Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Kupno Bmw serii 8 - recenzja ogloszen, rady przed zakupem.

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• a wracajac do tematu to rozumiem ze nawet nie pytac o stan i nie zajmowac sobie glowy autem Micia?

Komentarz

• Tak wogule to ta zielona w manualu sie sprzedala?

Komentarz

• Zamieszczone przez KissV8
        a wracajac do tematu to rozumiem ze nawet nie pytac o stan i nie zajmowac sobie glowy autem Micia?
        a ta Ci sie nie podoba ? z tego co widze nie masz tam za daleko http://moto.allegro.pl/bmw-850-manua...031485340.html

Zamieszczone przez Fatandre
        Tak wogule to ta zielona w manualu sie sprzedala?
        nie. ale nie wiem czy jeszcze do kupienia jest.

przypominam, ze temat dotyczy ogloszen sprzedazy uwazam, ze ten film z prezentacja mocy osemki micia jest wystarczajaca recenzja samochodu i tego jak byl uzytkowany.

Komentarz

• srednio mi sie podoba ta ze Szczecinka ale przede wszystkim jest manualna a ja zdecydowanie chce automat

Komentarz

• Ta zielona w manualu sie nie sprzedala, bo juz nie jest do sprzedania. Zdecydowalem auto zostawic dla siebie i dopiescic do perfekcji- juz duzo nie zostalo.

Komentarz

• guest, a widziales te ze Szczecinka? ja ja kiedys ogladalem i jak dla mnie byla ok, ale moja widza byla wtedy bardzo nikla.

Jak zobaczylem ze o niej piszecie, poszedlem z 10 postow w tyl, ale nie znalazlem nic ciekawego ;/

Komentarz

• nie nie widzialem, ale Ci ktorzy ja widzieli pozytywnie ja oceniali, na ten moment wydaje sie to byc najrozsadniejsza propozycja na rynku.

Komentarz

• No to czemu nikt jej jeszcze nie kupil?
                  Ja sie zbieram do niej od 2 lat i sie zdecydowac nie moge, wiem ze duzo osob skresla ja jako ze manual, ale pewnie jest duzo osob ktore to nie boli, a mimo to dalej stoi.

Jak jak ja ogladalem, miala 'check engine' gosc twierdzil o ile pamietam ze to jakas pierdola i ze juz ma wizyte w salonie ustawiona, ciekawe czy jeszcze jest ;-)

Komentarz

• w takim tempie to nie kupisz. Jak na e31 to nie jest duza cena, a pamietam, ze szukales manuala. Zobacz piec stron do tylu w tym temacie jakie ja "rodzyny" obejrzalem i za ile.

Komentarz

• Jesli chodzi o te 8ke ze Szczecinka.

Widzielismy ja z Adamem na zlocie w Toruniu. Wygladal bardzo dobrze, wszystko oryginalne i kompletne. Bardzo fajny egzemplarz. Jesli ktos szuka 8ki, to naprawde warto sie nia zainteresowac.

Jak dla mnie manual to swietna sprawa, wiec nie widze z tym problemu. No ale kazdy ma swoj gust.

Komentarz

• No ja wiem ze tempo mam slabe, ale mialem/mam naciski w domu ze nie potrzebny nam kolejny samochod, poza tym juz mam jednego potwora z pojemnoscia powyzej 4l ktory nie malo pali, wiec wczesniej sobie odpuscilem, ale teraz znowu mnie jakos tak ciagnie... ;-)

Komentarz

• I dobrze ze cie ciagnie d e31, a nie na szukanie wrazen erotycznych. Zawsze to mozna powiedzec zonie

Komentarz

• dooobry argument :-D
                            zaraz wroci moja kobieta i sprawdze czy to zadziala i da sie bardziej przekonac do osemeczki

ech kobiety i ich rozumowanie... dla jasnosci: ten argument nie dziala

Komentarz

• Ta jest naprawde ladna

http://otomoto.pl/bmw-850-manual-C22610451.html

Ktos wie cos na jej temat?

Komentarz

• Pewnie lewizna :-?

Komentarz

Pracuję...
                                X