Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Kupno Bmw serii 8 - recenzje ogłoszeń, rady przed zakupem. CZ.II

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Dokumenty do niczego nie potrzebne. Można sobie poradzić i bez nich. Auto w tym stanie co widzieliśmy i bez możliwości odpalenia było warte max 12 tys. I tak jak Arturos napisał niestety sprzedawca nie podjął żadnej rozmowy. Swoją drogą tak gamoniowatego sprzedawcy dawno nie widziałem, stał jak kołek i praktycznie zero rozmowy.
    Pozdrawiam wszystkich klubowiczow...

Komentarz

• Zamieszczone przez kuchel Zobacz posta
      Dokumenty do niczego nie potrzebne. Można sobie poradzić i bez nich. Auto w tym stanie co widzieliśmy i bez możliwości odpalenia było warte max 12 tys. I tak jak Arturos napisał niestety sprzedawca nie podjął żadnej rozmowy. Swoją drogą tak gamoniowatego sprzedawcy dawno nie widziałem, stał jak kołek i praktycznie zero rozmowy.
      Głupotą byłoby rejestrować E31 na zabytek, kiedy jest możliwość normalnej rejestracji za dopłatą.
      Wg. mojej opinii więcej problemów jak korzyści.
      Zwłaszcza problem przy sprzedaży za granicę.

Z resztą temat auta już zamknięty, skoro się sprzedało
      Proffesional car import from Japan, USA, Europe.

www.brp.com.pl
      licensed partner of
      www.KurumaTrader.com

Komentarz

• Pobobno sprzedał za 27000 zł, dzisiaj do niego dzwoniłem, chociaż mam dziwne uczucie, że nie mówi prawdy, bo jak do niego zadzwoniłem to sam jakoś dziwnie się pochwalił od razu, że w niedzielę sprzedał za 27000 zł... życzę powodzenia nowemu nabywcy

Komentarz

• ja tam jestem w stanie uwierzyć, nie takie padaki w pl się sprzedwały

Komentarz

• Zamieszczone przez guest Zobacz posta
            ja tam jestem w stanie uwierzyć, nie takie padaki w pl się sprzedwały
            może masz rację, fakt w PL wszystko można sprzedać... zawsze znajdzie się ktoś naiwny ;-)

Komentarz

• Zamieszczone przez Arturos Zobacz posta
              może masz rację, fakt w PL wszystko można sprzedać... zawsze znajdzie się ktoś naiwny ;-)
              Eeeee, dlaczego tylko w PL. Wszędzie są naiwni. Trochę szacunku dla nacji.

Komentarz

• Ja ją kupiłem dla Prestige silnika :-0

Komentarz

• Zamieszczone przez zenon Zobacz posta
                  Eeeee, dlaczego tylko w PL. Wszędzie są naiwni. Trochę szacunku dla nacji.
                  Nie napisalem, że tylko w PL...

Komentarz

• Sprzedała się albo i nie. Prędzej czy później wypłynie na FB lub exoticcars. Albo właściciela powitamy na forum (oczywiście o ile się sprzedała)

Komentarz

• Zamieszczone przez Mariusz_BRP Zobacz posta
                      Głupotą byłoby rejestrować E31 na zabytek, kiedy jest możliwość normalnej rejestracji za dopłatą.
                      Wg. mojej opinii więcej problemów jak korzyści.
                      Zwłaszcza problem przy sprzedaży za granicę.

Z resztą temat auta już zamknięty, skoro się sprzedało
                      A ja uważam, że nie ma nic lepszego niż żółte blachy. Tym bardziej przy takim specyficznym aucie I bynajmniej nie chodzi tu o kolor.
                      E38 750iL
                      E38 740i
                      E38 730d Individual

E34 520i

E36 320i Convertible

Syrena 105L

Komentarz

• Mariusz_BRP wyjaśnij dlaczego rejestracja e31 na zabytek to głupota ? Jedyny minus o jakim wiem to podatek od sprzedaży takiego auta za granicę.

Komentarz

• Słyszałem, ze są dwie możliwości rejestracji na żółte/zabytek. Czym one sie różnią? Słyszałem tez, ze ktoś bujał sie 2 lata po urzędach by wrócić z żółtych na normalne w celu sprzedaży za granice i nie było takiej możliwości.

- car detailing
                          - serwis mechanika / elektryka
                          - polskie menu, aktualizacja nawigacji

Komentarz

• Zależy czy auto jest wpisane w rejestr zabytków czy tylko ujęte w ewidencji. Wpisane są egzemplarze naprawdę unikatowe i bodajże starsze niż 50 lat. I w przypadku tych może być problem ze sprzedażą za granicę bo są dobrem narodowym
                            ... all we know is, he's called the Stig.

Komentarz

• Zamieszczone przez grabol Zobacz posta
                              Słyszałem, ze są dwie możliwości rejestracji na żółte/zabytek. Czym one sie różnią? Słyszałem tez, ze ktoś bujał sie 2 lata po urzędach by wrócić z żółtych na normalne w celu sprzedaży za granice i nie było takiej możliwości.
                              Tak, tak. Jeden z wielu mitów w jakie obrosły żółte blachy. Tak samo jak stwierdzenie, że to nie Twoje auto hehe.

Zamieszczone przez TheStig Zobacz posta
                              Zależy czy auto jest wpisane w rejestr zabytków czy tylko ujęte w ewidencji. Wpisane są egzemplarze naprawdę unikatowe i bodajże starsze niż 50 lat. I w przypadku tych może być problem ze sprzedażą za granicę bo są dobrem narodowym
                              Dobrze mówisz. I to się zgadza.
                              E38 750iL
                              E38 740i
                              E38 730d Individual

E34 520i

E36 320i Convertible

Syrena 105L

Komentarz

• A jak jest na zoltych z przejazdzka za granice? W przypadku kiedy auto nie jest wpisane do rejestru zabytkow nie ma dodatkowych formalnosci?

Komentarz

Pracuję...
                                X