Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Kupno Bmw serii 8 - recenzja ogloszen, rady przed zakupem.

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• W sumie masz troche racji Dealerix za takie siano nic sensownego sie nie kupi... jednak po takiej akcji...

Zamieszczone przez KissV8
    a najgorsze bylo to ze przez telefon wlasciciel zapewnial mnie ze auto jest tip top, wsiadac i jezdzic, nic do robienia nie ma a jak mu wytknalem te wady to byl zdziwiony i twierdzil ze nie wiedzial po czym sie chyba na mnie obrazil, zrobil nerwowy i zaczal poganiac bo zdecydowany klient z Zielonej Gory jedzie...
    ...musisz przyznac, ze lekko niesmacznie sie robi.

Ogladalem kilka takich kwiatow i czasami cena jaka chca uzyskac sprzedjacy to tylko pobozne zyczenie... az dziw bierze ,ze niekore auta moga byc tak mocno zmeczone lub skladane czysto na sztuke.

Aha i jeszcze jedno...kolega Kiss wspominal cos o budzecie 30 tys

Komentarz

• Dealerix ma racje, E31 w tej cenie co ta z lodzi sa wlasnie w takim stanie, za te pieniadze nie spodziewaj sie ze kupisz cos lepszego.

Komentarz

• Ja nie wiem co przeszkadza nabyc np sztuke od patrosa w manualu...chociaz moze doczeka sie mnie az sie dorobie, bo nawet chwili bym sie nie zastanawial.

Komentarz

• szkoda ze jak ktos z Was ma blizej to nie podjedzie obejrzec i tak konkretniej opisac auto zeby oszczedzic niespodzianek :-/ ale juz niewazne... pojawila sie perelka ktora wydaje sie byc jeszcze lepsza od tej z lodzi! szybcy sie wsciekli! http://moto.allegro.pl/bmw-850i-auto...045903489.html
          teraz juz wiem ze sprzedawcy robia blad w pisowni slowa "doinwestowana" (zamiast tego powinno byc: do inwestowania)

no i slowo magnes (a raczej odstraszacz) czyli "OKAZJA"

Komentarz

• Auto tu znane

Komentarz

• A gdzies po roku wrocila na Alledrogo. :-D

Komentarz

• A to nie wiedzialem ze mieliscie juz przyjemnosc ogladac to cudo. Ja bym jeszcze dolozyl jakies neony, diody, kolorowe pasy na drzwiach i koniecznie lotke na klape. Zastanawia mnie tylko kto takie cos kupi i za ile?

Komentarz

• Jak widac kupuja...i sprzedaja

Komentarz

• A gdzie to "cos" ma klamki????
                    Moje 8siem

Komentarz

• Na pilota drzwi sie otwiera

Komentarz

• Zamieszczone przez Camil
                        Jak widac kupuja...i sprzedaja
                        no ida wrecz jak cieple buleczki

Zamieszczone przez tommip13
                        A gdzies po roku wrocila na Alledrogo. :-D
                        :-D

[ Dodano: 2012-01-10, 10:49 ]
                        a czy ktos moglby tak powazniej ta sztuke obejrzec i opisac? (Sosnowiec)
                        http://otomoto.pl/bmw-850-faktura-va...C20373654.html

Komentarz

• Zamieszczone przez Takimaly
                          Zobaczcie to
                          http://moto.allegro.pl/bmw-850-ac-sc...916764808.html

Cena rosnie, dwa dni temu stala za 15K.
                          Ciekawe ile jest prawdy w opisie, a ile sciemy.
                          Dlaczego nie pokazal zdjec silnika??

Zamieszczone przez PZ
                          Taa, cena minimalna nie osiagnieta. Wiele lat temu slyszalem pogloski o takiej 8ce odbudowanej na nowych czesciach w Aso na ¦lasku, ale czy to akurat ten egzemplarz ?

Zamieszczone przez magik
                          Z tego co ja wiem to jej wlascicielem jest szef aso Wojkowice Koscielne.

wlasciciel tego czarnego pseudo schnitzera byl kiedys na forum, bylo nawet ogloszenie sprzedazy http://www.e31-klub.pl/topics12/sprz...-850-vt122.htm , z jego postow wynika, ze mimo przebiegu 7k km i tego co tam powymieniali, juz byly jakies problemy z autem. No i z tego co wiem to jest wlascicielem jakiejs restauracji lub sklepu w Bedzinie, gdyby ktos byl zainteresowany to telefon takze sie znajdzie

Zamieszczone przez Fatandre
                          Zna ktos to auto?

