Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Kupno Bmw serii 8 - recenzja ogloszen, rady przed zakupem.

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Halo Warszawa, kto może obejrzeć tą ósemkę o której mowa?

Czekamy na rzetelną opinię użytkownika.
    Pozdrawiam wszystkich klubowiczow...

Komentarz

• No i jak juz cos, to fotki porobic i zeby udowodnil ze to auto bylo na pokazach

Komentarz

• http://otomoto.pl/bmw-850-ci-5-4-v12...C26073284.html nowe zdjecia

Komentarz

• Ja wam powiem tylko ze nalezy zmienic kierownice i auto jest mega fajne

Komentarz

• Mi się zdaję czy ma drzwi kierowcy w innym kolorze/odcieniu?

Komentarz

• Na tej fotce " z profilu ", istotnie tak to wygląda, ale wydaje mi się że to tylko kwestia światła, nie sądzę, żeby ktoś to aż tak spierdzielił... No i te " oryginalne " felgi... Dla mnie, to autko jest po prostu " przebuzerowane ".

Komentarz

• Im dłużej je oglądam tym coraz bardziej mi się podoba. Kwestia zobaczyć je na żywo. Przebieg wydaje się być duży ale prawdziwy. Ciekawe jak mechanicznie się ma to auto.

Komentarz

• przebieg bez problemu można zweryfikować w aso bmw. Te drzwi faktycznie wyglądają "dziwnawie" ale pokażcie mi 20letnie auto które niczego nie miało lakierowane. Przebieg 300 tys. a i tak wygląda dużo lepiej niż w większości igiełek z allegro z 200 tys Zwróćcie uwagę na oryginalny dywanik welurowy kierowcy jak ładnie wygląda.

btw.
                  Magik zrobił promocję http://otomoto.pl/bmw-840-bmw-e31-84...C24592248.html

Komentarz

• Żeby Magik miał V12 to już dawno by sprzedał

Komentarz

• No, z tym przebiegiem, to nie taka prosta sprawa. Moją ktoś tak " przestraszył ", że nawet w ASO nie chce się przyznać ile przejechała...

Komentarz

• moim zdaniem Twoja nie będzie miała aż tyle natrzepane. W książce serwisowej masz chyba do 97 rok 50 tys km. Od 2005 chyba jest w pl i raczej za dużo nie jeździła, szkoda tylko, że była naprawiana "po polsku". W e31 aż tak łatwo licznika się nie da cofnąć, przebieg jest zapisywany w dwóch modułach równolegle, nie znam drugiej bmki i innego auta z takim systemem.

Ja sprawdzałem historie dwóch e31 i bez problemu pokazało to co chciałem wiedzieć.
                        Ostatnio edytowany przez guest; [ARG:4 UNDEFINED].

Komentarz

• No to przy najbliższej okazji, musimy spróbować to z niej wydobyć. Ja mam obawy, że przebieg jest " konkretny "...

Komentarz

• http://allegro.pl/show_item.php?item=2672534214

Komentarz

• o cholera, 14tu właścicieli w szwecji - to rekord. Nie rozumiem po cholere takie auto w ogóle wystawiać na sprzedaż na alledrogo, polskie ciężko sprzedać a co dopiero takiego składaka, już widze jak polacy lecą do tej szwecji po ósemke za 40tys.

Komentarz

• Nie tylko lecą, ale i płyną, przecież ona jest razem z tym zameczkiem. No, tego to nie wziąłeś pod uwagę, co ? he, he...

Komentarz

Pracuję...
                                X