Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Kupno Bmw serii 8 - recenzja ogloszen, rady przed zakupem.

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Tym bardziej ze z koszalina nie jest dalego do Gdyni i okolic, a trasa jest naprawde przyjemna

Komentarz

• Ewentualnie mozesz garate wpasc e24, wtedy zostaniesz resyzerem kina akcji :-P
      Pozdrawiam wszystkich klubowiczow...

Komentarz

• Tak naprawde ja nawet jestem sobie wstanie wyobrazic zlot e31 i e24 wspolnie, bo sa to auta kultowe.

Komentarz

• Fatandre.
          Jak jestes z mielna, to dlaczego nie zorganizujesz zlotu u nas ?? Tor kartingowy do prob sprawnosciowych W okolicach Koszalina odbylo sie juz chyba 7 zlotow e24. A ta czerwona , e31 to mial chyba kolega starcarz. Notabene chyba tez z Mielna

Komentarz

• Nie jestem tak do konca z Mielna.

Znasz moze Pokemonow? Maja warsztat obok krzyzowki do Sarbinowa

Komentarz

• HEHE Bracia. Znam

Komentarz

• Tak gada bo pewnie nie dojedzie na zlot rozsypie sie po drodze :-D I nie - slowo nie wystarczy. Musisz przyjechac udowodnic :-D

Komentarz

• Zamieszczone przez ogorek
                  Tak gada bo pewnie nie dojedzie na zlot rozsypie sie po drodze :-D I nie - slowo nie wystarczy. Musisz przyjechac udowodnic :-D
                  Kto nie dojedzie? Ja? czlowkieku, jak kupilem e31 to bylem z Lublina do Mielna 2 razy w ta i spowrotem bez problemow.

Komentarz

• http://paa.pl/bmw_850_csi_unikat_w_p...605644667.html

he ? ktos Ci zalicytowal za 130tys. samochod wtedy :-D ?

Komentarz

• Ty to chyba jestes wstanie wszystko znalesc na tym necie

Komentarz

• Po za tym ze zalicytowal to nigdy koles sie nie odezwal A szkoda bo za ta kwote to bym sprzedal bez zastanowienia i nawet bym dorzucil drugi komplet kol, heheh

Komentarz

• Za te kwote to kazdy by sprzedal, ale powiem ze szkoda bylo by cie stracic. Pamietasz pierwszy zlot ;-) ;-)

Komentarz

• Od razu ze stracic, za taka kase moglbym kupic Alpine lub CSI i jeszcze Ci dla Marzenki Wtedy na zloty bysmy zawsze w dwie przyjezdzali, jak dobrze pomarzyc :-?

Komentarz

• sobie jaja ludzie robia :-? :-? :-? :-?

http://moto.allegro.pl/item102981063...s_takiego.html

Komentarz

• No to wporzadku Gosc chyba tylko marzy bo o realiach pewnie nie ma pojecia :-P

Komentarz

Pracuję...
                                X