Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Kupno Bmw serii 8 - recenzja ogloszen, rady przed zakupem.

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• w tej kopii ktora mam sprzedawal z felgami
    Opis pojazdu:
    BMW 850 M-PAKIET w idealnym stanie, serwisowany, udokumentowany przebieg 130tys. W komplecie felgi SZNIZER Kontakt pod nr

Komentarz

• Jak ja bralem, to te fele mial juz na swoim RANGE ROVERZE.

A, i jeszcze jedno: ile wtedy za nia chcial ?

Komentarz

• Willi sprawdz imejla.

nikt jeszcze nie powiedzial tu nic wiecej na temat tego samochodu
        http://moto.allegro.pl/otomoto-bmw-8...797986452.html

a stoi w otomoto od prawie 4 lat, przez ten czas ogloszenie mialo ponad 100tys.!!! odslon. Sprowadzony w lecie 2006. W pierwszej wersji ogloszenia przebieg od wymiany silnika 130tys km a obecnie juz tylko 30tys km - to chyba niewielka pomylka

Komentarz

• Wielkie dzieki, gosc zalozyl wtedy osiemnastki Mille Miglia 1000, ktore mialy fatalne odsadzenie, nienawidze felg, w ktorych cokolwiek wystaje na zewnatrz, a tak to mialo miejsce w ich przypadku. Zreszta od razu je zarysowalem na stacji benzynowej, kiedy jadac blisko wzdluz kraweznika, poczulem lekki wstrzas i okazalo sie ze wystajacy krzyz bardzo ladnie sie "przyszlifowal" :-/

Komentarz

• Bo to trzeba umiec uwazac na krawezniki Panie Willi
            Przyznam jedna ze zmana na lepsze, bo nie ma to jak M systemy 2.

Komentarz

• Zgadza sie, ale wtedy, 10 minut po zakupie, to byla EUFORIA Dlatego tez, nie ma to jak M System II :-P Fotki zrobione w ostatni cieply dzien wrzesnia, tuz po myciu i pastowaniu...

Komentarz

• Pieknie auto sie prezentuje. Te felgi sa dla e31 czy od m5?

Komentarz

• One byly przewidziane zarowno dla E31 jak i E34 M5. Roznily sie tylko odsadzeniem. W przypadku naszych autek to bylo: przod IS-10, tyl IS-19, oczywiscie srednica 17". W przypadku M5 nie jestem pewien danych, wiec odsylam Cie do real oem.

Komentarz

• Chodzilo mi bardziej o to ktore ty masz?

Komentarz

• Zamieszczone przez Willi
                      yeaa! nowa konewka

Komentarz

• Guest, czy ty masz wszyskie foty jakie sie pojawiaja gdzies zapisane?

Komentarz

• nie. Mam jedynie spis osemek Marcina, bardzo nieuporzadkowany.

Komentarz

• Stara konewka "padla" zima, przez nieuwage, lodzik wypchnal z niej denko :-P Natomiast odnosnie felg, to udalo mi sie zlozyc jeden komplet z dwoch. Co prawda nie jest "jak w ksiazce", ale obleci. Przednie sa 8" IS-10 i tu jest ok. a tylne 9" IS-22. Te tylne maja polerowane ranty a przednie nie. Niestety komplet polerowany mial dwie 8" IS-20 i za bardzo "obejmowal" zaciski i na przyslowiowa kartke papieru mijal kolumne, a nie chcialem bawic sie w dystanse. Gumki za to sa ok. 235/45/17 i 265/40/17.

Komentarz

• no to niezle. Nalezalo by wiec wypolerowac reszte

[ Dodano: 2011-10-23, 10:38 ]
                              Jaki rodzynek na sprzedaz.

http://moto.allegro.pl/bmw-od-zlotow...890228112.html

Komentarz

• I mowilem ze jest druga czarna osemka GCH 77... Z przodu zderzak do poprawek ale wlasciciel uzytkuje auto juz kilka lat. Wczoraj mielismy okazje sie poznac. Koledzy maja typowe klopoty z uszczelkami pod kolektorami i byla potrzebna diagnoza.

Komentarz

Pracuję...
                                X