Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Kupno Bmw serii 8 - recenzja ogloszen, rady przed zakupem.

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Postoj moze oznaczac awarie dla pewnych elementow, poza tym moze byc spoko, a i tak dlugi postoj jest argumentem do renegocjacji ceny. Mozesz zdradzic szczegoly odnosnie blachy czy czegokolwiek co tam obejrzales, bo poki co jedynie napisales, ze stoi i istnieje.

Komentarz

• Zamieszczone przez Fatandre
      Wszystko da sie uratowac. Jest to tylko kwestja checi i portfela
      dac moze sie da ale chyba nie warto.
      Przez ten komis tak naprawde przeszly dwie blizniaczo podobno do siebie osemki, obie czarne w automacie, ta druga miala drewno w srodku i po krotkiej przygodzie w Lublinie poszla na zyletki. (dzialo sie to mniej wiecej w 2006 roku). Moze PZ ogladal ta druga, te "x" lat temu.

http://moto.allegro.pl/bmw-850i-auto...045903489.html
      cofam to co powiedzialem wczesniej, ona ewidentnie chodzi na polowce silnika na tym filmie, przynajmniej sprzedajacy jest uczciwy i niczego nie ukrywa

Komentarz

• Moja 750i V11 tak chodzila bez jednego cylindra. Wolne obroty za niskie, telepawka itd. Ciekawe jest to, ze takiego braku jednego cylindra w czasie jazdy mozna nie poznac, gdy ktos nie jezdzil takim autem. Moc jest itd. Tylko na wolnych obrotach wlasnie tak wyglada...

Ta Poznanska - mozliwe, ta ktora ogladalem byla czarna/czarna, po odpaleniu zadymila na siwo caly komis i nie byla to para wodna. Juz wtedy wygladala na opuszczona.
        www.automobile-catalog.com
        http://www.facebook.com/automobilecatalog

Komentarz

• Zamieszczone przez Camil
          Postoj moze oznaczac awarie dla pewnych elementow, poza tym moze byc spoko, a i tak dlugi postoj jest argumentem do renegocjacji ceny. Mozesz zdradzic szczegoly odnosnie blachy czy czegokolwiek co tam obejrzales, bo poki co jedynie napisales, ze stoi i istnieje.
          Niestety jak wspomnialem ogladalem ja kilka miesiecy temu. Nie pamietam w jakim stanie byly blachy ani wnetrze. Poza tym stala cala brudna, bo od dawna nie byla myta.
          Musialbym tam pojechac raz jeszcze i wtedy ja dokladniej sprawdzic.

http://moto.allegro.pl/bm...2045903489.html

Uwielbiam filmiki, na ktorych samochod jest odpalany na koncowce rezerwy... Zegary, az krzycza: "Zatankuj mnie w koncu za wiecej niz 50 PLN!"

Komentarz

• Zamieszczone przez MArcin850
            Jest bardzo ladna 850i na sprzedaz, stan idealny:

ta osemke ciagle jeszcze mozna kupic, niestety cena specjalnie dla mnie wzrosla do 45k wyposazeniowo bez jakichs szalenstw, fotele jeszcze na tej twardej skorze

Vehicle information

Type code EG21
            Type 850CI (EUR)
            Dev. series E31 ()
            Line 8
            Body type COUPE
            Steering LL
            Door count 2
            Engine M70
            Cubical capacity 5.00
            Power 220
            Transmision HECK
            Gearbox AUT
            Colour MAURITIUSBLAU METALLIC (287)
            Upholstery ANTHRAZIT BUFFALO (0180)
            Prod. date 1991-03-19

Order options
            No. Descrition
            223 ELECTRONIC DAMPER CONTROL (EDC)
            240 LEATHER STEERING WHEEL
            245 STEERING COLUMN ADJUSTMENT ELEC
            301 DIEBSTAHLWARNANLAGE MIT ZV
            303 INNENRAUMSCHUTZ/NEIGUNGSALARMG
            401 SLIDING/VENT ROOF, ELECTRIC
            416 SUNBLINDS
            423 FLOOR MATS, VELOUR
            428 WARNING TRIANGLE
            459 SEAT ADJUSTM., ELECTR. W. MEMORY
            494 SEAT HEATING F DRIVER/FRONT PASSENGER
            500 HEADLIGHT WASHER SYS/INTENSIVE CLEANING
            528 AUTOMATIC AIR RECIRCULATION CONTROL(AUC)
            537 PARK VENTILATION
            659 RADIO BUSINESS CD
            676 HIFI LOUDSPEAKER SYSTEM
            801 GERMANY VERSION
            945 BERUECKS. PREISABHAENGIGKEIT

telefon ktos potem domontowal. 170k przebiegu, sa wszystkie faktury, wlasciciel prowadzi dodatkowa ksiazke serwisowa, podobno ideal. Co mi nie pasuje, z wypsazenia jak i zdjec to wyglada identycznie jak taka osemka z Rypina ktora byla wystawiona w 2005/6 roku a wlasciciel twierdzi, ze sprowadzil z Niemiec. Nie kontaktowalem sie by to specjalnie wyjasniac, mogl po prostu zmienic miejsce zamieszkania, zreszta w karcie pojazdu mozna sprawdzic.

