pl
              www.zajazdpodsosnami.pl
              http://i.imgur.com/9oQP8Wa.jpg

Komentarz

• Ma ktoś może zdjęcie wnęki koła zapasowego ? Oglądałem to auto z niemiec i trochee mnie przeraziła mastyka, jej ilość i takie niechlujne jej nałożenie. Jeżeli kogoś to ciekawi to auto wszedzie dookoła było lakierowane, tylnych błotników miernik nawet nie ogarniał. Pod maską na silniku, kielichu, zbiorniczkach wszystkich jak by ktoś coś tam biteksem wyprawiał, tłumiki srebrzanka opierdzielone, spawane, nawet się gościu nie pokusił o osłonięcie zderzaka itp kwiatki. No ale cóż, czego się spodziwałem po takiej cenie.

Jak ktoś coś będzie wiedział o jakiejś, chętnie obejrzę

Komentarz

• http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-8...tml#22308be7d9

ktoś kupił ósemkę Remoteca i w czasie powrotu już podjął decyzję o sprzedaży

Komentarz

• Zamieszczone przez doktorkazdadiagnoza Zobacz posta
                    Ma ktoś może zdjęcie wnęki koła zapasowego ? Oglądałem to auto z niemiec i trochee mnie przeraziła mastyka, jej ilość i takie niechlujne jej nałożenie. Jeżeli kogoś to ciekawi to auto wszedzie dookoła było lakierowane, tylnych błotników miernik nawet nie ogarniał. Pod maską na silniku, kielichu, zbiorniczkach wszystkich jak by ktoś coś tam biteksem wyprawiał, tłumiki srebrzanka opierdzielone, spawane, nawet się gościu nie pokusił o osłonięcie zderzaka itp kwiatki. No ale cóż, czego się spodziwałem po takiej cenie.

Jak ktoś coś będzie wiedział o jakiejś, chętnie obejrzę
                    które auto ? masz zdjęcia tego miejsca ?

Komentarz

• Niestety albo ogłoszenie wygasło albo usunął jak powiedziałem mu co miałem do powiedzenia o tym aucie. Niestetyy nie zrobiłem żadnych zdjęć.

Komentarz

• Zamieszczone przez guest Zobacz posta
                        http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-8...tml#22308be7d9

Ciekawe, ale w czasie jazdy zyskała nominację na Alpinę ludzie są zabawni.

Swoją drogą to Remotec mógłbyś napisać co w aucie siedzi że wszyscy się go pozbywają.
                        Pozdrawiam wszystkich klubowiczow...

Komentarz

• Zamieszczone przez kuchel Zobacz posta
                          Swoją drogą to Remotec mógłbyś napisać co w aucie siedzi że wszyscy się go pozbywają.
                          to na pewno szatan ! trzeba zamówić specjalne święcenia u kolegi Darka z Torunia
                          Ostatnio edytowany przez TheStig; [ARG:4 UNDEFINED].

Komentarz

• Zamieszczone przez guest Zobacz posta
                            http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-8...tml#22308be7d9

to pewnie ta sama osoba, wcześniej była wystawiana w chyba Myszkowie, czyli też na śląsku
                            nowe zdjęcia nowa wyższa cena i może ktoś nie połapie że to ta samo auto :d

Zamieszczone przez kuchel Zobacz posta
                            Ciekawe, ale w czasie jazdy zyskała nominację na Alpinę ludzie są zabawni.

i pierwsza rejestracja w 1997, zapomniał dodać że w Polsce bo w USA w 1994

w jakim stanie jest auto już tutaj gdzies otwarcie napisałem z miesiąc temu

Komentarz

• Zamieszczone przez doktorkazdadiagnoza Zobacz posta
                              Ma ktoś może zdjęcie wnęki koła zapasowego ?
                              Ja może mam

Komentarz

• Dzięki Grzesiek, tak myślałem że ktoś w tamtym smołe gotował.

Komentarz

Pracuję...
                                X