Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Kupno Bmw serii 8 - recenzja ogloszen, rady przed zakupem.

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• moja facjata po przeczytaniu tych dwoch postow tez usmiechnieta, czyli jednak bardziej sercem niz rozumem...
    :564:

Komentarz

• Dokladnie TAK.

Komentarz

• Nawet jak kupisz auto za 40 tys, to i tak cie czyms zawsze zaskoczy.
        To auto nie lubi jak nie skaczesz wokol niego.
        Odkad ja swoje kupilem, to jedyne co mi siadlo na powaznie to nagrzewnica. Teraz jeszcze czujnik opuszczenia szyb mi siadl. To jedyne co siadlo mi przez 4 lata posiadania. Nie bede sie jednak rozpisywac co mi zostalo do zrobienia.
        Ogolnie to pewnie bym juz je zrobil gdy bym nie bawil sie w wizualne pierdolki, ale na to juz nie ma mocnyvh :/
        Tak wygladala jak kupilem. Fotka z pierwszego zlotu e31 w PL

Komentarz

• KissV8 tutaj nikt Ci nie poleci v8 . A dlaczego ? Dojdziesz do tego sam. Ja akurat mam v8 m62 w swojej.
          A co do tej po swapie to tak jak przedmowcy pisali i ja odradzam. Znajomy ktory tez szuka 840 za mala kase ogladal to auto i potwierdza ze jest w nieciekawym stanie. Nie jestem na 100 % pewien co bylo robione z blacha ale byla cala dobrze polerowana.

Komentarz

• Nie bylo mnie troche na forum i widze ,ze sobie niezle historie szpiegowskie co poniektorzy snuja na temat swapa z lodzi . Znam wlasciciela , znam samochod , jezdzilem nim .
            - nowy lakier , na forum wrzucalem wczesniej foty jak wygladal po sprowadzeniu
            -nowa skora kpl
            -instalacja cala przelozona zgodnie z oryginalem
            -silnik i skrzynia od Sebastiana
            -przy samochodzie trzeba porobic troche dupereli ale ogolnie - jak za ta cene uwazam ze okazja , wlasciciel wlozyl w nia kilkadziesiat tys

To tyle . Moge poradzic tylko tyle - zamiast fantazjowac na forum , to tylek w samochod i jezdzimy ogladac , sprawdzac i oceniac . nie sugerujemy sie opiniami " slyszalem ze kupa "

Ja swojej szukalem rok czasu , przed nia ogladalem jakies 7 osemek . wyrobilem sobie dzieki temu kryteria , po czasie absolutnie nie zaluje . Na szybko to mozna kupowac lanosa z gazem .

Komentarz

• Zamieszczone przez Dealerix
              To tyle . Moge poradzic tylko tyle - zamiast fantazjowac na forum , to tylek w samochod i jezdzimy ogladac , sprawdzac i oceniac . nie sugerujemy sie opiniami " slyszalem ze kupa "
              Co do opinii na temat tego auta to wyraznie podkreslilem - przekazala mi to osoba ktora zna wlasciciela i wie ,ze ja gruzu nie kupuje.

Zamieszczone przez Dealerix
              Ja swojej szukalem rok czasu , przed nia ogladalem jakies 7 osemek . wyrobilem sobie dzieki temu kryteria , po czasie absolutnie nie zaluje . Na szybko to mozna kupowac lanosa z gazem
              Zgadzam sie z Toba - dlatego tez byc moze w week pojade jedna "laleczke" obejrzec i ocenic na zywo.

Komentarz

• Chyba czas zaczac sprowadzac 8ki i opychac na forum za wyzsza cene zamiast wystawiac na allegro

Komentarz

• a ta? http://otomoto.pl/bmw-850-faktura-va...C20373654.html
                  wyglada na czyste, zadbane auto, "bezwypadkowe", wiem ze brzydkie felgi, ze prawy reflektor chyba ciut wystaje, przebieg 297tkm (jak to u nas w PL czyli zawsze przed okragla liczba ale w miare duzy wiec moze realny)
                  ta 8er tez chyba juz dlugo wisi na oto...

Komentarz

• Wyglada calkiem ladnie, napewno miala cos z przodem robione, ale powinna byc spoko.
                    Jak chcesz to moge podjechc ja zobaczyc, moze znajde chwile w przyszlym tygodniu.

Komentarz

• ode mnie to kawal drogi wiec jak nie bedzie to dla Ciebie problemem... -oczywiscie bez pospiechu
                      podoba mi sie jej srodek, ciekawe co autku dolega i ile zejda z ceny

Komentarz

• Pierwszy raz wystawiona byla duzo taniej, z wad to wiem ze miala wymieniany jeden blotnik, jakis pajac zalozyl go bez kierunka i wycial na niego dziure nad listewka, czyli druciarstwo i badziewie, wtedy byla sprowadzona, ciekawe czy ja zarejestrowali i czy zejda z ceny, jak wyglada tak jak na zdjeciach i technicznie tez nie bedzie do czego sie przyczepic, to mysle ze warto bylo by dac nawet 27.
                        To chyba takie same zestawienie kolorow jak ma Adam, ladnie wyglada to wnetrze.

Tak jak pisalem wczesniej, jezeli bede mial czas to pojade w przyszlym tygodniu, poogladam, wezme vin i zrobie zdjecia., daleko niemam.

Komentarz

• Ladnie ona wyglada. Sportowe kanapy itd, wiec powiem ze warto ja oblukac.

Komentarz

• Temat jest po to, abysmy my jako posiadacze 8mek na podstawie wlasnych doswiadczen udzielali rad zakupowych i recenzjowali ogloszenia. I tylko to tu robimy.
                            www.automobile-catalog.com
                            http://www.facebook.com/automobilecatalog

Komentarz

• no troche juz przesada! byl off topic- ok ale jak pytam wracajac do tematu o konkretne auta i post zostaje usuniety to juz nie ok

Komentarz

• Wiesz za co Ci wycialem posta. Pierwszy raz od ilu lat to forum istnieje poszlo tu jakies wycinanie postow i wcale mnie to nie bawi. Zrobcie mi i sobie, prosze, ta uprzejmosc i po prostu bez zbednych komentarzy trzymajcie sie tematu. I skonczmy juz ten off-top.
                                www.automobile-catalog.com
                                http://www.facebook.com/automobilecatalog

Komentarz

Pracuję...
                                X