Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Kupno Bmw serii 8 - recenzja ogloszen, rady przed zakupem.

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Co wszystkich opetalo z tym manualem? . Najlepiej sie jezdzi automatem, bo zawsze masz wolna reke

Komentarz

• Manual to jednak zupelnie inna bajka. Z automatyczna skrzynia skrzynia jest to auto o sportowym wygladzie z niesportowymi osiagami, a manual... 8-) Za kazdym razem jak nia jade jestem autentycznie usmiechniety od ucha do ucha, az sie boje ze glupio wygladam :-D :-D :-D Nie widze zadnej wiekszej roznicy miedzy osiagami 850i w manualu, a osiagami M3 286KM, 540 w manualu czy tez SLK 350 ktory ma do setki 5,5s. zeby nie bylo przez ostatnie dwa tygodnie stala niejezdzona, bo mialem bardziej ochote jezdzic automatem, ale dzisiaj znowu przepalilem manuala i na twarzy powrocilo wielkie :-D

Zamieszczone przez PZ
      Warto, jezdzilem nia i jest super. Niech to, samego mnie skreca, aby ja kupic...
      Brac panowie, taka okazja szybko moze sie nie powtorzyc 8-) 8-) 8-) PZ, tym to dopiero idzie kapcia spalic, a pamietam z jednego zlotu BKP, ze masz ciagotki do tego 8-)

EDIT: Przegladam maila i widze oferte zamiany na W123 + doplata, oferte zamiany na biale 3000gt z 1999 (to sie moze ciekawie skonczyc 8-) ) i na koncu rozwalila mnie propozycja zamiany na Peugeota 206 + szwajcarskie meble... Dobre :-D

Komentarz

• dam Ci m5 e34+narty+worek bokserski

Komentarz

• dozuc jeszcze palete z mrozonymi pizzami. Slyszalem ze Marcin lubi

Komentarz

• Zamieszczone przez MArcin850
            PZ, tym to dopiero idzie kapcia spalic, a pamietam z jednego zlotu BKP, ze masz ciagotki do tego 8-)
            Eee, to ja juz i automatem sie nauczylem... Pobieralem lekcje u mistrzow, czyli ujezdzaczy amerykanckich v8...

Asia zawsze chciala aby jej kupic "taka sama ale z manualem", bylaby w sam raz... Ale sie dziewczynie odwidzilo, teraz chce cos innego. Szkoda, bo bym jej podprowadzal cichcem :-D
            www.automobile-catalog.com
            http://www.facebook.com/automobilecatalog

Komentarz

• Marcin a czemu Ty sprzedajesz to auto Jak sprawia Ci taka frajde to sobie zostaw. No chyba ze kupiles tylko na handel, a swoja droga to czemu Dawid je sprzedal Na zlocie nic nie wspominal...
              Pozdrawiam wszystkich klubowiczow...

Komentarz

• Zamieszczone przez maciala
                Zamieszczone przez Fatandre
                Ja to bym jeszcze ewentualnie wziol te pod uwage

http://otomoto.pl/bmw-850-v12-manual...C15510530.html
                To auto Roberta-Lesio, ktos pisal ze teraz jest dojechane.?

Moj kumpel ma ta 8er i musi ja sprzedac bo brakuje mu kasy na dokonczenie budowy..:/
                Lesiu wpakowal w nia worek kasy ale i my tez! A ja wiele swojej pracy..!
                Po auto w niedziele ma przyjechac babka by kupic je dla wnuczka
                Pieniadze smieszne bo auto przeinwestowane.....

- car detailing
                - serwis mechanika / elektryka
                - polskie menu, aktualizacja nawigacji

Komentarz

• Musze pogadac z babcia :-D

Komentarz

• Jak to moj tata powiedzial kiedy chcialem kupic pierwsze BMW " i lopate ci kupie do bagaznika, zebym mial cie czym z jezdni zeskrobywac".
                    BMW - Bron Masowego Wrażenia
                    www.funkyking.eu - profesjonalny detailing aut.

Komentarz

• Dlatego tez ja kupilem w tajemnicy pierwsze :-D

Komentarz

• Zamieszczone przez guest
                        czeska finezja

http://otomoto.pl/bmw-850-850ci-indi...C15693483.html

ale z cena chyba troche zaszaleli
                        Raczej nie zaszaleli. 8-mki z ostatniego wypustu, tzn. roczniki 98-99, bardzo rzadko mozna trafic ponizej 25 tys. euro, a te w dobrym stanie najczesciej kosztuja od 30 tys. w zwyz...

Komentarz

• Los chcial,ze bordowa ex Lesia 8er pojechalo do Sandomierza.
                          Moze wlasciciel znajdzie sie u nas

- car detailing
                          - serwis mechanika / elektryka
                          - polskie menu, aktualizacja nawigacji

Komentarz

• Zamieszczone przez kuchel
                            Marcin a czemu Ty sprzedajesz to auto Jak sprawia Ci taka frajde to sobie zostaw. No chyba ze kupiles tylko na handel, a swoja droga to czemu Dawid je sprzedal Na zlocie nic nie wspominal...
                            Sorry, ze tak pozno odpisuje. Auto kupilem na handel z mysla jak najwiecej sie nia najezdzic, takze mam nadzieje, ze szybko jej nie sprzedam, bo naprawde milo jest poczuc co jest warte V12 bez zadnych ograniczen w postaci zamulastej 4-biegowej automatycznej skrzyni.

Na zlocie Dawid nic nie wspominal o sprzedazy auta, bo sam nie wiedzial, ze bedzie taka koniecznosc. Rowniez ja bylem w lekkim szoku jak dostalem miesiac po zlocie telefon od Dawida z pytaniem czy nadal moja propozycja kupna jest aktualna Dlaczego sprzedal? To Dawida prywatna sprawa, nie bede tu na forum przeciez pisal, ze zabalowal w agencji towarzyskiej i wisi u alfonsa za tydzien bzykania :-D

Komentarz

• No mam nadzieje ze ta Dawida trafi w dobre rece. Nie myslisz nad sprzedaza czerwonej?

Komentarz

• Zamieszczone przez Fatandre
                                No mam nadzieje ze ta Dawida trafi w dobre rece. Nie myslisz nad sprzedaza czerwonej?
                                Nie, to juz definitywnie postanowione, czerwona ma u mnie dozywocie

Komentarz

Pracuję...
                                X