Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Kupno Bmw serii 8 - recenzja ogloszen, rady przed zakupem.

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Mowisz o Pysia aucie?

Chyba niedawno ja widzialem - dopiero z tydzien temu na mobile.de

A czy ktos widzial ta na live?

http://otomoto.pl/bmw-850-C21608943.html

Ktos juz pisal, ze to ta zjawa - ale cos konkretnie wiadomo?

Komentarz

• Wyglada ladnie. Tak wogule zrobice cos z tym forum, bo mnie wykancza ze nie widac dat postow.
      Potem jak ktos sie pyta o jakies auto ktore bylo poruszane, to nie widac kiedy to bylo.

Komentarz

• nie moge znalezc zebyscie cos o tej mowili: http://moto.allegro.pl/bmw-850-840-1...942347079.html
        wiem ze swap wiec pewnie niezle kombinowana?
        ...
        eee no i dzis rano na kolejnej stronie znalazlem wzmianke ze przybyla z UK i troche doinwestowana...
        a cos wiecej? czy ktos z lodzi moze ja ewentualnie obejrzec?

Komentarz

• A prawdziwa chociaz ta wzmianka? Ciezko przelozyc e31...

Komentarz

• Napoleon cos pisal o tej 850 zniszczonej silnikiem V8, on chyba tez ma taka dziwna przerobke u siebie .

Komentarz

• nie mow "zniszczonej" bo dla kogos to moze byc atut ze tam nie siedzi V12 M70..
              z wlasnych doswiadczen (mialem i 4,0 i 4,4 a w domu kiedys bylo E32 750i) i glosow innych uzytkownikow beemek ja akurat wole V8 niz V12 (no chyba ze nowszy M73 ale na taka 8 mnie nie bedzie stac)
              ale niewazne... pytanie wciaz brzmi co sadzicie o tym: http://moto.allegro.pl/bmw-850-840-1...942347079.html ??

Komentarz

• Wizualenie mi sie auto podoba jak i w srodku, bo fotele sportowe.
                Mechanicznie to mi trudno powiedziec

Komentarz

• wizualnie to chyba najmniej wazna sprawa, po zdjeciach to i mi sie podoba poza tym ze raczej slabo wyposazona (brak szyberdachu, rolety, podgrzewanych foteli, chociaz ja i tak tylko w cieple dni bym uzytkowal osemke)
                  bardziej mnie interesuje zdanie kogos kto widzial lub moze zobaczyc auto i to tak dokladniej...

Komentarz

• Jest zniszczona!
                    Jak dla kogos to atut to inna sprawa, Coca Cola light tez ma dla niektorych atut, ze jest niby bez cukru, ale pic jej sie nie da, bo smakuje jak rozpuszczony plastik.

Wracajac do tematu, to nikt na forum raczej nie zna tego auta, chyba tylko Napoleon, nie lepiej dolozyc kilka tys i kupic ta ze Slupska, zamiast golasa po przeszczepie, dodatkowo, prawdopodobnie angola?

Komentarz

• Jestem za Kapitanem. Doloz lepiej troche $$ i smigaj pewnym autem. Sam nie przepadam za v8, a nie wspomne juz o przekladce.

Komentarz

• Kolegi znaomy jest wlascicielem tego auta...

Odpusc sobie.

Komentarz

• A na zdjeciach wyglada swietnie :/

Komentarz

• Moja tez wyglada swietnie na zdjeciach

Tyle ze moja jest swietna

Komentarz

• Jej to forum coraz czesciej brzmi jak zamkniety klub wzajemnej adoracji(bez urazy dla niektorych).

Komentarz

• Przypuszczam Camilku ze to bylo do mnie skierowane
                                No wiesz, nie dziwie ci sie ze wydaje ci sie to bycie zamknietym klubem, bo e31 nie jest tyle co e46.
                                Kazdemu sie wydaje ze jego auto jest najpiekniejsze, ale najwazniejsze jest nie wybuchac jak ktos ci (niezlosliwie) zwroci uwage co do wad twojego auta.
                                Kazdy kto zna moje auto wie w jakim stanie jest, ale wie tez ze jakos je tam doprowadzam do ladu. Moze kiedys sie spotkamy na zlocie, to inna bedzie spiewka przy kieliszku, bo na tym to polega.
                                Byles kiedys na Majowce? to jest dopiero cyrk. Dlatego uwazam ze nalezac do malego grona nie jest niczym zlym

Komentarz

Pracuję...
                                X