Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Kupno Bmw serii 8 - recenzja ogloszen, rady przed zakupem.

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez KinceK
    Edit: Ta jest fajna -gdyby nie tlumiki.http://moto.allegro.pl/item1001828344_bmw_850i.html
    a Ty na jakich jezdzisz :-D

Zamieszczone przez MArcin850
    Czerwona z Krakowa jest super, widac ze warta sporych pieniedzy, ale w tej kwocie to juz bym szukal Alpiny B12
    super ? ... przedni zderzak z CSi - reszta nie ... antena z tylu pojazdu - wydaje mi sie ze nie jest oryginalna ... tlumiki tez nie oryginalne .... felg nie skomentuje nawet .... przebieg 180k .... w tych pieniadzach w niemczech bez problemu mozna znalesc ideal z przebiegiem 60k ktory nigdy nie widzial polskich mechanikow

Komentarz

• Za te kaske mozna miec CSI. Koles powinien sobie wyprostowac mozg a nie felgi.

Komentarz

• http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...g=&tabNumber=1 - i kolejna osoba sie chyba pomlila piszac cene - tym razem na wlasna niekorzysc ....

Komentarz

• Powiem ze ladna ta csi. Felgi nawet ladnie pasuja. Za takie pieniadze to mozna kupowac. Jednak nie wydaje mi sie zeby sie pomylil o jedno zero ;D

Komentarz

• tu nie tyle pomylka zerowa ale zamiast 12800 to moze 21800 ... tzw czeski blad

auto od pierwszego wlasciciela z monachium z przebiegiem 60 tys, ubezpieczeniem i przegladem na 2 lata za 13k .... nie wierze ...
            dziwne ze nie ma telefonu podanego ..

Komentarz

• Moze to jakis przekret.

Ps Smiac mi sie chce, bo czuje sie jak bym byl sam na swiecie wraz z toba.

Komentarz

• Zamieszczone przez Fatandre
                Moze to jakis przekret.
                to wciaz jednak niemcy a nie polska ...

Zamieszczone przez Fatandre
                Ps Smiac mi sie chce, bo czuje sie jak bym byl sam na swiecie wraz z toba.
                porzadni ludzie pracuja albo odpoczywaja po pracy

Komentarz

• faktycznie po pracy trzeba troszke odpoczac :564: co do tej CSI to ladna, tylko wedlug mnie kombinowana, kierownica zmieniona, pokrywa silnika nie taka jak byc powinna, i dziwna cena, bardzo dziwna jak na auto z tak malym przebiegiem, a brak numeru wskazuje na niezly przekret...
                  Pozdrawiam wszystkich klubowiczow...

Komentarz

• Cena dziwna, ale czasem nam sie wydaje dziwna a jest dla sprzedajacego dosyc normalna

Komentarz

• Niepoprawni optymisci, w cuda wierzycie jeszcze w tym wieku ?
                      Na pewno przekret - gdzie podkladka po tablice rejestracyjna ? Kazde zdjecie z innej parafii. Jak pojawi sie numer telefonu koniecznie zadzwoncie. Bedzie zegarynka i rachunek na 1000zl
                      www.automobile-catalog.com
                      http://www.facebook.com/automobilecatalog

Komentarz

• Zamieszczone przez MArcin850

Czerwona z Krakowa jest super, widac ze warta sporych pieniedzy, ale w tej kwocie to juz bym szukal Alpiny B12
                        Na moje oko to ma dokladke CSi z laminatu perfidnie przyklejona do zderzaka :-/
                        To raczej srednio jak na sztuke za 84k zl
                        BMW 850 CSi .... no prawie

Komentarz

• Wy to macie te oczy. Niedlugo to samym spojzeniem powiecie jaki mam przebieg

Komentarz

• I o to chodzi Jestem ciekaw czy wlasciciele ktorzy sprzedaja owe auta wiedza o naszym istnieniu. Czy tu zagladaja i czytaja nasze opinie

Komentarz

• Sadze ze wiedza tylko ci co tu pisza. Wiem ze jest nawet sporo wlascicieli e31 o ktorych nie wiemy i oni o nas.

Komentarz

• To moze by trzeba jakas akcje rozpowszechniajaca przeprowadzic

Komentarz

Pracuję...
                                X