Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Kupno Bmw serii 8 - recenzja ogloszen, rady przed zakupem.

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Dobrze by bylo, ale z tego co widze to nawet nic sie nie dzieje jesli chodzi o nasz zlot wiec trudno mi to jakos wyobazic. Ktos mial jakies gadzety zalatwiac i wogule a lato sie zbliza a tu nic.

Komentarz

• Zamieszczone przez guest
      Zamieszczone przez KinceK
      Edit: Ta jest fajna -gdyby nie tlumiki.http://moto.allegro.pl/item1001828344_bmw_850i.html
      a Ty na jakich jezdzisz :-D
      Wydaje mi sie, ze na lepszych - sa to dedykowane tlumiki do e-31 przez Remusa - wiec nie uwazam, ze to dyshonor, ale nie podobaja mi sie tak jak oryginaly, ale tez nie spadna po paru latach, bo sa z kwasowki.
      BMW - Bron Masowego Wrażenia
      www.funkyking.eu - profesjonalny detailing aut.

Komentarz

• Zamieszczone przez KinceK
        Wydaje mi sie, ze na lepszych - sa to dedykowane tlumiki do e-31 przez Remusa - wiec nie uwazam, ze to dyshonor, ale nie podobaja mi sie tak jak oryginaly, ale tez nie spadna po paru latach, bo sa z kwasowki.
        te z tej aukcji wydaly mi sie podobne na pierwszy rzut oka takze sory , bmw na zyczenie klienta takze zakladalo oryginalne chromowe koncowki wydechow

Zamieszczone przez PZ
        Jak pojawi sie numer telefonu koniecznie zadzwoncie. Bedzie zegarynka i rachunek na 1000zl
        o takich metodach oszustwa na samochodach nie slyszalem jeszcze thx

ale maila napisalem, zobaczymy jaka odezwa bedzie

Komentarz

• http://www.autoscout24.pl/Details.aspx?id=vro4hr2fmq4w - w koncu dostalem wiecej zdjec od wlocha ... ostatni powazny udokumentowany przeglad w 2007 roku przy przebiegu 230k ... teraz jest 240k - wlasciciel deklaruje ze zmienial olej i wode w chlodnicy sam ale nie moze tego w zaden sposob udokumentowac .... co ciekawe powiedzial ze zaplate akceptuje tylko gotowka - czyzby obawy przez wierzycielami ?

Komentarz

• Kazdy ma swoje obawy, bo wiemy jaki ten swiat jest. Jeszcze tym bardziej jak ludzie slysza ze polak, to sie jeszcze bardziej asekuruja. Znam to po wlasnej skorze. Autko wyglanda na zadbane, ale jak jest to mozna sie tylko dowiedziec widzac auto.

Komentarz

• fotki..

Komentarz

• Wyglanda na dysic ladny. Nie pogardzil bym tiptronikiem. Naprawde fajna sprawa

Komentarz

• z tego co pisal MArcin to wychodzily tylko ze Steptroniciem ...

tiptronic jest w volkswagenach :-D

Komentarz

• Zawsze sie myle. Najwazniejsze ze wiesz o co mi chodzi

Komentarz

• http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C12665221

uwielbiam auta z przebiegami 199 tysiecy, ktos sobie jezdzi jezdzi az do tych 199k i nagle przestaje uzytkowac auto

kierownice w lepszym stanie w koparce chyba da sie znalesc

na plus oryginalne radio, brak tjuningu i ladnie komponujace sie felgi

Komentarz

• apropo zdjec, to powiedzcie mi, czy to ze na progu nie ma znaczku bmw to jakis tunning czy i taka i taka wersja jest oryginalna? a moze to wlasnie ta z logo bmw jest dorabiana?:>

Komentarz

• Zamieszczone przez Pawellos
                          apropo zdjec, to powiedzcie mi, czy to ze na progu nie ma znaczku bmw to jakis tunning czy i taka i taka wersja jest oryginalna? a moze to wlasnie ta z logo bmw jest dorabiana?:>
                          do wrzesnia 1992 byly tylko te z logiem bmw ... pozniej wprowadzono dwa rodzaje nakladek bez loga i jakas m-technik ktora to nie mam pojecia jak wyglada ...

Komentarz

• Tez tak sie czasami z zastanaialem

Komentarz

• nie przesadzacie ? ... w bmw nie pracuje :-P

Komentarz

• Zamieszczone przez guest
                                nie przesadzacie ? ... w bmw nie pracuje :-P
                                jeszcze

Komentarz

Pracuję...
                                X