Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Kupno Bmw serii 8 - recenzje ogłoszeń, rady przed zakupem. CZ.II

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez Miro850i Zobacz posta
    A jak jest na zoltych z przejazdzka za granice? W przypadku kiedy auto nie jest wpisane do rejestru zabytkow nie ma dodatkowych formalnosci?
    A jak często jeździsz za granice? Jeżeli nie jest w rejestrze to się nikt o to nie pyta. Dla własnego spokoju możesz zimą wysłać wniosek, że na rok 2016 chcesz wyjeżdżać na zloty za granice i wydadzą bez problemu.

Ten przepis jest po to, żeby jakieś przedwojenne perełki czasem nie zostały wywiezione za granicę.
    E38 750iL
    E38 740i
    E38 730d Individual

E34 520i

E36 320i Convertible

Syrena 105L

Komentarz

• Pytanie do posiadaczy M73.

Jaka cena jest do przyjęcia za M73 z przebiegiem do około 150 tys. kilometrów?
      Wiem, że dla was jak najwyższa, ale odpowiedzcie jakbyście mieli kupić ten model.
      Ceny zadbanych egzemplarzy są zbliżone do CSI (najtańszych i nie tylko) i nie wiem czy nie szukać CSI, ale akurat tego modelu się boję.

Komentarz

• nie masz się czego bać w CSi, wbrew pozorom jest tam tylko kilka innych specyficznych części.

cena do przyjęcia jest dla każdego inna. jak auto jest w stanie takim jaki jest przebieg to minimum 80tys zl na dzien dzisiejszy

Komentarz

• W tym rzecz, że szukam już miesiąc i z tego co widzę to za 80 tys. złotych to może w miarę zadbaną M70 można kupić, a za M73 co najmniej 2 razy tyle chcą.

Komentarz

• 40 tys EUR za m73 ? nie wiem może już nie jestem na bieżąco ale od tej kwoty zaczynaja się csi ... niech lepiej koledzy się wypowiedzą.

Komentarz

• Za 33k euro była ta:
              http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/de...3&pageNumber=1
              od prywatnego sprzedawcy i wisiała kilka dni.
              Trochę ostatnio poszaleli z cenami.

Komentarz

• Myślę że teraz jest nieodpowiednia pora na kupno. Zauważyłem przez ostatnie lata ze w okresie zimowym jest dużo mniej ogłoszeń podobnie jak z kabrioletami. Teraz wiszą auta albo drogie, albo te co wiszą od dawna. Latem nawet na Allegro było 30 szt, a teraz raptem 6szt. Tym się na codzień nie jeździ to pochowane w garażach. Przyjdzie ciepło to się pojawią jak to z sezonowymi bywa.
                A ceny zadbanych egzemplarzy faktycznie juz tylko zwyżkują.
                ... all we know is, he's called the Stig.

Komentarz

• Te co są poniżej 20 tys. euro to z wielkimi przebiegami, powypadkowe i wersje nie europejskie. Ogólnie to bardzo mały wybór jest.

Komentarz

• akurat amerykance i japnce bym polecal, przewaznie sporo nizsze przebiegi niz u nas na kontynencie

roznica to jedynie zegary w milach , faktycznie niektorym moze to przeszkadzac ...

Komentarz

• Japońce mierzą w kilometrach.

Komentarz

• Zamieszczone przez TheStig Zobacz posta
                        Myślę że teraz jest nieodpowiednia pora na kupno. .
                        ale dobra na sprzedaż
                        www.FirmaOrchidea.pl
                        www.zajazdpodsosnami.pl
                        http://i.imgur.com/9oQP8Wa.jpg

Komentarz

• tak mi się jeszcze przypomniało, że kabrio najlepiej zimą sprzedawać bo wyżej chodzą, i to z życia wzięte

Komentarz

• Zamieszczone przez guest Zobacz posta
                            tak mi się jeszcze przypomniało, że kabrio najlepiej zimą sprzedawać bo wyżej chodzą, i to z życia wzięte
                            Spróbuj teraz znaleść ładne cabrio, wszystko pochowane i czeka na wiosne. Cabrio chyba najlepiej sprzedają sie wiosna i wczesnym latem. Potem entuzjazm mija na ten typ auta.
                            ... all we know is, he's called the Stig.

Komentarz

• Ja tam swoje w środku lata sprzedałam

Komentarz

• Duża okazja, to chyba dzieki powywalanym nadkolom przez murzyński rozmiar felg ;D

http://allegro.pl/bmw-e31-850-ci-5-4...034727597.html

- car detailing
                                - serwis mechanika / elektryka
                                - polskie menu, aktualizacja nawigacji

Komentarz

Pracuję...
                                X