Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Kupno Bmw serii 8 - recenzja ogloszen, rady przed zakupem.

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Juz kiedys bylo cos na temat tego auta, szkoda ze jest porozbierane i nie pokazal zdjecia lewego przodu.

Komentarz

• E tam ja kupuje teraz to - zaraz galy Wam wypadna.

http://moto.allegro.pl/bmw-520i-e28-...746336093.html
      BMW - Bron Masowego Wrażenia
      www.funkyking.eu - profesjonalny detailing aut.

Komentarz

• mnie tam one nie podnieca...

Komentarz

• Jak to faktycznie ma taki przebieg to jest nowka !!

Komentarz

• nie wiem czemu by nam mialy galy powypadac ale to mily przerywnik, ze polacy potrafia sprowadzic cos wiecej niz przeorane szroty z zachodu

jaka cene moze osiagnac taki egzemplarz ? 20k 30k 40k ?

Zamieszczone przez kapitan_bomba
            Juz kiedys bylo cos na temat tego auta, szkoda ze jest porozbierane i nie pokazal zdjecia lewego przodu.
            nic nie bylo na temat tego samochodu, jedynie Sebastian czekal az cena spadnie :-D , wtedy kosztowala 52k, ale handlarz raczej nie powazny, ze nie dal zdjec uszkodzen.

Komentarz

• Czyli jednak cos bylo, bo ogloszenie pojawilo sie u nas.

Ta Csi musi byc po konkretnym dzwonie, wystarczy przypatrzec sie na foto pod maska, dla tego nie lubie jak handlarze rozbieraja bite auta, na zdjeciu nie wygladaja strasznie, bo nie widac pogietych blach, a na miejscu okazuje sie co innego.

Komentarz

• a tam nie znasz sie :-D to jest konkretny dzwon

http://www.ogloszenia.nowy-sacz.pl/130324
                samochod Tommekz z forum.

Komentarz

• Czyli Tommekmez wysiadl, nie dal rady wytrzymac z 8er. Szkoda. Ciekawe...
                  Pozdrawiam wszystkich klubowiczow...

Komentarz

• Zamieszczone przez KinceK
                    E tam ja kupuje teraz to - zaraz galy Wam wypadna.

http://moto.allegro.pl/bmw-520i-e28-...746336093.html
                    Twoja lepsza... Podziwiam kunszt tej licytacji. Nic nie znaczacy poetycki opis, "Prowadzi sie i pracuje zupelnie inaczej niz wszystko to co mialem do tej pory. Nie myslalem, ze silnik M20 potrafi tak niesamowicie rowno pracowac." - belkot, ale robi wrazenie.
                    A ten co "sie pomylil" za 49 tys to majstersztyk !

Nic nie wspomina o ksiazce serwisowej - zatem jej nie ma. Przebieg 2700 czy 27.000 ? - nie do sprawdzenia. Co to jest "zamiecie" ??? Rodzaj zamieci ? Ale nie lezy w kontekscie... Zderzak ewidentnie walniety i to mocno - mialem takie auto i nim kiedys walnalem w slupek bramy calkiem zdrowo - wgniecenie zderzaka bylo mniejsze... Ryski od chodzenia dookola w garazu ??? - jakis z niego magik czy wieszcz, ze zajrzal za kurtyne czasu i zobaczyl na wlane oczy ? - de facto sa rysy na lakierze, koniec kropka. I to takie, ktorych nie dalo sie spolerowac, bo inaczej juz by ich nie bylo...

Itd, itp...
                    www.automobile-catalog.com
                    http://www.facebook.com/automobilecatalog

Komentarz

• Juz rozkminilismy z chlopakami z E12-E28, co i jak - no dobra ja rozkminilem, jako ze naprawialem zegary i montowalem obrotomierz wypatrzylem takie rzeczy - przebieg cofniety - cyfry nie stoja w rzedzie - poza tym wskazowka od obrotomierza wygieta coby swiadczylo o ingerencji.

i dla porownania

i odstaje srodkowy panel podswietlen od automatu PRND

A powinno byc tak - z tego samego konta.

Do tego wydaje mi sie, ze gumka od sprzegl z lewej strony zuzyta, kolega ktory ogladal to auto, mowi ze nie ma wiecej jak 20tkm, ja szacuje na 50tkm minimum. Chocby po tym ze plastik jest pekniety od wstecznego i haczy o konsole, co skutkuje wytarciem mieszka.

Komentarz

• Michal te cyfry na tym drugim cyferblacie tez nie stoja w rzedzie. Opona wyglada na zdjeciu dziewiczo, a raczej trudno ja podrobic, chyba ? Gdzie widzicie rysy na lakierze ?

Przebieg na biede mozna sprawdzic, brief w dlon, spisac wlasciciela/wlascicieli i zadzwonic.

Komentarz

• doszukujecie sie dziury w calym auto jest z niskim przebiegiem i tyle a wy macie instynkt Polaka ze juz cofane liczniki bog wie co...

Komentarz

• Ludzie, przestancie teoretyzowac i oceniac auto po zdjeciach...Tylko ogledziny na zywo daja poglad na realny stan...

Komentarz

• Ja zawsze szukam dziury w calym i sie nie pomylilem tym razem.

To co napisalem wczesniej ma swoje uzasadnienie, poza tym moj kumpel ogladal to auto. I jest jeszcze jeden pewnik na ktory chlopaki z klubu wpadli. Auto mialo oryginalnie inny predkosciomierz - teraz ma z wersji poliftowej od 85r. - rozni sie podzialkami - powinien byc taki jak u mnie. Poza tym to zdjecie opony to mogl byc zapas - felga chocby zbyt swiezo wyglada. Szkoda, bo to nadal najladniejsze E28 jakie widzialem, tylko po co te machloje, przeciez jak na cyferblacie by bylo te 40 czy 50tkm i tak byloby dobrze. Ja akurat lubie wrozyc ze zdjec - takie hobby.
                              Guest auto mialo 3 wlascicieli, 2 firmy i osoba prywatna. O rysach na lakierze pisze wlasciciel, poza tym maska do wymiany i nerki.

Komentarz

• Trzech wlascicieli zrobilo tym samochodem 20tys w prwie 30 lat ?!?
                                Niezla bajka.

Komentarz

Pracuję...
                                X