Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Kupno Bmw serii 8 - recenzja ogloszen, rady przed zakupem.

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Jeden maluje inny obszywa prawda Andrzej?

Komentarz

• Jak są poważne uszkodzenia to lepiej obszyć, jak skóra ma przebarwienia, lekkie pęknięcia i przetarcia malujesz i masz spokój.
      Chcesz kupić to jedź, oglądaj, bierz i nie marudź, lepszej szybko nie znajdziesz, a jak będziesz tak marudził i kręcił nosem to nie kupisz nic.

Komentarz

• Ja tam obszywalem i niczego nie zaluje. Kazdy kto widzial to podziwial

Komentarz

• Zamieszczone przez kapitan_bomba Zobacz posta
          Jak są poważne uszkodzenia to lepiej obszyć, jak skóra ma przebarwienia, lekkie pęknięcia i przetarcia malujesz i masz spokój.
          Chcesz kupić to jedź, oglądaj, bierz i nie marudź, lepszej szybko nie znajdziesz, a jak będziesz tak marudził i kręcił nosem to nie kupisz nic.
          Kapitan ja nie z tych marudzących - spokojnie

Komentarz

• Zna ktoś to auto?

Gdzieś chyba się na forum przewineło... http://moto.allegro.pl/bmw-850ci-i2253786688.html

Szczególnie te dokładane światła sa charakterystyczne...

Komentarz

• Znam auto osobiscie i polecam

http://allegro.pl/show_item.php?item=2254944980

Komentarz

• Zamieszczone przez Fatandre Zobacz posta
                Ona była przerabiana z anglika ?

Komentarz

• Nie znam auta, ale przebieg 216 tys. wydaje mi się podejrzany. Moja, gdy ja kupowałem wyglądała podobnie, też miała na liczniku niecałe dwieście, ja dodałem jej w głowie stówkę, a w rzeczywistości miała 400...

Komentarz

• Auto jest zadbane. Przebieg tez sie zgadza i nigdy nie byla bita. Widzialem, jezdzilem itd.

Komentarz

• Zamieszczone przez a1410 Zobacz posta
                      Nie znam auta, ale przebieg 216 tys. wydaje mi się podejrzany. Moja, gdy ja kupowałem wyglądała podobnie, też miała na liczniku niecałe dwieście, ja dodałem jej w głowie stówkę, a w rzeczywistości miała 400...
                      216 tysięcy raczej nie brzmi podejrzanie. Martwił bym się gdyby było 199 tyś. Przeważnie takie przebiegi można spokojnie pomnożyć razy dwa.

Komentarz

• Zamieszczone przez Fatandre Zobacz posta
                        Auto jest zadbane. Przebieg tez sie zgadza i nigdy nie byla bita. Widzialem, jezdzilem itd.
                        Andrzejku cukiereczku a nie zapomniałeś przypadkiem o najważniejszym?

To anglik przecież po przekładce...

Komentarz

• A skąd wiesz że to anglik?
                          Pozdrawiam wszystkich klubowiczow...

Komentarz

• a ja dla rozwiania wątpliwości dodam że to był 100% anglik ale podobno dość profesjonalnie przełożony z całej europejskiej wersji
                            btw fajnie się prezentuje...
                            Ostatnio edytowany przez Gregory; [ARG:4 UNDEFINED].

Komentarz

• Na 100% był to angol gość jakieś 2.5roku temu dzwonił żebym go mu przełożył ale znalazł kogoś innego
                              Widać ze jest po przekładce bo prawa klamka ma wkładkę bo po 94 roku wkładka od kluczyka była tylko po lewej stronie
                              Jeszcze jedno spostrzeżenie lusterka zostały orginalnie od anglika
                              Ostatnio edytowany przez napomucen; [ARG:4 UNDEFINED].
                              sigpic

Komentarz

• Czyli tak jak mówiłem hahhah

Komentarz

Pracuję...
                                X