Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Kupno Bmw serii 8 - recenzja ogloszen, rady przed zakupem.

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• JaraK, co do tych kierunków czy miałeś na myśli jakiś konkretny egzemplarz ? jc to daj link
    Sybir co do tej zielonej to już było o niej na forum, patrz dział galerie. Natomiast ten drugi egzemplarz, z Kalisza, należy do Lucjana o którym była mowa kiladziesiąt stron wcześniej, poza imieniem właściciela to nic wiecej nie wiem na jej temat, pozatym, że jeździ nią minimum od 4 lat.

Komentarz

• Dzięki za info.
      sie ma

Komentarz

• Zamieszczone przez guest Zobacz posta
        JaraK, co do tych kierunków czy miałeś na myśli jakiś konkretny egzemplarz ? jc to daj link
        Sybir co do tej zielonej to już było o niej na forum, patrz dział galerie. Natomiast ten drugi egzemplarz, z Kalisza, należy do Lucjana o którym była mowa kiladziesiąt stron wcześniej, poza imieniem właściciela to nic wiecej nie wiem na jej temat, pozatym, że jeździ nią minimum od 4 lat.
        http://www.autoscout24.pl/Details.aspx?id=209291555

Była jeszcze druga z Hiszpanii, ale już znikła

http://suchen.mobile.de/auto-inserat...=DRIVER_AIRBAG

Komentarz

• Ta druga EZ 09/1997. Wg opisu motor jest M70, a one były tylko do 94 r. więc coś jest
          nie halo, bo nie chce mi się wierzyć, że auto 3 lata nie było rejestrowane, choć nie wiadomo.
          Jeśli się mylę to mnie poprawcie.
          sie ma

Komentarz

• Tak , powinna mieć M73. Chyba że pierwsza rejestracja dopiero 97.

Komentarz

• EZ- erstzulassung czyli pierwsza rejestracja.

Samochód nie może być z 97r, ma czarne klamki wewnętrzne i starą skórę, czyli przed "liftem", silnik M70, widać to na zdjęciu, poza tym 850Ci M73 z 1997r za 6tyś euro, to coś za tanio by było!

Komentarz

• Tak macie rację, ten drugi wkleiłem nie przyglądając mu się zbyt bacznie. Poza tym też nie miał 3go światła stop...
                Niestety drugi hiszpański już się zmył a był poważnym pretendentem.

Komentarz

• Zamieszczone przez sybir Zobacz posta
                  Oglądałem dzisiaj ten egzemplarz:

http://otomoto.pl/bmw-850-C24280346.html

Właściciel bardzo sympatyczny, zresztą jest na forum z tego co się zorientowałem.

Pozdro dla niego. Ogólnie auto ma jakieś mankamenty, ale fajnie, że manual.
                  sie ma
                  Czy ten egzemplarz został sprzedany, bo jestem dziś w wawie i moze jutro, a podjechałbym popatrzeć...

Komentarz

• w dziale giełda u nas na forum jest wystawiony ten egzemplarz (użytkownik petryk), jest tam też numer telefonu.

Komentarz

• Zamieszczone przez guest Zobacz posta
                      w dziale giełda u nas na forum jest wystawiony ten egzemplarz (użytkownik petryk), jest tam też numer telefonu.
                      Dzięki Guest, nie zauwazyłem że tam ciągle jest razem z kontaktem. Zniknął z otomoto, stąd byłem ciekaw co jest grane.

Komentarz

• Przeglądając oferty trafiłem na e31 która wygląda niemal że idealnie a cena jest wyjątkowo niska

http://moto.allegro.pl/jedyna-taka-b...393048842.html

Komentarz

• Na dodatek Alpina B12 5.0
                          Pozdrawiam wszystkich klubowiczow...

Komentarz

• Nie jestem jakimś znawcom ale alpina to to raczej nie jest ,z tego co się orientuje to fotele powinny być przeszyte paskiem ,poza tym na zdjęciach nie ma komory silnika ,ale mimo to auto bardzo ładne do ceny

Komentarz

• To nie alpina

Komentarz

• Na zdjęciach bardzo ładna, pomijając oczywiście te wsiowe dodatki, których by trzeba się pozbyć (płetwa, tarcze zegarów, lusterka, uchwyt zmiany biegów i pewnie jeszcze sporo innych). Najbardziej czadowa jest statuetka nagrody sołtysa Pścimia Dolnego za najładniejszą furę na dożynkach ! Też taką chcę !

Te białe tarcze "Alpiny" już gdzieś widziałem. Chyba we włoskich ogłoszeniach, tam oczywiście nie była tak odpicowana. To by tylko potwierdzało, że z każdego auta można zrobić nówkę używając dobrej pasty do butów, do tego te charakterystyczne dla zawodowych handlarzy wielkie zdjęcia tego samego kawałka auta w wielu zbliżeniach. Działa podkorowo, jak prospekt w salonie.

Ale i tak warta uwagi, choćby ze względu na ładne wnętrze i białe sportowe fotele.
                                www.automobile-catalog.com
                                http://www.facebook.com/automobilecatalog

Komentarz

Pracuję...
                                X