Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Kupno Bmw serii 8 - recenzja ogloszen, rady przed zakupem.

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Klient chce niski przebieg i koniec, najlepiej jak auto jest z Niemiec, od starszej osoby, bezwypadkowe, z niskim przebiegiem i dodatkowo w bardzo atrakcyjnej cenie.
    Winni takiej sytuacji sa tak samo handlarze jak i klienci, klient nie kupi auta z duzym przebiegiem (okolo 300tys i wiecej) bo wujek kolegi jego znajomego mial takie auto, kupil je w komisie z przebiegiem 230tys i przy 300tys padl mu silnik i to jest wina handlarzy, przekrecaja liczniki z 700tys na 180tys a pozniej chodza opinie ze np BMW robi slabe silniki bo przy 250-300tys sa do wymiany, a to gowno prawda !
    Tak samo jak nie jest prawda ze tylko w Polsce kreca liczniki, w Niemczech tez to robia i to nie tylko turasy!
    Chcesz niski przebieg kup nowe z salonu albo od pierwszego wlasciciela z kompletna ksiazka i mozliwoscia potwierdzenia przebiegu w serwisie, tylko ze w obu przypadkach musisz liczyc sie z duzym wydatkiem, okazje sie zdarzaja ale rzadko.

Komentarz

• Swoja droga, musze sprawdzic czyw e31 jest tez przebieg w module swiatel.... chyba nie widzialem. Na najblizszym zlocie mozna by zrobic zawody kto ma najwiecej narabane kilometrow

Komentarz

• Zakladam nowy temat o przebiegach.

Komentarz

• Kilka dni temu w Gdansku widzialem czarna 8 na blachach ZS z czarnymi lampami z tylu i baba za kolkiem Marcin mowi ze byla na sprzedaz. Czyzby jezdzila teraz w moich okolicach? Ciekawe czy Pani wie, ze autko bylo kiedys srebrne

Komentarz

• A ja kilka dni temu widzialem w Darlowku czarna 840 na tablicach GSL lub podobnie, wersja USA. Pierwsza osemka w tym roku i to jeszcze jadaca a nie gdzies porzucona w komisie spotkana przypadkowo. Az przecieralem oczy ze zdumienia. Ósemka? Nie to nie mozliwe, chyba za duzo wypalilem tego swinstwa co Kincek dal mi na droge. A jednak mozliwe Fajnie to wygladalo. Z wlascicielem zamienilem doslownie dwa zdania, ponoc jest tu na forum.

Komentarz

• Zamieszczone przez MArcin850
              chyba za duzo wypalilem tego swinstwa co Kincek dal mi na droge.
              marihuana to legalna nie jest w tym kraju...
              jest 8 jest dilerka
              ahahahaha

marginesem jak ostatnio bylem w wawie to widzialem czarna 8er na francuskich tablicach. Dosyc w kiepskim stanie cala poobcierana. Na Marsa.

Komentarz

• Ja znalazlem jedna w bialym dunajcu w warsztacie, stoi na tylach omijajac korek ja dojrzalem. granatowe 4,4 w automacie, duzo rzeczy do roboty, ale w miare kompletna. Zostawilem nr wlascicielowi warsztatu, ale nikt sie ze mna nie skontaktowal do czasu wyjazdu z PL. Z ciekawostek dodam ze pelne wnetrze w drewnie :-P Jak cos to Pysiu, majzel, mlotek i dzialaj :-P Niestety padala mi bateria w telefonie, wiec zdjec nie ma, jedynie zrobilem zdjecie z tylu ale nie ma co dodawac, ot granatowy tyl i tyle

Komentarz

• Granatowy tyl najpiekniejszy

Komentarz

• Marcin ta z Darlowka jest od Burzae46 nawet byla wystawiona jakis czas temu na allegro.

Komentarz

• a ta granatowa nie wygladala czasem tak ? wrzuc te zdjecie co masz - czasem jedno wystarczy do zlokalizowania/zidentyfikowania

Komentarz

• Zamieszczone przez MArcin850
                        Chyba za duzo wypalilem tego swinstwa co Kincek dal mi na droge. A jednak mozliwe Fajnie to wygladalo. Z wlascicielem zamienilem doslownie dwa zdania, ponoc jest tu na forum.

Chyba to Ci cos na leb upadlo, nie wiem moze bocian spadl i gruchnal dziobem w ten pusty baniak co go nosisz na szyi.

Prosze mi tu niczego nie insynuowac...
                        BMW - Bron Masowego Wrażenia
                        www.funkyking.eu - profesjonalny detailing aut.

Komentarz

• Zamieszczone przez guest
                          a ta granatowa nie wygladala czasem tak ? wrzuc te zdjecie co masz - czasem jedno wystarczy do zlokalizowania/zidentyfikowania
                          Nie. Wnetrze czarne, skrzynia ze steptronikiem, brak telefonu, tylko mocowanie zostalo.

Lewy tylni blotnik pekajaca farba, prawe drzwi rant dolny przygnity, kilka miejsc z pecherzami czy jakimis bablami, brak jednej nerki i paru plastikow z przodu (ale cos tam sie walalo we wnetrzu). Ogolnie ogladnalem ja tyle ile bylo mozna, niestety nie odpalalem. Auto zarejestrowane, tylnia blacha w srodku. Podalem w warsztacie +/- swoja cene, ale widze ze chyba z typu "jak igielki CSI sa w niemczech po 100tys to ja moja za 50 sprzedam 8-) "

Komentarz

• Zamieszczone przez MCwat
                            ale widze ze chyba z typu "jak igielki CSI sa w niemczech po 100tys to ja moja za 50 sprzedam 8-) "
                            :-D :-D :-D
                            fajnie napisane

Komentarz

• Zamieszczone przez MCwat
                              Nie. Wnetrze czarne, skrzynia ze steptronikiem, brak telefonu, tylko mocowanie zostalo.
                              a to na pewno 4.4 ? koncowki wydechu ma jak v12.

to moze byc jedno z 6ciu m73 jakie znam w pl

bardzo mnie ciekawilo co sie stalo z tym egzemplarzem
                              w 2005 roku wlasciel cenil go na 69k
                              w 2007 juz tylko 49k
                              sprowadzony w 2001 roku, dwoch wlascicieli w pl - przynajmniej do 2007

Komentarz

• No to chyba dokladnie to. Blachy KNT byly, no i ta naklejka z tylu + widok wnetrza, choc Bogiem a prawda nie jestem pewny czy fotele sa dalej M. Ja krzyknalem 10-16 w zaleznosci od stanu silnika i skrzyni, bo blacharsko bylo duuuzo do zrobienia, biorac tez pod uwage ze nawet w klubie w okolicach 25-30 da rade kupic juz ladnie jezdzacy egzemplarz do dopieszczenia a mi silnik, kolor itp sa zupelnie obojetne :-P Druga sprawa ze po otwarciu drzwi zapach w srodku daje poznac ze auto juz dlugo tam stoi nie ruszane. Facet w warsztacie mowil ze 4,4 wiec tyle moge powiedziec, nie podnosilem maski wiec nie mam zielonego pojecia co pod nia siedzi

Komentarz

Pracuję...
                                X