Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Kupno Bmw serii 8 - recenzja ogloszen, rady przed zakupem.

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• W koncu kupie Quest tylko musze do tego mentalnie dorosnac poza tym utrzymanie auta amerykanskiego a niemieckiego to 2 rozne swiaty, 8 jest swietna boli mnie tylko ze to BMW ale co sie odwlecze to ...

Komentarz

• ze te niemieckie sa tak drogie w utrzymaniu ? nigdy mnie amerykance nie interesowaly ale jestem troche zaskoczony.

A to, ze jest to bmw to chyba jedna z najwiekszych zalet tego modelu Ciezko mi znalesc lepszego producenta aut z lat 90ych.
      Z zakupem chyba jednak trzeba sie spieszyc, osemki ostatnio zaczely drozec w oczach, lub przynajmniej ja odnosze takie wrazenie.

Komentarz

• Moim zdaniem w ogole auta do poczatku lat 90 tych byly najtrwalsze i jakoscia wykonania o wiele lepsze niz dzisiejsze plastiki, a model e31 byl szczytem techniki tamtych lat.
        Nie jest to dziwne ze te auta drozeja i beda jeszcze drastycznie drozec bo to co dobre i czego bylo najmniej jest najdrozsze

[ Dodano: 2012-01-31, 20:56 ]
        Jak sadzicie, gdyby jedyne M8 wystawiono do licytacji to jaka cene takie cacko mogloby osiagnac? Mysle , ze przebiloby niejedno Ferrari.

Komentarz

• alpina 5,7 w e31 potrafi byc drozsza od niejednego ferrari jesliby porownywac m8 do jakiegos innego bmw to chyba tylko do m1 a te kosztuja ok. 200k euro lub w wersji procar 350k, ale nie ma co gdybac bmw nigdy m8 nie sprzeda

Komentarz

• M8 nawet reflektorow nie ma, byle jak sklecony prototyp wartosc ma tylko jako ciekawostka dla kolekcjonera.
            W 2002 czy cos kolo tej daty Ford wyprzedawal hurtem wiekszosc swych prototypow, ceny byly niskie, nawet po pare tysiecy euro na aukcji.
            Z 8ka porownywalne klasowo jest Ferrari serii 400, a te nie sa drogie. Tyle ze w wiekszosci ledwo sie trzymaja, ze tak powiem, kupy... Ale, jak 8ka, zaczynaja mocno isc w gore. Widocznie lata 80te sa juz na tyle zapomniane, ze o tandecie tego okresu juz sie nie pamieta.
            www.automobile-catalog.com
            http://www.facebook.com/automobilecatalog

Komentarz

• Zamieszczone przez PZ
              M8 nawet reflektorow nie ma

moim zdaniem sa tu reflektory
              nie wszyscy chyba wiedza, ze e31 poczatkowo nie mialo miec otwieranych lamp, dopiero zmiany w przepisach wymusily ich zastosowanie.

nie wiem jakie ford prototypy tam sprzedal ale producent 60 konnych kosiarek do trawy to raczej nie jest poziom bmw m8 nazca z tego co wiem tez chyba jest prototypem a kosztuje krocie.

Komentarz

• Zamieszczone przez guest
                Obrazek
                moim zdaniem sa tu reflektory
                Moim zdaniem dokladnie widac, ze reflektorow nie ma :-D

Komentarz

• ee zarty sobie robicie, to co to jest obok kierunkowskazu ?

Komentarz

• Obok kierunkowskazu masz swiatla pozycyjne i dzienne w jednym segmencie, a w drugim drogowe wspomagajace, czyli takie, ktorymi mozesz ostrzegac przed policja, bo gdyby przy kazdym blysnieciu drogowymi mialy otwierac sie klapy z zestawem reflektorow glownych(ktorych tu nie ma), to nie dosc, ze zanim by sie otworzyly, to ostrzegany juz by ciebie minal, to jeszcze szybko powykanczaly by sie mechanizmy do podnoszenia i opuszczania klap...

Komentarz

• Odrazu mowie ze tam sa swiatla. Temat zostal juz walkowany dosyc czesto w US i DE.
                      Jest nawet taki jeden co zaadoptowal to do siebie i wszystko dsziala i jest zgodnie z przepisami, chociaz auto mi sie zbytnio nie podoba.

Komentarz

• no wlasnie w tym protoypie zamiast lamp dziennych widac soczewke

Andrzej, ten gosc co to przerobil to musi chyba mieszkac w jakims normalnym kraju, bo nawet tablic rejestracyjnych nie trzeba z przodu , w europie by to nie przeszlo.

Komentarz

• On jest z Californi.

Komentarz

• Zamieszczone przez a1410
                            czyli takie, ktorymi mozesz ostrzegac przed policja, bo gdyby przy kazdym blysnieciu drogowymi mialy otwierac sie klapy z zestawem reflektorow glownych(ktorych tu nie ma), to nie dosc, ze zanim by sie otworzyly, to ostrzegany juz by ciebie minal, to jeszcze szybko powykanczaly by sie mechanizmy do podnoszenia i opuszczania klap...
                            A Nissan 200 sx tak ma i blyska.

Komentarz

• Zamieszczone przez guest
                              no wlasnie w tym protoypie zamiast lamp dziennych widac soczewke
                              Obrazek

Andrzej, ten gosc co to przerobil to musi chyba mieszkac w jakims normalnym kraju, bo nawet tablic rejestracyjnych nie trzeba z przodu , w europie by to nie przeszlo.
                              Ta soczewka w srodku - petarda. Lubie to

Komentarz

• Eee tam takie reflektory - streetlegal to to na pewno nie jest. Tylko pokazuje jak bardzo byle jak sklecili to auto, byle jechalo...
                                W Stanach jedynie ich czystosc spalin obchodzi na przegladzie. 90% klubowych aut by nie przeszlo... Potworny potworek z tego, by the way. "Europrojektz" - czyli Europa w oczach Afroamerykanina
                                www.automobile-catalog.com
                                http://www.facebook.com/automobilecatalog

Komentarz

Pracuję...
                                X