Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Kupno Bmw serii 8 - recenzja ogloszen, rady przed zakupem.

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• zapomnialem dodac .... ta granatowa dostala na tyle mocnego dzwona ze naprezenia na konstrukcji spowodowaly pekniecia szyby przedniej i tylnej .... wiec ideal z tego takze nigdy juz nie bedzie ....

Komentarz

• Aj tam, pzeciez Polak potrafi.

Komentarz

• Zamieszczone przez guest
        ps. Marcin trzymam za slowo w sprawie Igorowej m73
        Slowa dotrzymuje i zdaje relacje, a wiec Igorowi przeszla przez mysl sprzedaz osemki, ale nie chcial sie zobowiazywac, bo za kazdym razem jak do niej wsiada, to mu przechodzi ochota na sprzedaz. Auto ma zeszloroczne opony, nowe akumulatory, oleje, paski itd. Cena 70tys. Osobiscie nie szukalbym innej osemki, tylko wzialbym flaszke i probowal go tak spic, zeby sprzedal za 55tys, albo zagralbym z nim w karty o to auto

Komentarz

• dziekuje

jedno mi tylko teraz przychodzi do glowy ...

e31 to taki wspanialy samochod ze samemu trzeba dzwonic do wlascicieli i pytac czy by nie sprzedali :-D

Komentarz

• Potwierdzam auto jest takie jak trzeba, nic nie brakuje i jest bardzo swieze. Poza tym Igor bardzo dba o auta, ale traktuje je z nalezytym butem.
            BMW - Bron Masowego Wrażenia
            www.funkyking.eu - profesjonalny detailing aut.

Komentarz

• Ma ktos fotki tej Igora? Jestem bardzo ciekaw co to za autko

Komentarz

• innych nie mam ...

a gdybym mial 7 dyszek w budzecie na 8em to juz bym jezdzil jakas ...

Komentarz

• A dlaczego kolega Igor autem sie nie chwali

Nic sie nie udziela, powiem szczerze ze pierwszy raz o nim slysze i o tym aucie.
                  Pozdrawiam wszystkich klubowiczow...

Komentarz

• Ja tez pierwszy raz o nim slysze.

Komentarz

• Jest czlonkiem BKP i wkleil zdjecia chyba za posrednictwem Marcina na naszej starej stronie - ja znam go tylko ze zlotow BKP - jutro bede w Kielcach na Miedzianej Gorze dokladnie to sie pewnie spotkamy, moge go podpytac.

Komentarz

• To rozumiem ze nasze forum, klub, towarzystwo go nie interesuje
                        Pozdrawiam wszystkich klubowiczow...

Komentarz

• Zamieszczone przez kuchel
                          To rozumiem ze nasze forum, klub, towarzystwo go nie interesuje
                          Raczej typ rajdowca - sciga sie na E30 w specyfikacji rajdowej, bardzo utalentowany kierowca.

Wiesz jak to jest jak nie wiesz, ze cos jest to nie wiesz, ze jest Ci potrzebne, pewnie jakby raz przyjechal to by przyjezdzal.

Komentarz

• To moje fotki i jeszcze jakis filmik 0-160 sie znajdzie

Komentarz

• Zamieszczone przez KinceK
                              Poza tym Igor bardzo dba o auta, ale traktuje je z nalezytym butem.
                              Tak zdarza sie najczesciej! Jezeli o cos dbamy, to chcemy sie tym cieszyc...

Komentarz

• No wlasnie, wez z nim pogadaj i niech do nas dolacza

Komentarz

Pracuję...
                                X