Komentarz

• Wyglada na to ze rynek osemek juz sie skonczyl. Jeszcze rok temu mozna bylo cos kupic za przyzwoite pieniadze. To co opisujecie przeraza mnie, nie chcialbym takiej osemki, co to za radosc z jazdy takim zardzewialym niesprawnym autem Odrestaurowywanie takiej osemki to tez nonsens, juz byl taki jeden Robert Lesiu ktory kupil podejrzewam wcale nie najgorszy egzemplarz na tle tych co opisujecie i wsadzil w niego, co skrupulatnie kiedys wyliczal okolo 50tys PLN. I co? Auto jak bylo zlomem tak jest dalej i wcale to mnostwo pracy nie wliczonej do rozrachunku, bo robionej po znajomosci + gora pieniedzy nie podniosly ceny auta, bo ostatnio wisiala na allegro za jakies dosyc przyziemne kwoty.

Komentarz

• ta niebieska z sosnowca dla kogos kto potrafi zajac sie blacharka i lakierem to moim zdaniem ciekawa propozycja, z tym, ze te 30k to lekki zarcik ze strony komisu. Mnie te m73 caly czas po glowie chodzi. A ten egzemplarz od Lesia to bylo straszne padlo, wiecej niz jedna stluczka, z dziurami do chowania fantow podczas przemytu na granicy, jeszcze na czarnych tablicach jezdzila w pl, po przekladce skrzyni biegow na manual, sa jeszcze zdjecia jak jakis pajac upala w niej opony pod blokiem.

Te dwie e31 ktore widzialem sa kompletne, oryginalne, z dobrze zachowanymi wnetrzami, wiadomo, ze przy tych kwotach to nie sa idealy, nikt nie jest fundacja charytatywna.

Zastanawiam sie o jakich egzemplarzach za przyzwoite pieniadze mowisz, wszystkie trzy szwajcary kosztowaly po 40k i poszly jak bulki, Burza tez ceni swoja na 40k, ta ze szczecinka tez byla za 40k, ta ktora kupil Takimaly takze okolice tych kwot. Tej od Magika nawet nie wspomne Ta ktora kupil Demon wlasciciel takze cenil na 40k.

ooo cos nowego http://moto.allegro.pl/bmw-850-ci-pi...059040717.html

Komentarz

• Wow Pysio swoja wystawil na alledrogo.
                  quest kup ta M73 , a potem mi z niej odsprzedaj radio :-P

Komentarz

• Zamieszczone przez magik
                    Wow Pysio swoja wystawil na alledrogo.
                    Jezdzilem autem Pysia i nic mu nie dolega.

Komentarz

• A czy ja twierdze ze cos mu dolega?

Komentarz

• Zamieszczone przez Fatandre
                        Jezdzilem autem Pysia i nic mu nie dolega.
                        nikt tutaj nie narzeka na auto Pysia, ale biorac pod uwage fakt, ze sprzedaje ja na 16kach a kupil za 25k i to na mega felgach alpiny to kupke pieniedzy za nia chce. Wiem, ze sporo w nia wlozyl ale czy az tyle ?

Zamieszczone przez magik
                        te radio w tym aucie jest zepsute, nie ma potencjometru.

jesli bardzo jestes napalony i stac Cie to tutaj masz
                        http://www.bmw-syndikat.de/bmwsyndik...avigation.html
                        ceny tych radii na ebayu przekraczaja 200 euro ale sa to egzemplarze perfekcyjne, jakby przed chwila z pudelka wyciagniete. Nie wiem w jakim stanie jest ten konkretny egzemplarz.

Komentarz

• Dzieki za namiary na radyjko.

Komentarz

• Kolego mam takie radio i moge odsprzedac. To jest Becker ale najchetniej to zamienilbym na plyte BMW Blaupunkta.

Komentarz

• nie rozumiem tych zachwytow nad blaupunktem, komu sie chce w dzisiejszych czasach zonglowac plytami no i jest to jedna polka jakosciowa nizej.

Komentarz

• Koniec off topa, temat radia prosze kontynuowac w przeznaczonym do tego dziale "Audio" !

Komentarz

Pracuję...
                                X