Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Kupno Bmw serii 8 - recenzja ogloszen, rady przed zakupem.

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Ten trzeci ma 4-biegowa skrzynke. Na pewno 5,0.
    www.automobile-catalog.com
    http://www.facebook.com/automobilecatalog

Komentarz

• Pierwszy egzemplarz absolutnie perfekcyjny, drugi kwestia gustu, trzeci na bank 5.0, w katalogach z 1994 roku widniala juz tylko wersja 326 koni, a w rzeczywistosci byly produkowane obie wersje V12. Czwarta propozycja OK, niski przebieg, co jest rzedkoscia sprawny BC i swietnie utrzymany srodek.

Komentarz

• Witam. Nie mam 100% pewnosci, ale chyba nie bylo w E31 silnika M73 bez skrzyni w opcji StepTronic. To co wiem na pewno, to nie bylo manuala z tym silnikiem. Wracajac do oceny samochodow. Zaczne od ostatniego bo bedzie szybko. Szrot, chociaz ma w miare ladny srodek. Jezeli ma pekniete szyby przednia i tylna i pogieta prowadnice ... szkoda gadac. Trzecie od konca auto ma fajna tapicerke i smaczek w pompowaniu foteli . ladna felga, no ale sa alpiny i inne felgi . Spoiler na klapie mnie sie nie podoba, tak jak pseudo drewno na konsoli srodkowej, ale to moje zdanie tylko. Zalezy co kto lubi. Stan wnetrza pozwala sadzic, ze przebieg jest autentyczny. Wloska fantazja .. no coz, trzeba miec fantazje na takie tjuningowe elementy, fajne felgi i kolor wnetrza, jednak cos mi mowi, ze na zywo tapicerka w zestawieniu z lakierem nie wyglada juz ciekawie, no i to radio z delfinkami .. Jakos do mnie nie przemawia ten samochod, jednak nie umiem powiedziec dokladnie dla czego, po prostu nie. A ze srebrna nie ma co dyskutowac. ladna, zachowana w oryginale, widac, ze zadbana i dobrze wyposazona, pasowanie elementow takze wyglada ok, wiadomo, trzeba by obejrzec na zywo, jednak cena tez nie mala, chociaz m73 i wyposazenie ... Z tych co przedstawiles, zastanowilbym sie tylko nad srebrna, na pewno jest warta obejrzenia na zywo, a czy warto tyle za nia zaplacic, to jest juz kwestia kupujacego . Mam nadzieje, ze moje uwagi pomoga, pozdrawiam.
        BMW E38 750iL Individual

Komentarz

• Zamieszczone przez rosa
          Witam. Nie mam 100% pewnosci, ale chyba nie bylo w E31 silnika M73 bez skrzyni w opcji StepTronic.
          W 100% potwierdzam, E31 5,4l byla od 1994 tylko ze steptroniciem. Przy okazji zwroccie uwage, ze ta skrzynia w innych modelach (E38 i E39) byla montowana dopiero od 1996 roku, to potwierdza tylko jak bardzo zaawansowane technicznie bylo to auto w tamtych czasach.

Komentarz

• Zamieszczone przez MArcin850
            Zamieszczone przez rosa
            Witam. Nie mam 100% pewnosci, ale chyba nie bylo w E31 silnika M73 bez skrzyni w opcji StepTronic.
            W 100% potwierdzam, E31 5,4l byla od 1994 tylko ze steptroniciem. Przy okazji zwroccie uwage, ze ta skrzynia w innych modelach (E38 i E39) byla montowana dopiero od 1996 roku, to potwierdza tylko jak bardzo zaawansowane technicznie bylo to auto w tamtych czasach.
            byc moze ktos podmienil ja na taka z e38 ... na zdjeciach widac bardzo zle spasowana konsole srodkowa ....

Zamieszczone przez rosa
            Zaczne od ostatniego bo bedzie szybko. Szrot, chociaz ma w miare ladny srodek. Jezeli ma pekniete szyby przednia i tylna i pogieta prowadnice ... szkoda gadac.
            zastanawiaja mnie te pekniete szyby i stan uszkodzen auta ... jesli udaloby sie zbic troszke cene i stan auta pokrywalby sie z przebiegiem to autko byloby swietnym zrodlem czesci ... nie wiem tylko na ile te cene mozna jeszcze zbic bo z tego co widze na zdjeciu w ogloszeniu na kartce na przedniej szybie widac cene 9900 euro ... ostatnio troche zmienily mi sie plany dlatego nie mialem czasu przyjzec sie blizej ... zreszta wlasciciel polskiego pochodzenia i tak wyjezdzal na 2 tyg urlop poza dortmund gdy dzwonilismy wiec nie bylo tez sposobnosci ....

pozdr

Komentarz

• Swiezynka : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=986568216 Znak ktos te igle ? Auto moze nie brzydkie, ale raz, ze wyposazenie jest wypisane w ciekawy sposob, dwa ze chcialbym zobaczyc podgrzewana przednia szybe (chyba, ze chodzilo mu o nawiew) oraz cos mi nie pasuje zmieniarka , Chyba jest dolozona. Co wy na te oferte ??
              BMW E38 750iL Individual

Komentarz

• ¦liczna jest, a co w realu, to trzeba jechac na kilkugodzinny przeglad :-D
                BMW - Bron Masowego Wrażenia
                www.funkyking.eu - profesjonalny detailing aut.

Komentarz

• No zadbana jest, ale znowu bordowa.

Komentarz

• W Polsce nie ma innych , wszystkie sa bordowe w klubie sa juz 4 jezeli sie nie myle ?
                    BMW E38 750iL Individual

Komentarz

• Zazdrosc straszna rzecz :573:

Komentarz

• Heh

Komentarz

• zgadza sie Kincek. Zazdrosc to cos strasznego

Komentarz

• Raczej dominuja bordowe, a nie niema innych Mamy dosc rozbudowana game kolorow 8 er
                            Pozdrawiam wszystkich klubowiczow...

Komentarz

• Gang Wisienek

Komentarz

• NO, mozna powiedzec ze jest taki gang wisienek. Tak wogule ile jest wisniowych w klubie? NIe da sie ustawic np w nicku jaki ma sie kolor auta ?

Komentarz

Pracuję...
                                X