Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Kupno Bmw serii 8 - recenzja ogloszen, rady przed zakupem.

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Dobre hehe moja dopiero co znikła z ogłoszenia,więc Michał może powiedzieć coś na ten temat.

Komentarz

• Ja jestem za

Komentarz

• ja tez jestem za

Komentarz

• Podniesiemy wartość tym którzy chcą sprzedać)
          Pozdrawiam wszystkich klubowiczow...

Komentarz

• Bardzo dobrze wystawiajcie . Ty Piotrze swoją spokojnie możesz za stówke wystawić , a nóż ktoś sie trafi.

Komentarz

• Zamieszczone przez guest Zobacz posta
              a to na pewno 4.4 ? koncowki wydechu ma jak v12.

to moze byc jedno z 6ciu m73 jakie znam w pl

bardzo mnie ciekawilo co sie stalo z tym egzemplarzem
              w 2005 roku wlasciel cenil go na 69k
              w 2007 juz tylko 49k
              sprowadzony w 2001 roku, dwoch wlascicieli w pl - przynajmniej do 2007
              Wracajac do tego starego postu

Tak to dokladnie ten samochod. Faktycznie jest to 5,4 nie 4,4; ale to sie wyjasnilo po otwarciu maski Macie o nim wiecej info? Po dlugich poszukiwaniach, wywiadzie srodowiskowym i kombinacjach alpejskich ogarnalem numer do wlasciciela. Auto od 2 lat stoi na placu w warsztacie, dojechalo tam z tego co mowil mechanik na kolach, ogolnie palilo, jezdzilo, "cos tam z hamulcami" sie dzialo i auto stanelo. Wlasciciel w miare rozsadny, mysle ze w okolicach 20tu bysmy sie dogadali. Z z ewnatrz auto do dopieszczenia, polerka, pare el do malowania, w srodku tragedii nie ma, wszystkie brakujace elementy sa we wnetrzu. Przednia szyba peknieta. Facet mowi ze bezwypadkowe, mialo jakas drobna przygode przodem pare lat temu kiedy jezdzil tym autem poprzedni wlasciciel, burmistrz rabki czy cus, w kazdym razie on za nia dal ok 60ciu jakis czas temu a teraz mu sie znudzilo. Wg niego autko proste, zamykal licznik i trzymalo sie drogi jak przyklejone. Martwia mnie nieco wydechy bo po tak dlugim postoju widac na nich rdzawy nalot, co do stanu silnika itp wypowiem sie jak to odpalimy. Mysle ze w ciagu kilku dni spotkam sie z wlascicielem i bede mogl cos wiecej powiedziec, wydaje mi sie ze jest to fajna baza do odbudowy rodzynka, ale niech sie wypowiedza fachowcy w tej dziedzinie
              Ostatnio edytowany przez MCwat; [ARG:4 UNDEFINED].

Komentarz

• 5.4 za 20 a nawet za 30 to jakbyś wygrał los na loterii. Bierz póki gość nie otrzeźwiał a potem się zastanawiaj co dalej.
                www.automobile-catalog.com
                http://www.facebook.com/automobilecatalog

Komentarz

• Tak jak PZ pisze,e to sie nie zastanawiaj jak szukasz e31

Komentarz

• http://otomoto.pl/bmw-850-C26471022.html

Komentarz

• to auto miało dzwona przodem, popatrz sobie na profile fartuchów, i żywico podobne coś w narożach przednich szyb. Nie wiem jakim cudem cokolwiek tam polerką można uratować ? Korozja bierze maskę, błotniki, tylną klapę, strach zaglądać pod podwozie, w tym egzemplarzu skorodowały nawet wszystkie narzędzia w bagażniku (pierwszy raz coś takiego widziałem). Nie wiem ile za nia dał, ale jest wlascielem chyba od 7-8 lat, z tym że jakiś czas jeździł nią jego brat. Wydechy to akurat najmniejszy problem.

Nie wiem jak Ty ale ja po minucie oglądania miałem ochotę wracać do domu . A auto trafiło na warsztat na lawecie, padł jakiś moduł i nie odpalało. Wzięli je z jakiegoś warsztatu w Rabce. Gadałem z takim chłopakiem, pracownikiem tego warsztatu, i bardzo się jarał jak ta ósemka szybko jeździ

5.4 za 20 a nawet za 30 to jakbyś wygrał los na loterii. Bierz póki gość nie otrzeźwiał a potem się zastanawiaj co dalej.
                      to nie jest żaden los na loterii, w to auto trzeba naprawdę włożyć kupkę pieniędzy, realnie bym ją wycenił na 15k, moim zdaniem nie warto odbudowywać, za dużo korozji i wypadkowa przeszłość.

Komentarz

• Jeśli ma przegnitą podłogę, to faktycznie szrot. Jeśli tylko błotniki i maska, to da się zrobić. Silnik to groszowa sprawa. Elektronikę ktoś naprawi. Nie daj się wystraszyć tak łatwo...

Komentarz

• PZ chyba zmienił podejście do kupujących ósemki

wiadomo, że zrobić można wszystko tylko pytanie czy warto ? elektronika tam akurat działa, tzn po tym jak przywieźli te auto na lawecie, to właśnie w tym warsztacie je naprawili, Ci z Rabki nie dali rady. Sam zastanawiałem się czy kupić, z tego co pamiętam to taki minimalny wkład wyszedł mi 30 tys., więc za 25k nie warto tego brać bo taniej wyjdzie zakup zdrowego, przy 15 można się zastanowić, ale tam naprawdę jest za dużo korozji ....

Komentarz

• Guest, nie wiesz że to nieładnie mówić o kimś w trzeciej osobie, gdy jest obok i słucha ? Gdyby to było 5.0, to pewnie bym jak ty wysyłał ten egzemplarz do Sebastiana na części. M73 to trochę inna historia, mało tego i dużo więcej warte są...

Za 55 nie kupisz 8ki 5.4, do której nie trzeba nic włożyć. 15.000 euro to minimum za w miarę przyzwoity egzemplarz, a i to na pewnie jeszcze źródło jakiś wydatków.
                            Ostatnio edytowany przez PZ; [ARG:4 UNDEFINED].

Komentarz

• nie, to właśnie nie ładnie jest mówić o kimś gdy ten tego nie słyszy

uwierz, że ten po władowaniu tych 3 dyszek nie będzie idealny. Kilka razy był u mnie Kapitan po zakupach w Bawaria Katowice, wydane kwoty pięciocyfrowe, zaglądam do bagażnika a tam części nie za dużo leży ...

jestem ciekawy czy w ogóle odpalą ten samochód jak dwa lata stał pod chmurką na tym warsztacie.

Komentarz

• Dla chcącego nic trudnego!!! Do każdej ósemki potrzeba kasy, a każdy wie co może więc nie każdego traktujcie że nie stać go na kosztowne części z serwisu.
                                Wystarczy że kto się zna wypowie swoje zdanie na temat stanu technicznego auta i tyle...

Komentarz

Pracuję...
                                X