Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Kupno Bmw serii 8 - recenzja ogloszen, rady przed zakupem.

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Ech chcialoby sie, aby jednak u nas w handlu samochodami bylo uczciwie i jasno, a samochody porzadne i niedrogie... Ale niestety chyba jednak nie w tym przypadku...

Auto ladne na pewno. Jak pisze Kincek, tylko po co tyle wciskania kitu w ogloszeniu ? Opisane uczciwie tez by bylo godne uwagi.
    www.automobile-catalog.com
    http://www.facebook.com/automobilecatalog

Komentarz

• jak to po co tyle kitu ? auto z przebiegiem 3tys km jest znacznie atrakcyjniejsze dla kolekcjonera niz takie co ma 30tys km i powinno osiagnac wyzsza cene.

W kwestii ilosci wlascicieli spotkalem sie z tym, ze wlasciciel zmienial firmy, i bylo to odnotowywane w briefie.

Komentarz

• Hmm dlaczego? Wydaje mi sie, ze wyksztalcilo sie to w nas to przez fakt, ze wady, ktore ktos ujrzy dopiero na zywo, po pokonaniu nierzadko paruset km sa dla niego bardziej akceptowalne i czesto nabywa woz z wadami chcac juz miec spokoj z szukaniem aut itp. Oczywiscie nie jest to regula, ale wydaje mi sie, ze coraz czesciej sie z czyms takim spotykamy.
        Druga sprawa to to co pisze guest :-D , jest to juz youngtimer i to w naprawde fajnym stanie, troche kitu robi ze zwyklego youngtimera w fajnym stanie cos mega wyjatkowego i rzadkiego...a wiemy, ze niezaleznie od powodow nie pogardzilibysmy nie negocjowana przez nabywce cena

Komentarz

• A mysleliscie kiedys dlaczego przebiegi sa cofane? To nie wina handlarzy, tylko naszych rodakow kupujacych. Wszyscy licza na przebiegi <200k przy wieku powyzej 15 lat. Serdecznie takie osoby pozdrawiam.

Ciekawe kto sie pierwszy odezwie teraz ze kupil auto w podobnym wieku i ma mniej. Z gory mu odpowiadam - pokaz ksiazke serwisowa.

Komentarz

• z pierwsza czescia zdania jak najbardziej zgodzic sie nie moge - cofanie licznika to jawne oszustwo i jest to wina handlarza. Nie wszyscy licza na takie przebiegi - ja nie licze wiec wszyscy minus guest

Twoja osiem jak kupiles miala chyba 15 lat i przebieg mniej niz 200k, sadzisz, ze jest cofniety ?

Komentarz

• Ja kupilem kiedys malucha, mial chyba z 20 lat i 28000km przebiegu !

Komentarz

• a czy w maluchu nie ma czasem pieciocyfrowego licznika :-D ?

Komentarz

• :-D

Komentarz

• Kapitan to pokaz ksiazke serwisowa

Guest, moja byla od starszej Pani z Niemiec ktora jest lekarzem, garazowana w kosciele, jezdzila tylko raz w tygodniu po bulki. Ksiazka serwisowa niestety zaginela w pomroce dziejow.

Komentarz

• ksiazki serwisowe to tez mit - wszystko mozna podrobic.

Kobieta poprzednia wlascicielka to akurat niezbyt dobra reklama dla samochodu

Komentarz

• To chyba znak dla Ciebie

Komentarz

• Przerwe wam na chwile , mam troche czasu wiec pare slow na temat osemki po swapie z ogloszenia http://moto.allegro.pl/bmw-850-840-1...751288702.html

Samochod przyjechal z Anglii jakies 3 lata temu ( kierownica po naszej ) mialem wtedy sie nim okazje przejechac . Potem troche stal , a jakies poltora roku temu wlasciciel zaczal renowacje
                          Z tego co wiem w ten samochod jest wpompowana konkretna kasa , oprocz swapu z wymiana calej wiazki jest nowa skora , nowy lakier , sporo nowosci w zawieszeniu , opony itd. W chwili obecnej do zrobienia jest linka gazu , podobno trzeba skrocic ? Wlasciciel mowil mi , ze jak znajdzie sie konkretny kupujacy , to kwota do negocjacji .
                          Mysle ze to jest dobra propozycja dla kogos kto ma pojecie o osemkach , doszykuje ja pod siebie . Totalny swiezak moze miec klopot z racji na ogarniecie zmian po swapie .
                          Silnik i skrzynia kupowane w Skierniewicach . Po swapie nim nie jezdzilem , wiec nic nie moge napisac w praktyce .

Komentarz

• samochod Napoleona takze z angli przyjechal, jestes pewny, ze to nie jest jego ?

Komentarz

• Na 100 % , w koncu znam jednego i drugiego To foto robilem zaraz po przyjezdzie , mialem gdzies wiecej ale nie moge znalezc

Komentarz

• Zamieszczone przez Adam
                                A mysleliscie kiedys dlaczego przebiegi sa cofane? To nie wina handlarzy, tylko naszych rodakow kupujacych. Wszyscy licza na przebiegi <200k przy wieku powyzej 15 lat. Serdecznie takie osoby pozdrawiam.

Ciekawe kto sie pierwszy odezwie teraz ze kupil auto w podobnym wieku i ma mniej. Z gory mu odpowiadam - pokaz ksiazke serwisowa.
                                Swieta racja.
                                Wystawilem moja 523i z przebiegiem 290 i mialem trzy telefony i jedne ogledziny.
                                jakby bylo 199 to pewnie zainteresowanie by wzroslo.
                                Ale ja nie z tych.

Komentarz

Pracuję...
                                X