Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Kupno Bmw serii 8 - recenzja ogloszen, rady przed zakupem.

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Zamieszczone przez kuchel
    Ta manualna wyglada ok, tylko ciekawe co tak tanio!!! A co sie zaczynac dziac ze ludzie ktorzy tyle serca i kasy wkladaja w odbudowe auta teraz je sprzedaja?
    Panowie co jest grane??
    Powody sa rozne.U mnie wygral zdrowy rozsadek po wypadku i realia ze nie bede nia mogl jezdzic tak jak bym chcial .Oraz chyba to ze nie mozna ja jezdzic na co dzien do pracy

Ale zakupilem sobie auto dla ludu VW z niewielkim silnikiem w8 i teraz sobie pomykam podobnie jak 8 a nie musze sie martwic ze cos sie jej stanie jak ja zostawie na parkingu.

Komentarz

Niebieska osemka z lodzi po korekcji licznika z 340tys na 192 tys.:

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10048205

Mozna ja rozpoznac po charakterystycznym emblemacie zamiast smigielka na tylnej klapie.

Taki fajny cytat z ogloszenia "PRZYPOMINAM, zE AUTKO JEST SWIEZO SPROWADZONE DO KRAJU, NIE JEZDZILO PO NASZYCH "PIEKNYCH" DROGACH!! STAN TECHNICZNY I WIZUALNY BARDZO DOBRY!!!"

Faktycznie, moze i nie jezdzilo po naszych drogach, ale swiezo sprowadzone to ono nie jest, bo juz ze dwa lata wisi w ogloszeniach. Dobra, czepiam sie ;-)

Komentarz

Widze ze osema od Roberta juz stoi w komisie, malo tego to chca na niej juz zarobic, ciekawe dlaczego tak szybko sprzedaje ?

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9998537

Komentarz

N o wlasnie? Z tego co sie dowiedzialem zaraz po kupnie dostala ostro w palnik :-/
          I po dlugim postoju pewne elementy nie wytrzymaly.Czesciowo zostala naprawiona ,ale z EML sa podobno problemy.Widze ze w opisie ma nowe opony( na zdjeciach stare) Przerosla finansowo nowego wlasciciela.

Komentarz

Czasami sobie nie zdaja sprawy z tego ile taki samochod kosztuje tz posiadanie jego

Komentarz

Tez mi sie wydaje ze ktos napalil sie na ten samochod, ale po krotkim czasie zdal sobie sprawe ze jego utrzymanie jest strasznie drogie.

Komentarz

http://otomoto.pl/bmw-850-csi-C10225449.html co Wy na to koledzy?
                Pozdrawiam wszystkich klubowiczow...

Komentarz

Ja ja wrzucilem dzis w temat "zagadka ", jezeli nikt nic tam nie odpisze, to cos wiecej napisze na temat tego samochodu, znaczy na temat wersji, bo tego egzemplarza akurat nie znam.
                  BMW E38 750iL Individual

Komentarz

jakis czas temu tak mi sie wydaje ze mialem kontakt z wlascicielem, z tego co sie orientuje to ma jeszcze jedna CSI w garazu. Wiem ze ta jest po przerobkach z reszta widocznych na zdjeciach Ale nawet bardziej sie Was pytam jak Wam sie podoba w takim stanie?

Komentarz

Nie zebym sie czepial, ale pisanie "udokumentowany przebieg" mogli sobie podarowac, nawet na pierwszy rzut oka po skorach widac... No i oczywiscie ten nonsensowny telewizor - wiele mowi o wlascicielu
                      Poza tym - powiedzmy ze jestem w stanie zrozumiec, gdy sie komus spodoba...
                      www.automobile-catalog.com
                      http://www.facebook.com/automobilecatalog

Komentarz

Co masz na mysli piszac przerobka ?
                        BMW E38 750iL Individual

Komentarz

Poszerzone nadkola, z tego co mi wiadomo to nie zadna jakas wersja tylko zwykle poszerzenie nadkoli przez jakis zaklad. Po drugie tak jak PZ napisal ten telewizor troszke bez sensu.

Komentarz

Telewizor fakt, glupota, ale nadkola nie, jak nikt sie nie wpisze w temacie zagadka to wyjasnie dokladnie temat.
                            BMW E38 750iL Individual

Komentarz

To wyjasniaj wyjasniaj, nie masz na co czekac!!!

Komentarz

No juz wszystko wyjasnione .
                                BMW E38 750iL Individual

Komentarz

Pracuję...
                                X