http://otomoto.pl/bmw-850-C21997078.html

Najbardziej mi sie to podoba

BMW 850CI. Samochod zostal gruntownie odrestaurowany. Praktycznie wszystkie podlegajace zuzyciu elementy silnika i nadwozia zostaly wymienione. Wnetrze wykonczone Alcantara i skora - import z Wloch, zadne podrobki. Zamontowany Alarm, sprzet audio (nie uwzgledniony w cenie pojazdu) Chromowane felgi. Wiecej informacji na stronie bmw850 . eu
                          Cena ze sprzetem Audio do uzgodnienia. (BRAX 2400.2 Chrome, Brax Matrix 6.1PP, Brax matrix 1.1, Phase Linear Aliante 10SI - 2szt, Brax CAP 1F, Clarion HX-D2 + zabudowa, wytlumienie i tapicerowanie Alcantara)

To moze auto Kincka :O
                          Zaczelo sie od wydechu Remusa........

nikt z Was nie pofatygowal sie chyba rzucic okiem na stronke www podana w ogloszeniu a tam jest najlepsza czesc, cytuje "Wszystkie czesci sa oryginalne kupowane u dealera BMW. By gonic swego kroliczka wydalem prawie 180 000zl. Nie wliczajac w to systemu audio." padlem ze smiechu gdy to przeczytalem . Auto to rzeczywiscie oryginal, przyjechalo z wloch ale bylo wtedy granatowe, potem w calosci prysniete na bordo, a teraz widze, ze dach jest czarny i domalowali kielichy, w pl juz minimum 5 lat.

Komentarz

• Bylem na tej stronie i czytalem, gosc moze sie pomylil, wydaje mi sie ze 1800zl to przesada za te czesci.

Komentarz

• quest ty masz jakas swoja baze danych o wszystkich 8 w PL ?

Komentarz

• bylem w koncu zobaczyc ta osiem w Bialym Dunajcu na ktora namiary dal mi MCwat

w sumie po 3 minutach ogledzin to mialem ochote do domu wracac, ale po kolei. Jest to faktycznie jedna z osmiu sztuk M73 jakie mamy w pl. Pelna opcja, ladny kolor, 250k przebiegu, w polsce chyba od 2001 roku. Powazna korozja maski, obydwa blotniki ranty korozja raczej spora, peka lakier albo szpachla pod jednym tylnym blotnikiem, korozja tylnej klapy w miejscu nad lampami, mega purchel tuz obok wlewu plynu do spryskiwaczy w bagazniku, drzwi okej. Wiecej nieznalazlem bo pechowo, wraz z moim wyjezdem w gory przyszla tez zima . Przedni zderzak opadl tak nisko, ze szura juz prawie po ziemi, nie mam pojecia jak to mozliwe, przednia szyba pekniecie na dlugosci 100cm. Mialem tez wrazenie, ze przod opadl na przednich sprezynach. Felgi najlepsze czasy maja juz dawno za soba. Kolektor dolotowy stuningowany na krwisto czerwony kolor. Wycieki w kilku miejscach z ukladu wspomagania. W srodku raczej okej, kierownica i boczek fotela powycierane, ale zadnych dziur. Drewno mi sie bardzo podobalo, o niebo lepsze niz te z e38. Co ciekawe skorodowal i to dosc mocno nawet lewarek i o zgrozo narzedzia z tego schowka w tylnej klapie. Autem nie bylo mi dane sie przejechac bo nie odpalilo ostatni raz odpalane w lutym.

Ogolnie za samochod wlasciciel chce 25k i ani o zlotowke nie chce zejsc z tej kwoty, regularnie je ubezpiecza i robi przeglad, chociaz w to drugie ciezko mi uwierzyc po tym co wyzej Od brata wlasciciela dowiedzialem sie, ze auto kupili od burmistrza Rabki w 2003. Pani w magistracie na slowa burmistrz + bmw od razu skierowala mnie do wlasciwego czlowieka. Ogolnie Pan okazal sie milosnikiem beemek, mial ich chyba 6 albo 7 sztuk, osemke wspomina najlepiej, a jakze Kupil ja od handlarza, potwierdzil moje przypuszczenia co do wypadkowej przeszlosci samochodu, ale kupil juz gotowa wiec zadnych szczegolow sie nie dowiedzialem. Co jeszcze, byly jakies problemy z ukladem chlodzenia, i oczywiscie magicy w ASO BMW w Krakowie sciagali glowice, a problem byl gdzies w chlodnicy. Oprocz zerwanej linki maski, juz nic wiecej z samochodem sie nie dzialo. Wspomnial cos jeszcze o tuningu (czyli pewnie chipy), i o tym jak to szybko jezdzi, ogolnie wszystkie osoby z ktorymi rozmawialismy zachwycaly sie przyspieszeniem tego auta lacznie z mechanikiem ktory pomagal ja odpalic na tym warsztacie
                                Ogolem od 2007 roku auto stoi i sie marnuje nieuzytkowane.

Komentarz

Pracuję...
                                X