Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Kupno Bmw serii 8 - recenzja ogloszen, rady przed zakupem.

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Kiedys juz o tym pisalem, wiadomo ze to sciema, ale mialem ubaw jak facet wyslal mi skan swojego prawka, a na nim byl Clive Owen :-D

Komentarz

• Zamieszczone przez guest
      http://moto.allegro.pl/bmw-850-6-bie...740032723.html
      kolejny schrott sadzac po cenie, pojawil sie na sprzedaz - wlasciciel nie dal nawet zdjec ale mam pewne podejrzenia co do tego egzemplarza
      Nie rozumiem podejscia. Nie widziales ani auta ani zdjec jak mniemam po poscie, dodatkowo wlasciciel nie napisal, ze auto jest swietne i kupujacy spusci sie w majty jak je zobaczy. Dosyc rzetelnie pisze, ze auto jest do roboty, a i cena nie jest wygorowana jak za manualna skrzynke i cos przy czym jest do zrobienia...

Komentarz

• moze zbyt przesadnie napisalem, ze to auto to schrott - mialem na mysli kiepski stan. Opinia na podstawie tresci ogloszenia i zdjec samochodu ktore mam dysku. 4 lata temu osemki byly znacznie drozsze a juz wtedy wlasciciel wycenial ten egzemplarz na 18tys zl. Co do samego ogloszenia wlasciciel pisze, ze to okazja - moglbym sie klocic.
        Swoja droga wyjasnij mi na jakiej podstawie oceniasz ta zolta osemke S1 ICE na "slynny slaski szpachlokibel"

Komentarz

• Na podstawie osobistegoz nia spotkania, juz kiedys wspomnialem, ze widzialem ja tylko nie pamietalem gdzie, teraz swita mi, ze byl to Bytom(ale to tylko przeblyski). Mozesz pokazac to auto na zdjeciach, ktore posiadasz oraz podac info dot. auta? Co do slow okazja dla kazdego maja one inne znaczenie. ;-)

Komentarz

• styczen 2006 cena 30k

styczen 2007 cena 19k

Komentarz

• teraz z niej schodzi bezbarwny

Komentarz

• Wcale nie wyglada tak zle, oprocz przodu wydaje sie w miare kompletna, moze warto ja kupic i zainwestowac z 10-15tys.

Komentarz

• malowanie odswiezenie srodka jakies kola musisz miec ponad 15. O ile chce sie to zrobic dobrze.

Komentarz

• Przesadzasz Pysiu albo lubisz Warszawskie ceny...podzielam zdanie kapitana, samodzielnego grzebacza jak mniemam ;-)

Komentarz

• Wiadomo ze jak bedziesz chcial zrobic wszystko to musisz miec 15000 ale ojro, ale mysle ze 15000zl wystarczy na poczatek.

Komentarz

• a w ogole ma ktos moze aktualne zdjecia tego samochodu ?

Pysio, w ogloszeniu napisal, ze skora jest nowa - jeden wydatek mniej.
                        Tak naprawde nie wiemy w jakim jest stanie ten samochod dzis. Jak auto dostalo kiedys mocnego dzwona to moim zdaniem kazda zlotowka wlozona w takie cos to zmarnowana zlotowka. Na zdjeciach nie widze nalepki z kolorem - co dla mnie jest juz podejrzane. Ogolnie na tych zdjeciach z przed 4ech lat to wyglada znacznie lepiej niz ta za 18k w Katowicach.

Kapitanie za 15 ojro to sie takich samochodow nie kupuje :-D

Komentarz

• camil mozna pomalowac 8 za 2500pln a mozna i za 6000. Ten samochod ma wygladac a nie ma na nim widac wszystkie rany wojenne. z niego zszedl caly bezbarwny zderzak ma popieprzony chyba nerki polamane. podsufitka zlom. zrobic na sztuke to i za 5000 ja zrobisz. ale to ma sluzyc a nie poprawiac ciagle.

Komentarz

• 15k na nic nie starcza, chyba ze sie ma farta, albo niskie oczekiwania.
                            BMW - Bron Masowego Wrażenia
                            www.funkyking.eu - profesjonalny detailing aut.

Komentarz

• dokladnie. jezeli masz dobrze polozyc lakier to koszt 6000/7000 obszycie wnetrza dobrej jakosci skora wraz z podsufitka to koszt jakies 7000
                              znajac zycie amory sa zlom co ida kolejne koszta przypuszczam ze niektore elementy sa do wymiany na pewno zderzak i przedni blotnik. doprowadzic silnik do stanu taki jak byc powinien(przypuszczam ze mechanika pozostawia wiele do zyczenia) jakies kola fajne to jest jakies 30tys. o ile nie wiecej. tak samo jak ta z Sandomierza niby ok ale trzeba w nia tyle wsadzic ze szkoda slow a ta jest jeszcze gorsza. Wziasc an czesci to raczej slaby biznes skrzynia jakies 6000 a silnik 500pln :-? a co z reszta? wedlug mnie egzemplarz troche zdezelowany. Wiadomo jezeli chcial by 10 000 to jeszcze oko mozna przymknac i kupic tylko czy warto?

Komentarz

• Troche przeginacie. Kazdy 20-latek w PL czy gdziekolwiek indziej wymaga inwestycji. Mi to wyglada na przecietna propozycje, ponizej przecietnej jest tylko stan lakieru, ktorego juz nie da sie wypicowac metoda na woski i polerke. Reszta to normalka. Byle by skrzynia chodzila dobrze, reszta do zrobienia stopniowo, jak bedzie kasa i chec.
                                A'propos, kto z Was obszywal nowa skora fotele i podsufitke ?? Na zlotach widzialem co najwyzej przednie fotele na nowo, dopasowane do wymytej reszty...
                                www.automobile-catalog.com
                                http://www.facebook.com/automobilecatalog

Komentarz

Pracuję...
                                X