Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Kupno Bmw serii 8 - recenzja ogloszen, rady przed zakupem.

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• "Auto dla konesera = prawdziwe M8 CSI w PERFEKCYJNYM STANIE !!"

W monachium jest widocznie podrabiane :-D

Komentarz

• echh musialo sie pokazac jak kupilem swoja

Komentarz

• Fajne to CSI. Cena tez jest dobra.

Komentarz

• Powiem Wam, ze jezeli nie bedzie zadnych strasznych niesprawnosci silnika czy skrzyni, to beda to dobrze wydane pieniadze, tylko ta skora taka brudna jakas. I co mieli ci ludzie w glowach, ze to drewno zamawiali, sorry Piotrek, wiem ze Ci sie podoba
          BMW - Bron Masowego Wrażenia
          www.funkyking.eu - profesjonalny detailing aut.

Komentarz

• fajna

Komentarz

• Zamieszczone przez KinceK
              Powiem Wam, ze jezeli nie bedzie zadnych strasznych niesprawnosci silnika czy skrzyni, to beda to dobrze wydane pieniadze, tylko ta skora taka brudna jakas. I co mieli ci ludzie w glowach, ze to drewno zamawiali, sorry Piotrek, wiem ze Ci sie podoba
              Drewno wyglada jak okleina mebloscianek z okresu PRL :-D

Komentarz

• Te "drewniane" okleiny, to faktycznie porazka. Zastanawia mnie tylko jedno, dlaczego ona ma taka sama kierownice jak moja z 90-go roku ?

Komentarz

• Nie ma takiej samej, ta jest z poducha

Komentarz

• Ale to nie zmienia faktu ze takich chyba w CSI w tamtych latach nie montowali.

A co do drewna to faktycznie zdecydowanie bardziej mi sie podoba a nizeli czarny plastik. Co prawda w planach ma zamiar wymienic to drewienko na lepsze kolorystycznie, Wy juz wiecie na jakie, wtedy auto zyska wiekszy luksus.

Pozdrawiam
                    Pozdrawiam wszystkich klubowiczow...

Komentarz

• Piotrek, nie wydaje Ci sie, ze powinna miec podporki pod kciuki.

Komentarz

• Istotnie, masz racje. Bylem wczoraj u sasiada na "malym pijanstewku" i jeszcze nie najlepiej widze , od razu uprzedzam potencjalne docinki - nie spozywalismy "likieru na kosciach"

Komentarz

• Co drewna w srodku , ja te elementy mialem przez przez pierwszego wlasciciela przemalowane na srebrno , ale jakos w koncu mi sie to opatrzylo i wczoraj wlasnie odebralem
                          je oklejone folia carbon z delikatna faktura . Wedlug mnie - super , wrzuce fotki .

Komentarz

• Dawaj te fotu. Ciekaw jestem jak to bedzie. Wogule to ktore elementy dales do oklejenia?

Komentarz

• Wszystkie , ktore fabryczne byly w drewnie , czyli 3 szt

Komentarz

• Ta mi sie nawet podoba, z potencjalem auto

Komentarz

Pracuję...
                                X