Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Kupno Bmw serii 8 - recenzja ogloszen, rady przed zakupem.

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• "Andrzejku" czy ja cos mam do malych klubow czy wzajemnej adoracji?
    Co do posiadania najpiekniejszego auta masz racje wydaje Ci sie. Ja nie mowie nic o aucie i nie mam zamiaru konkurowac.
    A zeby CI ulatwic chodzilo mi o podejscie do v12 i v8 oraz wypowiadaniu sie o czyms o czym nie ma sie wiedzy empirycznej(Widziales to 840?). Jedynei Binio napisal cos sensownego(w nie pierwszym juz temacie). Zeby bylo Ci lzej wiedz, ze nie mowie o Tobie jedynie i nie tylko o tym temacie.
    Peace
    PS. Co do alkoholu i wspolnego spedzenia czasu na zywo popieram mimo, ze prawie wcale nie pije.

Komentarz

• No wiec gitara gra.
      Widzimi sie wiec na zlocie, o ile nie bedzie we wrzesniu

Komentarz

• Zamieszczone przez Camil
        zamkniety klub wzajemnej adoracji
        Wzajemnej adoracji - jak najbardziej. Zamkniety - nie. I tak jest ok.
        www.automobile-catalog.com
        http://www.facebook.com/automobilecatalog

Komentarz

• no to "odpuszczam" sobie tego skladaka 850/840...
          ale przeciez ktos go kiedys kupi? za ile to auto warto kupic jak wlasciciel bedzie naprawde chcial je puscic? 20? 15? blachy zdrowe, wnetrze tez, podwozie, motor jak dla mnie ten wlasciwszy...

Komentarz

• Zamieszczone przez KissV8
            za ile to auto warto kupic jak wlasciciel bedzie naprawde chcial je puscic? 20? 15? blachy zdrowe, wnetrze tez, podwozie, motor jak dla mnie ten wlasciwszy...
            Kolego- interesowalem sie troche tym autem i znajomy szybko mi wybil je z glowy.

Opieram jednak swoje zdanie wylacznie na jego opinii a troche tego gruzu przewalil juz.

1. blachy zdrowe? podobno boki niekoniecznie sa w oryginale :-D (delikatnie rzecz ujmujac- a moze konkretniej to auto lekko nie mialo.
            2. motor- nie jest tak kolorowo jak w aukcji - zdaje sie ,ze po wspomnianym swapei byly problemy i to dosc czesto.

Po tym co od niego uslyszalem dalem sobie spokoj.

Komentarz

• no to nic tylko czekac az trafi sie kiedys jakies dobre auto... tylko wtedy kilku je pochwali a cala rzesza forumowiczow bez wlasnej osemki rzuci sie na auto jak muchy na g.... lacznie ze mna takze bez urazy za porownanie przydalby sie jakis masowy import zeby zaspokoic potrzeby rynku bo domyslam sie ze szukajacych takich jak ja jest kilkunastu...

Komentarz

• Spokojnie znajdzie sie cos- te auta nie schodza jak e30 czy e36.

Komentarz

• Nie rozumiem o czym Wy piszecie. Sa ladne auta na rynku.
                  www.automobile-catalog.com
                  http://www.facebook.com/automobilecatalog

Komentarz

• Przeciez nikt nie napisal ,ze nie ma ladnych.

Jedynie to ,ze na spokojnie znajdzie sie cos do wiosny 2012 jeszcze jest troche czasu ;-)

Komentarz

• Pz, ale mysle ze tu chodzi tez o cene. Kazdy by chcial sprzedac drogo i kupic tanio

Komentarz

• to chyba naturalne
                        nie sadze ze kazdy z Was kupil swoja osemke za 50 czy 100tys zl w idealnym stanie
                        pewnie tez jest tu paru ktorzy kupili autko w gorszym stanie, za mniejsze pieniadze i z czasem dopiescili
                        (a teraz sami radza zeby nie kupowac szrotow)
                        a czy sa ladne czy nie to jak zawsze rzecz gustu a o gustach...

ta ktorej sie tak uczepilem (swap 850/840) to chyba jest na yt [ame="http://www.youtube.com/watch?v=-ric-3PDV-w"]bmw e31 850 engine swap to 840 first run - YouTube[/ame] kolor pasuje, swap tez, slychac ze mowia po polsku...

Komentarz

• Zamieszczone przez KissV8
                          pewnie tez jest tu paru ktorzy kupili autko w gorszym stanie, za mniejsze pieniadze i z czasem dopiescili
                          (a teraz sami radza zeby nie kupowac szrotow)
                          a czy sa ladne czy nie to jak zawsze rzecz gustu a o gustach...
                          .
                          Zgadza sie tylko odpowiedz Sobie na pytanie DLACZEGO teraz mowia zeby nie kupowac szrotow....
                          ODP.
                          Jak jestes gotowy wsadzic drugie tyle albo wiecej co zaplaciles to kupuj, ale wiedz ze:
                          - zamiast cieszyc sie z jazdy, bedziesz grzebal w warsztacie etc.
                          - zastanow sie kto to naprawi (dobrze), a nie bedzie sie uczyl...

To sa "tylko" rady ktore mozesz wziac pod uwage, jednak zrobisz jak bedziesz uwazal,
                          twoja kasa.
                          Moje 8siem

Komentarz

• no i wlasnie dlatego sie tu znalazlem :-P

Komentarz

• Ja po moja pojechalem z kumplem, ktory ma te auta w tzw. "malym palcu". Wiesz co mi powiedzial, kiedy wrocilismy do chaty ? (ja oczywiscie juz osemeczka) cytuje : wystarczylo popatrzec na twoja gebe jak wjechala na parking, zeby dac sobie spokoj z odradzaniem ci tego auta... Oczywiscie wiedzac co mnie z nia czeka, "zbilismy" jedynie cene...

Komentarz

• Ja to swoja kupilem mimo ze miala wielki luz, zero klockow i tarcz, klime co nie dzialala, podarte fotele. Po prostu moja mina jak wsiadalem byla bezcenna

Komentarz

Pracuję...
                                X