Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Kupno Bmw serii 8 - recenzja ogloszen, rady przed zakupem.

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Doszly mnie sluchy ze ROSA sprzeda swoje i ze jest w rekach kogos, co tu zaglanda

Komentarz

• Zamieszczone przez MArcin850
      Sprzedalem i to juz pare dni temu. Nowy wlasciciel to bardzo mila osoba w wieku blisko trzydziestki. Oczywiscie przekazalem info o zlocie

Zamieszczone przez MArcin850
      Bialystok. Reakcja byla dosyc optymistyczna, z tego co opowiadal, to troche swiata zwiedzil, a chyba wlasnie taki typ ludzi przyjezdza na zloty. Przypominam, ze temat dotyczy mojej E31 numer 1, pozachwalajcie troche jaki to piekny mam egzemplarz
      Myle sie?? Jak tak to szybko mu sie znudzila....
      Moje 8siem

Komentarz

• Hehe musze zdementowac pogloski jakobym mial sprzedac 8-ke ktora kupilem od Marcina. 8-ka wystawiona na allegro to byla dla mnie duza niespodzianka bo sprzedajacy prawdopodobnie mieszka bardzo blisko i nigdy w zyciu nie widzialem tego auta . Z opisu wynika ze sprzedajacy ma to auto 3 lata tym bardziej bylem zdumiony . W tygodniu postaram sie obejrzec ta 8-ke. Jezeli ktos bedzie zainteresowany to chetnie sie podziele tym co widzialem.

Pozdrawiam
        Tomek

Komentarz

• no to wszystko juz wiemy, ciekawe ze nigdy wczesniej jej nie widziales.
          Moje 8siem

Komentarz

• Pamietam bordowa 8ke w dobrym stanie widziana na jednym zlocie klubowym u Felixa w Bialymstoku, ale to bylo dawniej niz 3 lata temu. Moze to ta.
            www.automobile-catalog.com
            http://www.facebook.com/automobilecatalog

Komentarz

• Patrzcie na ta, wyglada na straszny syf !

http://moto.allegro.pl/bmw-850-i1325859389.html

Komentarz

• Na zmeczona to ona wyglanda. Ciekawe czy ktos kupuje ja na czesci, czy aby odrestaurowac.

Komentarz

• Zamieszczone przez kapitan_bomba
                  Patrzcie na ta, wyglada na straszny syf !

http://moto.allegro.pl/bmw-850-i1325859389.html
                  Straszna jest, ale fotele ma ladne
                  BMW - Bron Masowego Wrażenia
                  www.funkyking.eu - profesjonalny detailing aut.

Komentarz

• No fotele ma ladne. Moze nie jest az w takim zlym stanie, no i jeszcze manual.

Komentarz

• Jest paskudnie naprawiona po dzwonie z przodu i jakas taka zdekompletowana
                      BMW - Bron Masowego Wrażenia
                      www.funkyking.eu - profesjonalny detailing aut.

Komentarz

• Eeee... czepiacie sie, znaczki ma bardzo ladne

Komentarz

• Mi podobaja sie felgi, zastanawiam sie gdzie mozna dostac tak waskie stalowki 16'' , wyglad BOMBA :573:
                          Wnetrze w tym wozie nie jest takie tragiczne, tylko brakuje schowka.
                          Chyba z ciekawosci przejade sie zobaczyc to cudo, do Rybnika mam jakies 60km, ciekawe ile za nia chce

Komentarz

• BIAlY KRUK

Komentarz

• http://otomoto.pl/bmw-850-m8-csi-per...C16386691.html

Csi na sprzedaz

Wyglada ciekawie, jak ktos jest zainteresowany moge podjechac ja zobaczyc, ciekawe czy jest w takim stanie jak opisuja.

Komentarz

• OO to kiblex sprzedaje, ile to nietypowych sie tam przewinelo, w lepszym lub czasem "nieco" gorszym stanie. Niemniej jednak ta wyglada ciekawie gdyby nie te kola.

Komentarz

Pracuję...
                                X