Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Kupno Bmw serii 8 - recenzja ogloszen, rady przed zakupem.

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez PZ Zobacz posta
    Znamy ten egzemplarz. Za tą cenę chyba można go brać i ratować...
    PZ a to nie jest to auto o którym pisaliście ,ze śmietnik ze zmienioną skrzynią itd. że coś tam było kombinowane itd?

Komentarz

• Tak, to ten. Klasyk to z niego nie będzie, ale już tyle w to różni właściciele nawkładali kasy, że ostatni w kolejce może mieć całkiem całkiem zabawkę z manualną skrzynią za stosunkowo małe pieniądze.
      www.automobile-catalog.com
      http://www.facebook.com/automobilecatalog

Komentarz

• Zamieszczone przez JaraK Zobacz posta
        No niestety, temu egzemplarzowi zdecydowanie brakuje miłości... ale tak jak mówicie, jeśli ktoś ma chęci, umiejętności i środki to zawsze warto próbować. Ja niestety nie za bardzo się na tym znam, a utopić morza $$ także bym nie chciał. Zdaje się, że Adam kiedyś pisał, że sterownik świateł był tam niesprawny?

Auto długo stało i było bardzo rzadko jeżdżone, więc wszelkie uszczelki w silniku itd mogą po prostu nadawać się do wymiany. Poza tym, elementy zawieszenia guma/metal też dostają jak się nie ruszają zbyt długo... Możliwe, że przesadzam, ale ja nie mam szczęścia w takich sprawach, dlatego wolę być ostrożny. Tak jak mówiłem, pewnie za jakiś czas podskoczę, aby się przejechać i wtedy będę mógł ostatecznie zdecydować.
        powiem ci z doświadczenia, niby nic nie trzeba robić ale tu uszczelka tam uszczelka tu wahacz tam lakier a tysiące lecą i to grube. No chyba że ktoś lubi jeździć nie dorobionym utykającym egzemplarzem. Do modelu e31 serce nie wystarczy trzeba mieć kkkaaasseee

Komentarz

• Nic dodać, nic ująć. Świadomie zdecydowałem się na egzemplarz "po przejściach", za który wyłożyłem trzy lata temu 17 kawałków z tej prostej przyczyny, że więcej po prostu nie miałem. Dlatego też nie piszcie że elektryka czy elektronika w tych autach jest prosta do naprawy bo to jest niepoważne. Znam przypadek, kiedy po nieudolnym zamontowaniu alarmu, ósemeczka jeździła tylko do tyłu, he, he. A tzw. "dopieszczanie" może kosztować naprawdę DUŻĄ kasę. Tak więc przestrzegam przed zbyt entuzjastycznym podejściem do tematu, jeśli ktoś chce jeździć faktycznie dobrym autkiem.

Komentarz

• Zamieszczone przez PZ Zobacz posta
            Tak, to ten. Klasyk to z niego nie będzie, ale już tyle w to różni właściciele nawkładali kasy, że ostatni w kolejce może mieć całkiem całkiem zabawkę z manualną skrzynią za stosunkowo małe pieniądze.
            Biorąc pod uwagę wcześniejsze opinie o tym aucie jaki to śmietnik służacy do przemytu itd to raczej nie do odratowania.

Komentarz

• Mam wrażenie, że większość chciałaby aby zaniedbane egzemparze skasować zamiast je ratować bo w końcu Ósemek byłoby coraz mniej a co za tym idzie wiecej części a ceny samochodów kosmiczne

Komentarz

• Zamieszczone przez bimer7 Zobacz posta
                Mam wrażenie, że większość chciałaby aby zaniedbane egzemparze skasować zamiast je ratować bo w końcu Ósemek byłoby coraz mniej a co za tym idzie wiecej części a ceny samochodów kosmiczne
                Ja jestem za ratowaniem każdej sztuki, tylko czasami warto uświadomić co sie z tym wiąże, zanim sie ktoś wpakuje w 'gówno' usp

Komentarz

• Ósemka z gazem za 17 tyś. PLN
                  Pewnie to nie jest to auto ze zdjęcia bo za ładnie wygląda jak na tą cene.
                  http://otomoto.pl/bmw-850-z-gazem-C23742047.html

Cytat : ''pełna opcja gaz'' , kocham takie opisy , albo ''full wypas bez skóry''

Komentarz

• i jeszcze dokładka z przodu alpina??coś tu brzydko pachnie fuujjjj

Komentarz

• Na zdjęciu jest Alpina B12 5,7.
                      To chyba ten słynny kibel z Tarnowskich Gór, myślałem że dawno poszła w świat...

Komentarz

• Słynna? hmm

Ponawiam pytanie - czy ktoś ma jakieś info w sprawie tego auta?
                        http://otomoto.pl/bmw-850-oryginalny...C23589413.html
                        Moze gdzieś komuś sie przewineło.

Komentarz

• Dzisiaj takie coś wyskoczyło mi na allegro.

http://allegro.pl/show_item.php?item=2262192294

Czy to jest już znana sztuka? Szukałem trochę na forum i nic pod hasłem green nie trafiłem.

Komentarz

• Langusta to auto kolegi z forum Pysio

Komentarz

• Auto było kiedyś użytkowane przez Rose, teraz posiada je Pysio. Poszukaj w galerii aut klubowych.
                              Pozdrawiam wszystkich klubowiczow...

Komentarz

• Auto znane na forum , chyba nie można powiedziec niczego złego o niej.

Komentarz

Pracuję...
                                X