Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Kupno Bmw serii 8 - recenzje ogłoszeń, rady przed zakupem. CZ.II

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• banan miał inne wnętrze i był brzydko stuningowany.

Fakt faktem jak zacząłem się przyglądać zdjęciom to jednak sporo uwag można mieć do tego egemplarza ...

Zamieszczone przez TheStig Zobacz posta
    Demon mieszka w Płocku
    dzięki za lekcję geografii, muszę w takim razie znaleść zdjęćia z tego serwisu w którym Demon robił detaling.
    Ostatnio edytowany przez guest; [ARG:4 UNDEFINED].

Komentarz

• Słabiutki ten egzemplarz,nawet na tych nie najlepszych zdjęciach widać braki plastików pod maską,kabelki na wierzchu przy wtyczkach,osłona chłodnicy na blachowkręty...
      W środku też nie lepiej-brak uszczelki przy progu,urwana dźwigienka elektrycznej regulacji kierownicy...
      Kuchel a nie warto dokładniej sprawdzić tej srebrnej 840 m-pakietowej po przekładce? Wystawiona jest też z Poznania więc macie blisko.Wiem ,że 47k to nie rewelacja,ale skoro kupił za ok.32k to można się potargować
      BMW 850 CSi .... no prawie

Komentarz

• a mi się faktycznie piła z płockiem pomyliła. W obu miastach są zielone e31 z felgami CSi :_)

ta z piły ma tablice PZ16953
        p5020639.jpg
        a w starym archiwum znalazłem jeszcze zdjęcia z 2009 roku (patrzcie na 2 plan)
        bmw3cabrio16.jpg

Komentarz

• Ktoś szukał mojej w autospa? Tu jest -
          https://www.facebook.com/50921546245...type=3&theater

A to jeszcze jedna z Płocka, właściciela nie znam -

https://www.facebook.com/50921546245...type=3&theater

Komentarz

• Zamieszczone przez guest Zobacz posta
            a mi się faktycznie piła z płockiem pomyliła. W obu miastach są zielone e31 z felgami CSi :_)

ta z piły ma tablice PZ16953
            [ATTACH=CONFIG]2320[/ATTACH]
            a w starym archiwum znalazłem jeszcze zdjęcia z 2009 roku (patrzcie na 2 plan)
            [ATTACH=CONFIG]2321[/ATTACH]

PZ to Poznań ,Piła ma PP

Może ktoś chce wydać stówkę?
            http://www.gieldaklasykow.pl/bmw-850...93-proszowice/
            Ostatnio edytowany przez TheStig; [ARG:4 UNDEFINED].
            ... all we know is, he's called the Stig.

Komentarz

• Zamieszczone przez TheStig Zobacz posta
              PZ to Poznań ,Piła ma PP
              Poznań to PO, PZ to zadupia Poznańskie

trochę drogawo za tego japończyka

Komentarz

• Zamieszczone przez Chris Zobacz posta
                Słabiutki ten egzemplarz,nawet na tych nie najlepszych zdjęciach widać braki plastików pod maską,kabelki na wierzchu przy wtyczkach,osłona chłodnicy na blachowkręty...
                W środku też nie lepiej-brak uszczelki przy progu,urwana dźwigienka elektrycznej regulacji kierownicy...
                Kuchel a nie warto dokładniej sprawdzić tej srebrnej 840 m-pakietowej po przekładce? Wystawiona jest też z Poznania więc macie blisko.Wiem ,że 47k to nie rewelacja,ale skoro kupił za ok.32k to można się potargować

Z najnowszych informacji o tej srebrnej wynika że została sprzedana do rodowitego landu. Ponoć przedwczoraj dokonano transakcji. Trzeba jej wypatrywać pewnie na mobilu z ceną w euro
                Pozdrawiam wszystkich klubowiczow...

Komentarz

• Zamieszczone przez TheStig Zobacz posta
                  Może ktoś chce wydać stówkę?[/url]
                  Biorę, to jakaś specjalna wersja ///M V12

Komentarz

• Zamieszczone przez SławekS Zobacz posta
                    Biorę, to jakaś specjalna wersja ///M V12
                    Taaa, szyby oklejone podobnie jak u mnie. Dowód leci przy pierwszej kontroli misiaków

Komentarz

• Zamieszczone przez Iwan Reddevil Zobacz posta
                      Taaa, szyby oklejone podobnie jak u mnie. Dowód leci przy pierwszej kontroli misiaków
                      dowodu rej. w polsce się ze sobą nie wozi

Komentarz

• tą z Radomia był oglądać mój kolega, mówił, że z daleka wygląda ok, ale z bliska tragedia, malowana beznadziejnie, po prostu przygotowana do sprzedaży notabene kupił w końcu bardzo ładną w DE...

Zamieszczone przez guest Zobacz posta
                        to nie ten banan, swoją drogą ciekawe co z nim się stało ?

zaznaczyłem "chyba" - mam tylko info, że u tego właściciela w okolicach piły jest wiele wiele lat (conajmniej 8 ). Może Demon będzie miał jeszcze jakieś info. Reszte aut z allegro są albo strupiałe albo nie warte tej ceny. Cały czas podoba mi się jeszcze ten szwajcar z radomia ale cholera wie co można zastać na miejscu
                        tą srebrną ja byłem osobiście oglądać, na całej karoserii naliczyłem kilka odcieni srebrnego, oprócz przekładki prawa strona była uszkodzona, przód prawdopodobnie też, ogólnie mega dużo kasy trzebaby w nią włożyć, żeby jakoś to wyglądało...

Zamieszczone przez kuchel Zobacz posta
                        Z najnowszych informacji o tej srebrnej wynika że została sprzedana do rodowitego landu. Ponoć przedwczoraj dokonano transakcji. Trzeba jej wypatrywać pewnie na mobilu z ceną w euro
                        w przyszłym tygodniu jadę obejrzeć tą z Buku, mam tam rzut beretem zobaczę jak wygląda w rzeczywistości...

Zamieszczone przez guest Zobacz posta
                        banan miał inne wnętrze i był brzydko stuningowany.

Fakt faktem jak zacząłem się przyglądać zdjęciom to jednak sporo uwag można mieć do tego egemplarza ...

dzięki za lekcję geografii, muszę w takim razie znaleść zdjęćia z tego serwisu w którym Demon robił detaling.
                        Ostatnio edytowany przez TheStig; [ARG:4 UNDEFINED].

Komentarz

• Zadzwoń, kiedy. Mogę pojechać z Tobą jeśli chcesz.

Komentarz

• spoko bardzo chętnie, w sobotę się do Ciebie odezwę to pojedziemy razem, muszę się tylko z tym facetem umówić...

Zamieszczone przez Maciej Zobacz posta
                            Zadzwoń, kiedy. Mogę pojechać z Tobą jeśli chcesz.

Komentarz

• Zamieszczone przez Arturos Zobacz posta
                              muszę się tylko z tym facetem umówić...
                              Głośno tego nie mów...

Komentarz

• Mam takie pytanie bo ostatnio jestem nie w temacie ktoś oglądał ten egzemplarz:
                                http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-8...-ID6ygOAl.html

?

Komentarz

Pracuję...
                                X